Rondreis China & Japan

Tijdens deze 22-daagse combinatiereis maakt u kennis met de mooiste plekken van China en Japan. Het is een zeer afwisselende reis en zeker geschikt voor een eerste kennismaking met China en Japan. U bezoekt metropolen als Shanghai en Tokyo. In Beijing staat een bezoek aan de Grote Muur en de Verboden Stad centraal. Ook het beroemde Terracottaleger in Xi´an ontbreekt niet. In de omgeving van Yangshuo en Ping'an kunt u genieten van het mooie landschap van karstgebergtes en rijstterrassen. De trots van Japan, Mount Fuji, is letterlijk het hoogtepunt van deze reis.

Reisduur: 22 dagen
Beijing - Xi'an - Yangshuo - Ping'an/Longji - Shanghai - Tokyo - excursie Mt. Fuji - Hakone - Kyoto - Nara - Kyoto - Osaka Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Dag tot daginklappen

Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) - Beijing

Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. Na aankomst op de luchthaven van Beijing wordt u door onze lokale vertegenwoordiging verwelkomd en naar het hotel in de stad gebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding zodat u kunt bijkomen van de vliegreis. U kunt eventueel alvast op eigen gelegenheid de stad verkennen. Beijing is bekend van de Verboden Stad, het Tian’anmen plein, het Zomerpaleis, het Olympische Bird’s Nest, de Watercube en de Grote Muur. Deze bezienswaardigheden zijn een absolute must wanneer u in Beijing bent. Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 2 Beijing & omgeving

Vandaag brengt u een bezoek aan een van de bekendste bezienswaardigheden van Beijing; de Grote Muur bij Mutianyu (inclusief kabelbaan). Dit bezoek mag natuurlijk niet ontbreken tijdens uw reis door China! De totale lengte van de muur is ongeveer 6200km en strekt zich uit van Shanhaiguan tot Lop Nur. De muur werd gebouwd om de diverse Chinese staten te beschermen tegen invallen van nomadische ruitervolkeren uit het noorden. Wist u dat de Grote Muur nu wordt beschouwd als een van de grootste wonderen uit de geschiedenis van de wereld? U kunt naar boven wandelen of gebruik maken van de kabelbaan. Bovenop de muur kunt u in uw eigen tempo een stuk lopen en genieten van het mooie uitzicht. Een bijzondere ervaring! Na de lunch in een lokaal restaurant bezoekt u het Zomerpaleis, gelegen buiten de drukte van de stad. In de 12e eeuw werd deze tempel gebruikt als zomerverblijf voor de keizerlijke familie. U kunt hier een wandeling maken langs alle prachtige tempels, pavilioens en tuinen. De belangrijkste gebouwen van het Zomerpaleis kijken uit over het Kunming meer, met de zeventien bogen-brug. Tip: het is mogelijk om een boottocht te maken over het Kunming meer.
verzorging: ontbijt en lunch

Dag 3 Beijing - Xi'an

Samen met uw privégids maakt u vandaag een stadstour in Beijing, de hoofdstad van China. U bezoekt de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals het Plein van de Hemelse Vrede en de Verboden Stad. Op het Plein van de Hemelse Vrede (Tian’anmen Square) vond in 1989 de studentenopstand plaats. Het plein ligt midden in het centrum en is met haar 400.000 m2 het grootste plein ter wereld. Na een uitgebreid bezoek wandelt u naar de Verboden Stad. In dit complex leefde vroeger de keizer en zijn complete hofhouding. Na de lunch rijdt u naar de Tempel van de Hemel. Rondom deze tempel kunt u een leuke wandeling in het park maken en ziet u sportende of dansende Chinezen. In de avond wordt u naar het treinstation gebracht. U reist per nachttrein naar Xi’an waar u de volgende ochtend arriveert. U overnacht aan boord van de trein in een vier persoonscouchette, op indeling met andere reizigers. Noot: Indien gewenst kunt u vandaag ook per dagtrein in ca. 5,5 uur naar Xi'an reizen. De meerprijs inclusief extra hotelovernachting is op aanvraag. Noot: de Verboden Stad is op maandag gesloten.
verzorging: ontbijt en lunch

