Treinreizen India

India per trein ontdekken? Op deze pagina vindt u één van de treinreizen die wij aanbieden in India. Ook andere luxe treinreizen zoals Palace on Wheels en The Golden Chariot kunnen we voor u verzorgen. Dergelijke luxe treinreizen hebben een vaste route, waarbij excursies worden uitgevoerd samen met de andere reizigers in de trein. U kunt er voor kiezen enkel de reis per trein te reserveren. Het is echter ook een leuke toevoeging aan een individuele rondreis per auto met privé chauffeur, die wij op maat voor u samenstellen.

De treinreis op deze pagina is slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar we reserveren ook graag een andere treinreis voor u, of voegen met plezier een treinreis voor u toe aan een individuele rondreis.

Reiservaringen

 • Een fascinerend chaotisch land met bijzondere mensen

  lees meer
  -
  Peter en Wiecher van Lingen
 • Je vraagt je af met wie we de volgende keer op reis gaan?

  lees meer
  -
  Marijke Berkenbosch
 • Het is Pangea ook nu weer gelukt ons een prachtige reis te laten maken.

  lees meer
  -
  Familie Floot
 • Zonder al jouw hulp was de reis niet zo’n groot succes geworden

  lees meer
  -
  Studiereis Charaka Universiteit Twente

Tip: Maak uw eigen reis

Op onze website publiceren wij talloze voorbeeldreizen. Dit zijn echter geen vastgestelde programma's die u persé volgens dat programma hoeft te doen. Alle reizen kunnen aan uw persoonlijke wensen worden aangepast.