Indonesië

Indonesië reizen

"We willen naar Indonesië reizen en het mooiste van oost-Java zien en starten bij Yogjakarta. Zo vermijden we de drukte van Jakarta en slaan we Bogor en Bandung over. Daarna zien we graag Bali en Lombok, maar wel in een rustig tempo, pelan-pelan. Kan dat bij PANGEA Travel?"

Reizen in Indonesië doet u in uw eigen tempo. Wilt u veel zien in korte tijd, dan kan dat. Maar ook een rondreis Sumatra – Java – Bali in een rustig tempo met meerdere nachten op een plaats is mogelijk. Reist u liever naar de Soenda-eilanden of kiest u voor een combinatie van Bali – Lombok, een honeymoon of een speciale familiereis? Indonesië biedt veel reismogelijkheden. Staat uw voorkeur er niet bij? Dan maken we uw reis zonder problemen graag op maat.

Reiservaringen

 • Sulawesi, een mooi en absoluut niet toeristisch eiland (behalve het stukje Toraja)

  lees meer
  -
  Judith, Jeroen, Mirjam en Martin
 • Alles weer tot in de puntjes geregeld.

  lees meer
  -
  Steve & Angelique
 • Voor het derde jaar hebben we bij Pangea travel geboekt

  lees meer
  -
  Kevin & Anouk
 • Lokale gidsen en chauffeurs stonden overal op tijd klaar

  lees meer
  -
  Wil en Danielle

Tip: traditionele dansvoorstelling in Bukittinggi

Bezoek in Bukittinggi ’s avonds een traditionele dansvoorstelling van de Minangkabau. Tijdens deze voorstelling met veel dans en leuke muziek leert u meer over de gebruiken van de Minangkabau. De voorstelling wordt iedere dag om 21:00 uur gegeven (indien er minimaal 10 personen aanwezig zijn).

Tip: lunch of drankje in de rijstvelden van Ubud

Ga lunchen of een drankje drinken bij het Pomegranate Restaurant (gelegen in de rijstvelden van Subak Sok-Wayahhet, ca. 20 minuten wandelen vanuit het centrum). Dit sfeervolle restaurant heeft biologische lichte maaltijden en zelfgemaakte smoothies op de kaart staan. Met zijn prachtige uitzichten is dit een ideale stop tijdens een wandeling door de rijstvelden.

Tip: Sumatra kindertehuis

Vlakbij Bukit Lawang Cottage vindt u het kindertehuis van Bukit Lawang. Saskia en Sugianto hebben hier een prachtig tehuis opgezet voor kinderen die hun ouders hebben verloren tijdens een grote overstroming van een aantal jaren geleden. Saskia maakt samen met de kinderen graag een heerlijke maaltijd voor u klaar! U bent ook altijd welkom om even in en rond het tehuis te kijken zonder hier iets te eten. Meer informatie vindt u op: www.kindertehuisbukitlawang.com.