Air Safari Kenia

Is Kenia per luxe Air Safari wellicht iets voor u? Wilt u op een stijlvolle manier genieten van de mooiste parken van Kenia? Kies dan voor een van onze luxe air safari’s door Kenia. Deze air safari’s worden uitgevoerd in een klein, internationaal gezelschap (max. 8 personen) en starten wekelijks op woensdag. Naast het maken van gamedrives staan er ook andere safari-activiteiten gepland, zoals gamewalks, sundowners en een bezoek aan een Masaai dorpje. De geselecteerde tented camps tijdens de airsafari’s zijn luxe en van alle gemakken voorzien. De reis kan, indien gewenst, individueel worden uitgebreid met een verblijf aan het strand nabij Mombasa.

De genoemde Kenia air safari's op onze website zijn slechts een selectie. We bieden meer air safari's aan. Zo kunt u de air safari door Kenia ook starten in Mombasa of een deel van de air safari boeken. Wij kennen Kenia uit eigen ervaring dus adviseren u graag over de mogelijkheden.

Reiservaringen
Kenia

 • “Het hoofddoel van de trip is wat ons betreft geslaagd!”

  lees meer
  -
  Familie Nieuwenhuis
 • “Fantastische reisorganisatie”

  lees meer
  -
  Roelof
 • “It was a wonderful honeymoon”

  lees meer
  -
  Paula & Nuno
 • “Goed geregeld!”

  lees meer
  -
  Familie Du Long

Tip: Ballonsafari in de Masai Mara of Serengeti

Maak een ballonsafari in de Masai Mara of Serengeti, zweef met een heteluchtballon over de immense savannevlakte op zoek naar het wild. Vraag ons naar de mogelijkheden.