Kenia

Vragen en antwoorden Kenia

Wat zijn de bepalingen voor de geldigheid van het paspoort en het visum voor Kenia?

Voor reizigers met de Nederlandse en Belgische nationaliteit is voor Kenia een paspoort vereist dat na afloop van de reis nog zes maanden geldig is. Tevens is een visum vereist. U moet dit visum aanschaffen en betalen via de website: www.ecitizen.go.ke. Houdt u er rekening mee dat de aanvraag ongeveer 7 dagen in beslag neemt. Vraagt u uw visum daarom op tijd aan. De kosten bedragen USD 50 per persoon, te voldoen met uw creditcard. Het visum is bij aankomst in Kenia niet meer verkrijgbaar. Brengt u naast Kenia ook een bezoek Oeganda, dan is het raadzaam en voordeliger om een East African Tourist Visa aan te vragen. Dit kan tevens online via bovengenoemde website.

Bovenstaande gegevens kunnen tussentijds wijzigen en het is raadzaam deze te controleren op de website www.visuminternational.nl (algemene informatie visum) of op www.visumcentrale.nl/pangeatravel. Reizigers die geen Nederlandse nationaliteit hebben, kunnen ook op deze website terecht voor informatie.terug naar veelgestelde vragen Kenia

Reiservaringen

 • Het hoofddoel van de trip is wat ons betreft geslaagd!

  lees meer
  -
  Familie Nieuwenhuis
 • Fantastische reisorganisatie

  lees meer
  -
  Roelof
 • It was a wonderful honeymoon

  lees meer
  -
  Paula & Nuno
 • Goed geregeld!

  lees meer
  -
  Familie Du Long

Tip: Ballonsafari in de Masai Mara of Serengeti

Maak een ballonsafari in de Masai Mara of Serengeti, zweef met een heteluchtballon over de immense savannevlakte op zoek naar het wild. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Magical Kenia