Malediven

Komandoo Island Resort - Malediven


Op een klein eiland (500 x 100 meter) in de Lhaviyani Atol ligt het Komandoo Island Resort. Dit driesterren resort is uitsluitend bereikbaar per watervliegtuigje en behoort tot een van de voordeligste resort van de Malediven. Met name vanwege hat huisrif is dit resort erg in trek bij duikers en snorkelaars. Maar het is ook een geliefd resort als afsluiting van een huwelijksreis. U kunt kiezen voor overnachtingen in een van de Beach Villas, Jacuzzi Beach Villas of een van de romantische Jacuzzi Water Villas. Vanuit het resort worden verschillende excursies georganiseerd. Zo kunt u gaan islandhoppen naar verschillende eilandjes in de omgeving. Kinderen van 12 jaar en ouder zijn welkom op dit eiland.

Komandoo Island Resort is door 2 klanten van PANGEA Travel beoordeeld met een 5,0 op een schaal van 1 tot 5.Malediven - beachvilla
Malediven - beachvilla
Malediven - watervilla

Reiservaringen
Malediven

 • “Super tiptop geregeld!”

  lees meer
  -
  Chu-Sing en Chun Hang
 • “Onze wens werd al snel werkelijkheid!”

  lees meer
  -
  Ghislaine en Marcel
 • “we wisten niet eens dat dat kon”

  lees meer
  -
  Chris & Vanessa
 • “Een reis die buiten onze verwachting was”

  lees meer
  -
  Sharon van de Lande

Tip: duiken en snorkelen

De vele eilanden zijn een populaire bestemming voor duik- en snorkelliefhebbers. Voor de kusten vindt u een kleurrijke onderwaterwereld met koraalriffen. Kleurrijke tropische vissen en schildpadden leven onder andere tussen de koralen. Mocht u nog niet in het bezit zijn van een duikbrevet dan kunt u deze vaak behalen bij het resort. Anders is het zeker de moeite waard om te gaan snorkelen. Vanuit de resorts worden ook geregeld excursies georganiseerd naar koraalriffen in de omgeving.