Rondreizen India

Rondreizen in India; wij kennen het land uit eigen ervaring, dus bij ons bent u aan het goede adres! Ons aanbod varieert van verblijf in eenvoudige budget accommodatie tot luxe hotels in Maharadjapaleizen of zelfs een boot. U reist steeds met dezelfde chauffeur, tot u een eventuele lange treinreis of vlucht maakt. De chauffeurs in India spreken redelijk tot goed Engels, maar zijn geen gids. Daarom worden tijdens een stadstour of bij bezienswaardigheden altijd lokale gidsen ingezet. Op sommige reizen is er een meereizende gids. Op de vrije dagdelen en tijdens de maaltijden is de chauffeur wel bereikbaar, maar niet bij u zodat u met uw eigen gezelschap bent. India is een groot land en het reizen per auto gaat langzaam. Daarom is vervoer over langere afstand meestal per (nacht)trein of vliegtuig.

De reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen India uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Reiservaringen
India

 • “WANNEER MOGEN WE WEER??”

  lees meer
  -
  familie van Walraven
 • “(georganiseerde) fiets vakantie”

  lees meer
  -
  Harry de Mulder
 • “wat een indrukken en wat zijn die boeddhistische pelgrimsplaatsen indrukwekkend”

  lees meer
  -
  Hans en Jolanda
 • “Onwaarschijnlijk persoonlijke service, tot in de puntjes verzorgd”

  lees meer
  -
  Sofie en Joris

Tip: Lekker eten in Zuid-India?

Houdt u van lekker vegetarisch eten? Probeer dan eens het eenvoudige restaurant op het dakterras van het Supreme Hotel in het centrum van Madurai. Naast de goede keuken, kunt u ook nog genieten van een mooi uitzicht over de stad.

Tip: heerlijk vegetarisch eten en genieten van het uitzicht in Madurai

Houdt u van lekker vegetarisch eten? Probeer dan eens het eenvoudige restaurant op het dakterras van het Supreme Hotel. Naast de goede keuken, kunt u ook nog genieten van een mooi uitzicht over de stad.

Tip: boottocht op het Periyar Meer

Erg leuk is om een boottocht te maken op het Periyar Meer; het hart van het park. Vanuit de boot kunt u het wild in het park goed spotten. Zo heeft u kans om o.a. olifanten, wilde honden, zwarte langoers, otters, schildpadden en vele vogelsoorten te zien. Een interessante activiteit voor de natuurliefhebber.

Tip: de geluid- en lichtshow in Madurai

Wilt u een leuke invulling van de avond in Madurai? Woon dan 's avonds een geluids- en lichtshow bij in het Tirumalai Nayak paleis (1830-1930 uur).

Tip: BACKWATERS : VANUIT EEN HOMESTAY OP EMERALD ISLE

Een  gebruikelijke manier om de backwaters van Kerala te verkennen is vanaf een houseboatDoorgaans duurt zo’n tocht twee dagen, met één overnachting aan boord.

Emerrald Isle, Indiaachtertuin emerald isle

Voor wie dat niet genoeg is, en wie nader wil kennismaken met het leven in de backwaters, is een verblijf in de homestay op Emerald Isle aan te raden. Lees verder>>

Tip: Verblijf op een houseboot in Kerala!

Bij een verblijf in Kerala mag een verblijf op een houseboot niet ontbreken. Dit zijn boten die varen over de prachtige backwaters. Overnachting en maaltijden zijn tevens op deze boot. Maar wist u dat het daarnaast ook heel leuk is om een tocht van ca. 1,5 á 2 uur met een kleinere boot aan uw programma toe te voegen? Deze boot kan gemakkelijk door de smallere delen van de backwaters varen, waar de houseboat niet kan komen. Zo vaart u langs diverse huizen en krijgt u een nog betere indruk van het lokale leven in deze regio!”