Dag 4 Xi'an

Na aankomst op het treinstation van Xi’an wordt u verwelkomd door uw lokale gids en naar een ontbijtlocatie gebracht. Xi’an staat bekend om de wereldberoemde kleisoldaten, ook wel het Terracotta Leger genoemd. In 1974 ontdekte een boer, tijdens het bouwen van een put, een Terracotta soldaat. Inmiddels zijn er meer dan 6000 kleisoldaten en paarden opgegraven en veilig gesteld in drie grote hallen. Elke soldaat is uniek en ongeveer 1.70 meter lang. De soldaten zijn opgesteld alsof ze zich weerden tegen een aanslag. U brengt deze ochtend een uitgebreid bezoek aan dit enorme complex met ruim 6000 stenen krijgers uit de Qin dynastie. Na de lunch maakt u samen met uw privégids een fietstocht over de oude stadsmuur van Xi’an. Xi’an is een leuke stad om per fiets te verkennen. U bent zeker niet de enige op de fiets, maar mogelijk wel de enige Nederlander!
verzorging: ontbijt en lunch

Dag 5 Xi'an

Dag ter vrije besteding. U kunt Xi'an prima ter voet verkennen. Door de Islamitische wijk van Xi'an, kunt u op eigen gelegenheid een rondwandeling maken. Een leuke route: start bij de Bell Tower, waar dagelijks muziekvoorstellingen plaats vinden. U kunt deze tegen een kleine vergoeding bijwonen. Bezoek vervolgens de Islamitische wijk met als hoogtepunt de Grote Moskee, gelegen op een rustige plek in de stad. Deze moskee uit de 8e eeuw is in Chinese stijl gebouwd maar heeft ook Arabische elementen. Wandel vervolgens door de oude stadswijk met kleine straatjes, lokale markten en leuke winkeltjes.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 6 Xi'an - Guilin - Yangshuo

Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven van Xi'an gebracht waar u de binnenlandse vlucht naar Guilin neemt. Na aankomst wordt u naar Yangshuo gebracht. Vervolgens maakt u een tochtje per bamboevlot over de Li River. Tijdens deze tocht kunt u genieten van het prachtige landschap dat onder andere bestaat uit het typische karstgebergte. De plaats Yangshuo ligt midden tussen de bamboebossen en rijstvelden en is zeker een bezoek waard. Ook maakt u samen met uw gids een fietstocht door Yangshuo en omgeving. Op een uurtje fietsen van Yangshuo ligt het plaatsje Fuli. De markt hier is een belevenis en fotogeniek. Op het platteland is beperkt verkeer waardoor het fietsen aangenaam is. U kunt genieten van de groene karstgebergtes, de bamboebossen en de vele rijstvelden. Aansluitend volgt u kooklessen in het centrum van Yangshuo. Een onvergetelijke ervaring! Noot: probeer Yangshuo tijdens de weekenden te vermijden. In het weekend wordt het stadje overspoeld door Chinese toeristen. Wanneer u buiten het centrum verblijft merkt u hier minder van.
verzorging: ontbijt en lunch

Dag 7 Yangshuo

U hoeft zich zeker niet te vervelen in Yangshuo! Indien u wenst kan PANGEA Travel verschillende excursies vooraf voor u reserveren. Geniet van een ontspannen massage/accupunctuur, volg een les Chinese taal of een les Tai Chi en maak kennis met de Chinese sport. Erg leuk is een bezoek aan het Impression Liu Sanjie Theater. In deze show, onder regie van Zhang Yimou (verzorgde ook de opening van de Olympische Spelen 2008) spelen ongeveer 600 acteurs mee.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 8 Yangshuo

Dag ter vrije besteding. Een aanrader is een fietstochtje naar de maanheuvel. Op deze heuvel staat de maanboog, die de heuvel zijn naam verleent. Vanaf de top heeft u een adembenemend uitzicht over de rijstvelden, de rivieren en de kalkstenen bergtoppen.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 9 Yangshuo - Ping'an/Longji

