Kenia

Karen Blixen Camp - Mara North Conservancy


Dit luxe tented camp ligt ten noorden van het Masai Mara National Reserve, in de Mara North Conservancy. Het is ca. 30-40 min rijden naar de gate. Het camp is vernoemd naar Karen Blixen; een Deense schrijfster, met name bekend van ‘Out of Africa’. De tenten en het restaurant liggen aan de Mara Rivier waar tientallen nijlpaarden te zien zijn. Aan de overkant van de rivier komen ook vaak leeuwen, giraffen en olifanten drinken. In dit camp heerst een prettige sfeer, vooral ‘s avonds bij het kampvuur is het gezellig vertoeven. Alle tenten zijn voorzien van een buitendouche en een loungebed op een grote veranda, met uitzicht op rivier. De maaltijden in het restaurant zijn a la carte. De lodge beschikt ook over een zwembad.

Karen Blixen Camp is door 2 klanten van PANGEA Travel beoordeeld met een 5,0 op een schaal van 1 tot 5.Masai Mara - Karen Blixen Camp
Masai Mara - Karen Blixen Camp
Masai Mara - Karen Blixen Camp

Reiservaringen

 • Het hoofddoel van de trip is wat ons betreft geslaagd!

  lees meer
  -
  Familie Nieuwenhuis
 • Fantastische reisorganisatie

  lees meer
  -
  Roelof
 • It was a wonderful honeymoon

  lees meer
  -
  Paula & Nuno
 • Goed geregeld!

  lees meer
  -
  Familie Du Long

Tip: Ballonsafari in de Masai Mara of Serengeti

Maak een ballonsafari in de Masai Mara of Serengeti, zweef met een heteluchtballon over de immense savannevlakte op zoek naar het wild. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Magical Kenia