Menu

Rondreizen met huurauto Japan

Japan kent een fascinerende natuur en een aantal (delen van) provincies lenen zich erg goed voor een rondreis per huurauto (zelfs nog beter dan per trein). De zuidelijke provincie Kyushu, de noordelijke provincie Hokkaido en Tohoku (het noorden van Honshu, de grootste provincie van Japan) bijvoorbeeld. Deze gebieden zijn rustiger, uitgestrekter én minder goed te bereiken per openbaar vervoer. In Japan wordt links gereden. Het verkeer is overzichtelijk en rustig en de kwaliteit van de wegen is goed. Doordat u zelf rijdt, bent u vrij om te bepalen waar en wanneer u stopt en kunt u deze minder toeristische gebieden erg goed ontdekken. Zo leert u het échte Japan nog beter kennen! Deze reizen zijn dan ook uitermate geschikt voor de reiziger die van vrijheid en avontuur houdt.

U reist per comfortabele auto, de lokale belastingen en verzekeringen zijn inclusief. Tijdens de reis verblijft u in eenvoudige budget accommodaties, luxe hotels of traditionele accommodaties; dit wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze rondreizen per huurauto door Japan.

Tip: Pocket wifi! Een “pocket wifi” is een draagbare wifi-router. Het is een ideale en eenvoudige manier om in Japan continu over internet te beschikken. Internet kan erg gemakkelijk zijn om de juiste route te bepalen als u per huurauto reist, om te zoeken naar restaurants in de omgeving of om eventueel te communiceren met de locals.

De reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Japan uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.