De reis wordt vervolgd naar Ping'an en Longji, gelegen nabij Longsheng. Hier liggen de bekende rijstterrassen, ook wel de ‘rug van de draak’ genoemd. De rijstterrassen tellen soms wel honderden niveaus. Het landschap onderweg is prachtig met aan de horizon de karstgebergtes. Longsheng is tevens bekend om de verschillende bergstammen die hier wonen. Bij een van deze stammen is het gebruikelijk dat de vrouwen hun haar niet afknippen. Hun haar kan dan ook een lengte hebben van 1.50 meter. U overnacht in een kleinschalig guesthouse in Ping’an, vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over de rijstterrassen. Het guesthouse is niet per auto bereikbaar maar ligt op een loopafstand van ongeveer 25 minuten. We adviseren voor deze overnachting een rugzak met de belangrijkste benodigdheden mee te nemen. Uw hoofdbagage kunt u tegen geringe betaling (ca. CNY 10-15 per stuk) aan de voet van de berg in opslag achter laten. Wilt u uw hoofdbagage meenemen naar de accommodatie dan kunt u deze naar boven laten brengen. U dient de kofferdragers ter plaatse te betalen (ca. CNY 100-150 per stuk). Na aankomst brengt u een bezoek aan de rijstvelden.
verzorging: ontbijt en lunch

Dag 10 Ping'an - Guilin - Shanghai

Na het ontbijt volgt de transfer naar de luchthaven van Guilin, vanwaar u per binnenlandse vlucht doorreist naar Shanghai. Bij aankomst in Shanghai wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiging en naar uw hotel gebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding. Op eigen gelegenheid kunt u alvast een eerste indruk van de stad opdoen. Shanghai is de grootste haven, belangrijkste handelsstad en een van de groeisteden van China. Overal verrijzen winkelcomplexen en kantoorgebouwen. De oude plekjes van de stad zijn toch ook nog te vinden. De bekende ‘boulevard’ de Bund, de Jade Boeddha tempel, de Yu-tuin en de oude stad zijn hier goede voorbeelden van. Nanjing Road is dé winkelstraat van Shanghai.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 11 Shanghai

Dag ter vrije besteding. Een leuke manier om Shanghai te verkennen is per fiets. Indien gewenst kan PANGEA Travel een fietsexcursie vooraf voor u reserveren. Dit kan ook onder leiding van een Nederlandse gids. Het autoverkeer van Shanghai bevindt zich grotendeels op de ringweg, daardoor is het eenvoudig en veilig om in de binnenstad te fietsen. Een leuke fietsroute in Shanghai: start bij de boeddhistische Jing’an tempel aan de West Nanjing Road en fiets vervolgens naar de wijk French Concession, een wijk met uiteraard veel invloeden uit de Franse tijd. Fiets door de kunstenaarswijk Tianzifang naar de bazaar van Old Street, hier kunt u terecht voor verschillende souvenirs. Bezoek de klassieke Chinese tuinen in dit gebied voordat u de fietstocht eindigt op de boulevard de Bund. Tip: Vanuit Shanghai kunt u ook een bezoek brengen aan Tongli. Tongli is een leuk stadje met vele bruggen, kanalen en traditionele huizen. Tijdens een dagtour maakt u een boottocht over de kanalen, bezoekt u het oude stadscentrum en Wangshi Garden.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 12 Shanghai - (vliegreis op eigen gelegenheid) - Tokyo

In de ochtend heeft u een transfer naar de luchthaven van Shanghai. Hier checkt u in voor de internationale vlucht naar Tokyo (op eigen gelegenheid). Na aankomst op de luchthaven van Tokyo wordt u verwelkomd door onze vertegenwoordiging en geholpen met de transfer per bus naar uw hotel. U verblijft de eerste vier nachten in Tokyo, de hoofdstad van Japan. Na incheck is de rest van de dag vrij te besteden zodat u kunt bijkomen van de vliegreis. Tokyo is met haar 30 miljoen inwoners de grootste metropool ter wereld. U hoeft zich hier zeker niet te vervelen. Het B Akasaka hotel is centraal gelegen en per trein of metro kunt u alle bezienswaardigheden eenvoudig bereiken. Let op: de bus stopt in de omgeving van het B Akasaka Hotel. Indien u liever rechtstreeks naar een hotel gebracht wilt worden, kunnen we een alternatief hotel voor u selecteren. Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.
verzorging: geen maaltijden inbegrepen

