Menu

Japan

Gora Kadan

Zoekt u een luxe accommodatie met traditionele Japanse sfeer? Dan is Gora Kadan in Hakone de allerbeste keuze! De accommodatie is aangesloten bij ‘Relais & Chateaux’ en biedt daarmee een goede mix tussen westers comfort en Japanse authenticiteit.

De kamers zijn ruim en hebben uitzicht op de prachtige omgeving die Hakone rijk is. Er kan gebruik worden gemaakt van de openlucht onsen in de tuin, maar u kunt er ook voor kiezen om te ontspannen in de Spa. Verder bevindt zich in deze accommodatie een binnenzwembad en een fitnesszaal. En voor heerlijke maaltijden met verse, lokale ingrediënten kunt u terecht in het Kaiseki Restaurant.
Accommodaties met dit logo gaan volgens ons nét een stapje verder op het gebied van duurzaamheid.

Naar de website van Gora Kadan


Hotels Japan

Aizu Wakamatsu Aso Beppu Fukuoka Furano Ginzan Onsen Hakone Hiroshima Ichinoseki Iki Island Kagoshima Kamikochi Kanazawa Kawayu Onsen Kumamoto Kurokawa Onsen Kushiro Kyoto Magome Matsumoto Miyajima Miyazaki Mount Koya Mutsu Nagasaki Naoshima Nichinan Osaka Osaka (airport) Sapporo Semboku Sendai Shirakawa-go Sounkyo Onsen Takayama Takeo Onsen Tanohata Tokyo Towadako Tsumago Tsuruoka Utoro Onsen Yakushima Zao Onsen