Menu

Indonesië

Papua Paradise Eco Resort

Kiest u voor een verblijf in het Papua Paradise Eco Resort, dan is de oceaan uw tijdelijk thuis. Vanuit Sorong bereikt u in 2 uur per speedboot het resort. De 10 deluxe en 16 superior bungalows zijn gebouwd op het water. Deze stevige, traditioneel gebouwde bungalows zijn ruim, met natuurlijke ventilatie en schaduw. Elke bungalow heeft een eigen badkamer en een veranda, die u een fantastisch uitzicht geeft op zeedieren die 's avonds langs zwemmen en de zonsondergang nog specialer maken. 
Een verblijf op Raja Ampat is niet los te denken van de onderwaterwereld. Maak van de gelegenheid gebruik om hier een PADI-duikcursus te starten en ervaar een onderwaterwereld die u nooit zult vergeten. Van beginner, zonder ervaring tot geavanceerde en gespecialiseerde cursussen, er is voor elk wat wils in dit PADI-resort. U kunt hier op elk moment van het jaar rekenen op fantastische duiken. Het resort heeft een huisrif in het gebied waar u mandarijnvissen, mantaroggen, wobbagongs, bamboe-en rifhaaien kunt tegenkomen en zo nu en dan een zeekoe.
Na een dag onder water is het boven water heerlijk bijkomen in de Ayurvedische spa. Of kies voor een drankje op het zonnedek of in het restaurant. Het personeel in Papua Paradise Eco Resort komt uit de lokale gemeenschappen in de omgeving en is u graag van dienst. Alle ingrediënten voor een paradijselijk verblijf vindt u hier in het Papua Paradise Eco Resort.
 
Accommodaties met dit logo gaan volgens ons nét een stapje verder op het gebied van duurzaamheid.

Naar de website van Papua Paradise Eco Resort


Hotels Indonesië

Bali - Noord Bali - Oost Bali - Ubud en omgeving Bali - Zuid Bali / Candidasa Flores Java Lombok Lombok - Gili eilanden Papua Sulawesi Sumatra Sumba