Dag 13 Tokyo

Samen met een Engelssprekende gids brengt u vandaag een bezoek aan diverse hoogtepunten van Tokyo zoals het heiligdom Meiji Schrijn en de Tokyo Tower vanwaar u een prachtig panorama uitzicht over de stad. In de tuinen van het Imperial Palace maakt u een wandeling en ziet u de groene kant van de stad. De stadstour eindigt in de wijk Ginza; het 'hart van Tokyo'. Hier vindt u vele warenhuizen, modezaken, restaurants en bars. Noot: excursies zijn vandaag in een internationaal gezelschap.
verzorging: geen maaltijden inbegrepen

Dag 14 Tokyo

Dag ter vrije besteding in Tokyo. Op eigen gelegenheid kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Edo-Tokyo Museum (een historisch museum), de baai van Tokyo (bijv. per Yurikamome monorail) of het Centraal Station (kopie van het CS in Amsterdam). Het Yoyogikoen Park is een populaire verzamelplaats voor jongeren die muziek maken en dansen. Ook kunt u naar de 333m hoge Tokyo Tower (kopie van de Eiffeltoren); in de top vindt u restaurants, een uitkijk ruimte en een wassenbeelden museum. Liefhebbers van vis moeten zeker een kijkje nemen op de Tsukiji vismarkt, geopend van 05.00 tot 20.00 uur. Rondom de vismarkt kunt u prima verse sushi eten.
verzorging: geen maaltijden inbegrepen

Dag 15 Tokyo

Dag ter vrije besteding. Eventueel kunnen we een dagexcursie plannen naar Nikko (optioneel), op ongeveer 150 kilometer van Tokyo gelegen. De bekendste bezienswaardigheid is de Toshogu Tempel. Dit mausoleum werd in de 17e eeuw gebouwd voor de eerste Shogun (militair leider). Het complex is voorzien van ruim 2,5 miljoen goudbladen en staat sinds 1999 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Nikko staat verder bekend om zijn prachtige landschap.
verzorging: geen maaltijden inbegrepen

Dag 16 Tokyo - excursie Mt. Fuji - Hakone

Per bus vertrekt u deze ochtend naar Mount Fuji. Deze 3776m hoge berg is de hoogste berg van Japan. U rijdt tot het 5e station (ca. 2300m), waar vandaan de meeste trekkings naar de top beginnen. Vanuit hier heeft u bij helder weer een prachtig uitzicht over de omgeving. Het is raadzaam om warme kleding mee te nemen voor dit bezoek. Na de lunch rijdt u verder naar Hakone waar een boottocht over het Ashi meer op het programma staat. Vervolgens vertrekt u per kabelbaan naar Owakudani; de 'boiling valley'. Deze vallei bestaat uit een rots landschap van scherpe stenen, kraters, borrelende modderbronnen en zwavelbronnen. Na de tour wordt u per taxi naar uw verblijf in Hakone gebracht. Uw koffer wordt (indien gewenst) vandaag alvast naar uw hotel in Kyoto gebracht. Het is daarom aan te raden om voor de komende nacht met rugzak te reizen. Noot: excursies zijn vandaag in een internationaal gezelschap.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 17 Hakone - Kyoto

In de ochtend wordt u naar het treinstation van Odawara gebracht voor de treinrit, per supersnelle Bullet Train, naar Kyoto U verblijft vier nachten in het Rihga Royal hotel, gelegen op zo'n 10 minuten lopen van het station. Dit hotel biedt tevens een gratis shuttle service aan. Samen met een gids maakt u deze middag een stadswandeling in Kyoto en bezoekt u de geliefde Kiyomizu Tempel. Hier vindt u ook diverse theehuizen. Vervolgens gaat u naar de Kodaji Tempel en de Yasaka Schrijn waar iedere zomer het Gion Matsuri Festival gehouden wordt. In Gion, Kyoto's oudste uitgaans- en geishawijk, wordt de stadswandeling afgesloten. Noot: excursies zijn vandaag in een internationaal gezelschap.
verzorging: geen maaltijden inbegrepen

