Menu
Vanwege het coronavirus hanteren wij tijdelijk versoepelde annuleringsvoorwaarden.
Tot 30 dagen voor vertrek kosteloos annuleren.
Meer info

Rondreizen Indonesië

Reizen in Indonesië kan op vele manieren. Zoekt u een rondreis in Indonesië op één eiland of juist een combinatie van diverse eilanden? Op deze pagina vindt u een overzicht van onze rondreizen in Indonesië. Ons aanbod varieert van verblijf in eenvoudige budget accommodatie tot luxe hotels of zelfs een cruise. We kiezen er altijd voor om de rondreis te laten begeleiden door een chauffeur en doorgaans ook een lokale gids. Hij of zij kent het land goed en biedt veel meerwaarde, temeer omdat de chauffeur geen of beperkt Engels spreekt. De gids begeleidt u tijdens de transfers en excursies en is er voor uw gemak. Op de vrije dagdelen en tijdens de maaltijden is de gids wel bereikbaar, maar niet bij u zodat u met uw eigen gezelschap bent. Indonesië is een groot land en de wegen zijn niet overal van goede kwaliteit. Vervoer over lange afstanden is meestal per vliegtuig.

Noot: Voor Indonesië rondreizen waarbij u meerdere eilanden combineert verwijzen we u naar de pagina Eiland combinaties.

Reismogelijkheden:

Rondreizen Eiland Combinaties Familiereizen 

De reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Indonesië uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.