Menu

Japan

ANA Crowne Plaza Hotel Kanazawa

Het ANA Crowne Plaza Kanazawa ligt tegenover het JR-treinstation van Kanazawa. Hierdoor een ideale uitgangspositie om de omgeving van Kanazawa te ontdekken. ANA Crowne Plaza beschikt over goed uitgeruste kamers met gratis WiFi. U vindt hier tevens 5 restaurants en een bar. In deze restaurants worden verschillende wereldkeukens geserveerd en er is dus voor ieder wat wils. In de avond is het zeker een aanrader om een drankje te doen in de bar, hier heeft u prachtig uitzicht op de stad.

De kamers van het ANA Crowne Plaza Kanazawa zijn modern ingericht maar wel met een Japanse touch. Het straalt veel rust uit en daardoor ideaal om tot rust te komen na een drukke dag in de stad. Het is ook mogelijk om te genieten van een behandeling in de schoonheidssalon of van een massage. Het personeel is vriendelijk en erg behulpzaam en zal er alles aan doen om uw verblijf zo prettig mogelijk te laten verlopen!

Naar de website van ANA Crowne Plaza Hotel Kanazawa


Hotels Japan

Aizu Wakamatsu Aso Beppu Fukuoka Furano Ginzan Onsen Hakone Hiroshima Ichinoseki Iki Island Kagoshima Kamikochi Kanazawa Kawayu Onsen Kumamoto Kurokawa Onsen Kushiro Kyoto Magome Matsumoto Miyajima Miyazaki Mount Koya Mutsu Nagasaki Naoshima Nichinan Osaka Osaka (airport) Sapporo Semboku Sendai Shirakawa-go Sounkyo Onsen Takayama Takeo Onsen Tanohata Tokyo Towadako Tsumago Tsuruoka Utoro Onsen Yakushima Zao Onsen