Dag 18 Kyoto - excursie Nara

U wordt verwelkomd op het treinstation van Kyoto. Samen met een gids reist u vandaag per trein naar Nara waar u vervolgens te voet de belangrijkste bezienswaardigheden bezoekt. Zo staan de Todaiji Tempel, het Nara Deer Park en de Kofukuji Temple op het programma. Nara wordt beschouwd als bakermat van de Japanse cultuur. Tegenwoordig is Nara een stad die voornamelijk door toeristen bezocht wordt. De belangrijkste bezienswaardigheden vindt u in het Nara Park waar tevens zo’n 1200 tamme herten leven. Hier kunt u goed tot rust komen en ontsnappen aan de drukte van de grote steden in Japan. In de middag reist u terug naar Kyoto en is de rest van de dag ter vrije besteding. Het is bijvoorbeeld aan te raden om het centrum en de Nishiki markt. In deze omgeving vindt u tevens leuke winkeltjes. Ook kunt u Kyoto eenvoudig en veilig per fiets gaan verkennen. Noot: excursies zijn vandaag in een internationaal gezelschap.
verzorging: geen maaltijden inbegrepen

Dag 19 Kyoto

Dag ter vrije besteding in Kyoto. U kunt op eigen gelegenheid de bezienswaardigheden bezoeken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan de Ryoanji Tempel? Deze tempel had de eerste Zen-tuin maar is vooral bekend vanwege zijn Japanse Steen-tuin. Er staan 15 mooi gevormde rotsen waarvan vanaf elk punt rond de tuin slechts 14 stenen tegelijkertijd te zien zijn! Op loopafstand van deze tempel vindt u tevens de Ninna-ji Tempel. Naast de vele tempels en historische gebouwen vindt u in de oude straten van de wijk Gion nog traditionele huizen, herbergen (Ryokans) en Japanse theehuizen. Ook is dit van oudsher de Geishawijk. Geisha’s zijn hoogopgeleide en gerespecteerde Japanse gastvrouwen die zorgen voor vermaak op feestjes in theehuizen. Tegenwoordig zijn er nog maar weinig Geisha’s. In Kyoto heeft u nog wel kans ze tegen te komen
verzorging: geen maaltijden inbegrepen

Dag 20 Kyoto

Dag ter vrije besteding.
verzorging: geen maaltijden inbegrepen

Dag 21 Kyoto - Osaka

Per trein reist u vandaag in zo'n 35 minuten naar Osaka. Hier heeft u een laatste overnachting. Met 2,7 miljoen inwoners is Osaka de op twee na grootste stad van Japan. Het is een belangrijke industrie- en havenstad. Interesssante bezienswaardigheden in Osaka zijn de Shitennoji TempeJapan gedeelte zie l en het poppentheater Bunraku. Deze theatervorm stamt uit 1684 en wordt vandaag de dag nog steeds uitgevoerd. Voor goedkope restaurantjes, bars en kledingwinkels moet u in de wijk Shin-Sekai zijn.
verzorging: geen maaltijden inbegrepen

Dag 22 Osaka - (Vliegreis op eigen gelegenheid)

U reist vandaag per trein naar de luchthaven van Osaka. Hier eindigt uw reis met PANGEA Travel. Noot: er is geen rechtstreekse verbinding met de JR Train van Namba naar Osaka Airport. U kunt het beste een treinticket kopen van Namba naar Shin Imamiya (Nankai Train, niet inbegrepen) en daar vandaan met de JR Pass (inbegrepen) naar Osaka Airport reizen. Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.

bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

 • lokale vliegreizen Xi'an - Guillin, Guillin - Shanghai
 • treinreis Beijing - Xi'an (softsleeper)
 • treinreizen in Japan in 2e klasse
 • luchthavenbelasting en heffingen
 • genoemde transfers en vervoer tijdens excursies per auto met privéchauffeur in China
 • begeleiding door een deskundige Engelssprekende gids tijdens genoemde excursies in China
 • genoemde excursies per bus op indeling (internationale groep) in Japan
 • alle overnachtingen conform programma
 • maaltijden conform programma
 • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
 • genoemde excursies (in internationale groep) inclusief entreegelden in Japan
 • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
 • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
 • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)
 • boekingskosten: € 25 per boeking

Niet inbegrepen

 • internationale vliegreizen (eventueel ook via PANGEA Travel te boeken)
 • vervoer op de dagen en dagdelen ter vrije besteding (zonder excursies)
 • visum China, ca. €127 pp
 • optionele excursies en entreegelden
 • opslag hoofdbagage in Ping'an (ca. CNY 10-15 per stuk)
 • fooien
 • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 3.500 - € 4.000

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties
We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Klik hier voor onze contactgegevens en de reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatieinklappen

