Rondreizen Kenia

Rondreizen door Kenia zijn bij uitstek geschikt voor de natuurliefhebber. De Masai Mara, Lake Navaisha, Amboseli maar ook Samburu en Sweetwaters zijn bekende parken. Naast de safari’s zijn er ook informatieve locaties zoals het David Sheldrick Wildlife Trust. Hier worden jonge olifantjes en neushoorns opgevangen. Of het Giraffe Centre waar je als bezoeker de giraffen mag voeren. Tijdens onze individuele rondreizen door Kenia wordt u begeleid door een Engelssprekende chauffeur die tevens gekwalificeerd safarigids is. De safari’s in de parken zijn inbegrepen en overnachtingen in de parken zijn op basis van volpension. Staat uw gewenste Kenia reis hier niet bij? Laat het ons weten want al onze Kenia reizen kunnen geheel aan uw wensen worden aangepast.

De rondreizen door Kenia op onze website zijn slechts voorbeelden. Elke rondreis door Kenia kan met of zonder aanpassingen geboekt worden. Heeft u specifieke wensen, laat het ons weten. Wij kennen Kenia uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Reiservaringen
Kenia

 • “Het hoofddoel van de trip is wat ons betreft geslaagd!”

  lees meer
  -
  Familie Nieuwenhuis
 • “Fantastische reisorganisatie”

  lees meer
  -
  Roelof
 • “It was a wonderful honeymoon”

  lees meer
  -
  Paula & Nuno
 • “Goed geregeld!”

  lees meer
  -
  Familie Du Long

Tip: Ballonsafari in de Masai Mara of Serengeti

Maak een ballonsafari in de Masai Mara of Serengeti, zweef met een heteluchtballon over de immense savannevlakte op zoek naar het wild. Vraag ons naar de mogelijkheden.