Menu

Indonesië

Mario Hotel & Cafe

Mario Hotel & Café werd gebouwd aan het brede zandstrand van Pantai Kita Mananga Aba. Het ligt in het midden, het stilste deel van het strand, en toch is het slechts 15 minuten vanaf luchthaven Tambolaka. Bijzonder is de ligging: Ga zitten, neem een kop koffie en geniet van het panoramisch uitzicht over de oceaan; vanuit uw kamer kunt u zowel de zonsopgang als de zonsondergang zien. In de ochtend kunt u veel dolfijnen zien spelen op ongeveer 100 meter van de waterkant. Bij helder weer ziet u in de verte de Sumbawa, de Komodo en de Flores-eilanden. De lucht is schoon en 's nachts kunt u er  meer sterren zien dan op veel andere plaatsen ter wereld. Het dichtstbijzijnde dorp waar mensen wonen ligt op meer dan 4 kilometer afstand. Mario Hotel and Cafe is dan ook een ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar rust en stilte.
Mario Hotel & Café heeft momenteel 2 bungalows, 12 strandzichtkamers en 4 traditionele Jineng huizen, alle met volledig zeezicht. Ontbijt en diner wordt dagelijks geserveerd in het openlucht restaurant. Ook is er een zwembad, ook met uitzicht op de oceaan. Snorkelen en duiken kan er direct vanaf het strand, u vindt er kleurrijke koralen en vissen. In de nabije toekomst wordt er een duikschool geopend bij de accommodatie.
 

Naar de website van Mario Hotel & Cafe


Hotels Indonesië

Bali - Midden Bali - Noord Bali - Nusa Lembongan & Nusa Penida Bali - Oost Bali - Ubud en omgeving Bali - West Bali - Zuid Flores Java Lombok Lombok - Gili eilanden Papua Sulawesi Sumatra Sumba Ubud