Sunworld Hotel - Beijing

Centraal gelegen, nabij Wangfujing, dé winkelstraat van Beijing ligt het Sunworld Hotel (voormalig Songhe Hotel). Ook de Verboden Stad en het Tian’anmen plein liggen op loopafstand. ’s Ochtends kunt u genieten van een lekker ontbijtbuffet met zowel Westerse- als Chinese lekkernijen. Het Sunworld Hotel Beijing is een groot hotel met circa 300 kamers verdeeld over 11 verdiepingen en het beschikt over een kleine fitness ruimte, diverse restaurants en een bar. De kamers beschikken over de benodigde faciliteiten als airconditioning en een schone badkamer met bad of douche en toilet.


Snow Lion Resort - Yangshuo

Snow Lion Resort is een kleinschalig hotel, rustig gelegen aan de Li rivier. Vanuit het hotel kunt u wandelen en fietsen, maar u hebt ook de mogelijkheid om een kookles te volgen. Het Snow Lion Resort heeft ruime kamers, allen met een balkon en met bergzicht of rivier zicht. Ook beschikt het Snow Lion Resort over een zwembad. De managers hebben veel aandacht voor de gasten en spreken goed Engels. In Snow Lion Resort wordt een Westers ontbijt geserveerd en 's middags en 's avonds kunt u de Chinese keuken proberen, het eten hier is fantastisch.


Ping'an Guesthouse - Ping'an

Bent u op zoek naar een kleinschalig guesthouse? In Ping’an verblijft u in een traditioneel guesthouse, gerund door een lokale familie. Deze eenvoudige accommodatie ligt tussen de rijstterrassen en is niet per auto bereikbaar. U wandelt in ongeveer 25 minuten vanaf de autoweg door de prachtige omgeving naar het guesthouse. De koffers worden tegen betaling naar de accommodatie gebracht. Ook is het mogelijk een deel van de bagage aan de voet van de berg in opslag achter te laten tegen geringe betaling. De kamers zijn eenvoudig met eigen badkamer en airconditioning is mogelijk. Geniet van de huisgemaakte maaltijden in het restaurant en het gastvrije onthaal!


The B Akasaka - Tokyo

The B Akasaka is een modern en trendy hotel in de wijk Minato. Er zijn in totaal 156 kamers. Deze zijn relatief klein maar functioneel ingericht. Daarnaast beschikt het hotel over een wellness centre en een restaurant. Op loopafstand van het hotel vindt u twee metrostations. Gasten kunnen in het hotel van gratis wifi gebruik maken. De waardering van dit hotel door haar gasten is zeer hoog en dit komt met name ook door de vriendelijkheid van het personeel.


Cross Hotel - Osaka

Het Cross Hotel (4*) is een aanrader voor uw verblijf in Osaka vanwege de prijs/kwaliteitverhouding en de locatie. U vindt het hotel nabij de bekende Dotonbori Street met tientallen winkels en restaurants. Hier is het heerlijk rondslenteren. Ook Namba Station ligt op korte afstand. De 229 kamers zijn uiterst comfortabel en van alle gemakken voorzien. Verder beschikt het hotel over een Spa, een souvenirwinkel, een bar en een restaurant. ’s Ochtends kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet.


bekijk meer

Waarom?inklappen

 • Zeer afwisselende combinatiereis door China en Japan.
 • Doordat u in China reist per busje met privé chauffeur kunt u zelf het reistempo bepalen en onderweg stoppen wanneer u wilt.
 • In Japan reist u per supersnelle bullet train, een hele ervaring!
 • Ervaar het echte Japan tijdens het verblijf in de Shunkoso Ryokan in Hakone.
Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reiservaringen

 • De tours die bij de reis inbegrepen zaten waren ook heel goed

  lees meer
  -
  familie Guijt
 • meer dan 3000 foto's gemaakt, waar je ook heen keek er was altijd iets gaafs te zien

  lees meer
  -
  Kevin & Dayenne
 • alle reden om Pangea Travel aan te bevelen bij familie, vrienden en alle mensen die het maar horen willen.

  lees meer
  -
  Mirjam van Rijn en Martin van Wifferen
 • Mijn wens is toch nog uitgekomen

  lees meer
  -
  Frans en Leen


print deze reisterug naar het overzicht