Menu

Indonesië

Ubud Bali

Ubud is letterlijk het culturele hart van Bali. Gelegen op de hellingen van het centrale gebergte van Bali, vindt u hier een groot aanbod van Balinese architectuur, kunst en cultuur. Hierdoor is het dé bestemming op het eiland om u onder te dompelen in de essentie van Bali en het aanbod van cursussen, musea en activiteiten is dan ook groot. Er zijn bijvoorbeeld veel galerijtjes en kunsttentoonstellingen te bezoeken. Ook in de directe omgeving treft u vele bezienswaardigheden zoals tempels en authentieke plaatsen.

Ondanks de relaxte aard van de plaats en de bevolking, heeft Ubud wel een enorme groei en ontwikkeling doorgemaakt. Toch wordt er veel moeite gedaan het traditionele karakter van Ubud te waarborgen. De plaats komt het meest tot zijn recht wanneer u in of nabij Ubud overnacht, zodat u van de stad en de vele fantastische (kleinschalige) restaurantjes (veelal buiten) kunt genieten wanneer de dagjesmensen de plaats verlaten hebben.

Zelf een rondreis samenstellen naar Ubud Bali? Neem vrijblijvend contact op met onze Indonesië specialist Michel en bespreek de mogelijkheden.
Bekijk alle highlights en plaatsen in Indonesië