Menu

Indonesië

Veelgestelde vragen Indonesië

Wat zijn de bepalingen voor de geldigheid van het paspoort en het visum voor Indonesië?

Voor reizigers met de Nederlandse nationaliteit is een paspoort vereist dat bij aankomst in Indonesië nog zes maanden is. Voor reizigers met een Nederlandse en Belgische nationaliteit is, bij reizen met een verblijf van maximaal 30 dagen, sinds juni 2015 geen visum meer vereist. Voor reizigers die langer dan 30 dagen in Indonesië verblijven, geldt dat het visum van tevoren bij de ambassade in Den Haag moet worden aangevraagd. 



Bovenstaande gegevens kunnen tussentijds wijzigen en het is raadzaam deze te controleren op de website: www.visuminternational.nl (algemene informatie visum) of op www.visumcentrale.nl/pangeatravel. Reizigers die geen Nederlandse nationaliteit hebben, kunnen ook op deze website terecht voor informatie.



terug naar veelgestelde vragen Indonesië