Menu

Indonesië

Santi Mandala

Santi Mandala Villa & Spa ligt aan de rand van Ubud op Batuan Gianyar en is een tropische accommodatie met traditionele villa's en een groot zwembad. Het Santi Mandala is gelegen op een heuvel en biedt uitzicht op de rivier de Oos en de rijstvelden. In slechts 25 minuten rijdt u naar Ubud, waar u diverse culturele bezienswaardigheden, eetgelegenheden en de populaire markt van Ubud kunt vinden. 

De villa's van het Santi Mandala zijn ruim en sfeervol ingelicht. Sommige villa's beschikken over een eigen bubbelbad. De villa's zijn omringd door een mooie groene omgeving. Het grote zwembad is een waar paradijs voor kinderen en ook u kunt er heerlijk in afkoelen na een drukke dag in Ubud. Ook is er een swim-up bar aanwezig. Santi Mandala Villa & Spa heeft een koffiebar die verschillende specialiteiten serveerd. Het openluchtrestaurant Boga Mandala, serveert Balinese en westerse gerechten. 

Naar de website van Santi Mandala


Hotels Indonesië

Bali - Noord Bali - Oost Bali - Ubud en omgeving Bali - Zuid Flores Java Lombok Lombok - Gili eilanden Papua Sulawesi Sumatra Sumba