Familiereizen Japan

Japan bezoeken met uw gezin? Waarom niet! Alle (moderne) faciliteiten zijn aanwezig, het is er veilig én schoon en per trein reist u razendsnel naar alle mooie plekjes! Daarnaast is Japan door de grote diversiteit aan bezienswaardigheden en activiteiten geschikt voor zowel kinderen als volwassenen; het biedt een mooie mix. We verzorgen stadstours maar u heeft ook veel vrijheid in het programma. Zo kunt u samen met de kids de dagindeling bepalen.

De familiereis kan aangepast worden, of we maken een reis geheel op maat op basis van uw persoonlijke wensen. U kunt kiezen voor een verblijf in Westerse hotels (3-5 sterren) of traditionele Ryokans en Minshuku’s.

De familiereis naar Japan op onze website is slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel afgestemd worden op uw persoonlijke interesses (en van uw kinderen). Wij kennen Japan uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Reiservaringen
Japan

 • “Genieten in Japan; een afwisselende reis”

  lees meer
  -
  Marleen en Bas
 • “visited Japan exactly 25 years after Pety and I were there the first time”

  lees meer
  -
  Rob, Pety en Oliver
 • “De tours die bij de reis inbegrepen zaten waren ook heel goed”

  lees meer
  -
  familie Guijt
 • “meer dan 3000 foto's gemaakt, waar je ook heen keek er was altijd iets gaafs te zien”

  lees meer
  -
  Kevin & Dayenne