Menu

Indonesië

Sumba Nautil Resort

Hotel Sumba Nautil Resort ligt aan de afgelegen zuidwestkust van het eiland. Tijdens de 2 uur durende rit vanaf Tambolaka airport krijgt u al een mooi beeld van Sumba. Het strand van Marosi ligt op 800 meter (6 ongerepte stranden in de buurt, 4 afgelegen witte zandstranden). De stad Waikabubak ligt op 1 uur rijden. 
Het resort is gebouwd in typisch Sumbanese stijl, op glooiende heuvels. Het eerste dat opvalt als u aankomt bij het resort, is de met zorg aangelegde tuin. Gericht op organische cultuur met respect voor de natuur is bij de bouw een tropische tuin gecreëerd door terrassen aan te leggen. Alle groenten en fruit uit de tuin zijn biologisch, ideale ingrediënten voor de chef, om dagelijks een breed scala aan gerechten te bereiden. Vanuit het ruime en luchtige restaurant wandelt u door de tuin naar uw huisje.
De 7 huisjes op Sumba Nautil Resort, met de hand gebouwd door de Indonesische vakman, bieden Westers comfort en een terras met prachtig uitzicht op de Indische oceaan. 6 huisjes zijn ingericht voor 2 personen, maar eventueel kunnen 2 extra bedden worden bijgeplaatst. Reist u met uw gezin, dan is het familiehuisje met 2 slaapkamers en 2 badkamers een prettig verblijf. 
Na een actieve dag op Sumba is het echt thuiskomen bij Sumba Nautil Resort. Neem een verfrissende duik in het zwembad en geniet van het panoramisch uitzicht op de kustlijn. Aanschuiven bij het diner op het terras, terwijl de zon ondergaat in zee; ontspanning gegarandeerd.
 

Naar de website van Sumba Nautil Resort


Hotels Indonesië

Bali - Midden Bali - Noord Bali - Nusa Lembongan & Nusa Penida Bali - Oost Bali - Ubud en omgeving Bali - West Bali - Zuid Flores Java Lombok Lombok - Gili eilanden Papua Sulawesi Sumatra Sumba Ubud