Laos & Cambodja Boutique

Laos en Cambodja bezoeken vanuit het comfort van speciaal voor u geselecteerde, kleinschalige en bijzonder sfeervolle hotels? We stelden deze 20-daagse reis samen met bovenstaande gedachte in het achterhoofd. Vanuit uw prettige onderkomens ontdekt u beide landen; van het bezoeken van eeuwenoude tempels tot de mooiste watervallen in Zuidoost-Azië. Laos wordt vaak ten onrechte overgeslagen in deze regio. De bevolking is vindingrijk en het land heeft een gevarieerd aanbod in cultuur en natuur. U zult dan ook veel van Laos zien, voor een blijvende herinnering aan dit land. Natuurlijk zult u de prachtige Angkor Wat tempels rond Siem Reap in Cambodja ook bezoeken. Maak verder kennis met de vriendelijke Cambodjanen, de mooiste tempels en de meest waanzinnige natuurgebieden van dit land. Alle ins en outs van Cambodja komen aan bod in deze reis, die u afsluit aan het strand. Hier kunt u alle indrukken heerlijk laten bezinken. De reis is ook prima op te splitsen, wanneer u liever alleen Laos of alleen Cambodja zou willen bezoeken.

Reisduur: 19 dagen
Luang Prabang - Vientiane - Bolaven Plateau - Champasak - 4000 Islands - Siem Reap - Angkor - Phnom Penh - Kep Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Dag tot daginklappen

Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) - Luang Prabang

Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. Na aankomst op de luchthaven van Luang Prabang wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiging. Aansluitend wordt u naar uw hotel gebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding en kunt u uitrusten van de gemaakte vluchten. 's Avonds kunt u gaan genieten van een heerlijk welkomstdiner bij Khai Paen, een restaurant waar jong Lao personeel wordt opgeleid voor de horeca.
Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.
verzorging: diner

Dag 2 Luang Prabang

Als u geen problemen heeft met vroeg opstaan dan is het zeker de moeite waard om in de ochtend de monikken op blote voeten door de straat te zien lopen, om hun aalmoezen in de vorm van rijst in ontvangst te nemen van de lokale bevolking. Daarna kunt u de kleurrijke lokale markt van Luang Prabang bezoeken. Nadat u uw ontbijt heeft genuttigd start uw dag onder leiding van een Engels sprekende gids, met een bezoek aan de vele tempels van Luang Prabang. Beginnend bij Wat Xieng Thong; deze klassieke 500 jaar oude tempel is een goed voorbeeld van de Luang Prabang stijl. Vervolgens zult u al wandelend de smalle en leuke straatjes van Luang Prabang ontdekken. Op deze manier kunt u in alle rust de sfeer van dit stadje proeven. Na een bezoek aan de ''Royal Palace'' sluit u de dag af door Phousi mountain te beklimmen, om uiteindelijk van een wonderlijk mooi uitzicht te kunnen genieten.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 3 Luang Prabang

Vandaag gaat u al het moois in de omgeving van Luang Prabang bezoeken. Onderweg naar de Pak Ou Caves zult u stoppen bij een textielwerkplaats en een whiskey makerij in de plaatsjes Bang Sang Khon en Ban Sang Hai. Eenmaal aangekomen bij de Pak Ou Caves kunt u de grotten bewonderen, waar meer dan 3000 boeddha's staan opgesteld. Daarna gaat u per boot over de Mekong rivier terug naar Luang Prabang. Na de lunch reist u naar de Kuang Si watervallen, een van Laos mooiste natuurwonderen. Vanuit de waterval loopt het helder blauwe water in terrasjes naar beneden. Neem uw zwemkleding mee want u kunt hier ook in een van de waterterrassen gaan zwemmen! Na afloop wordt u teruggebracht naar uw hotel. Tip: bent u in Luang Prabang op zoek naar traditioneel Laotiaans eten, in een ontspannen setting tussen rijke vegetatie, gelegen aan de Mekong? Ga dan Sindad eten bij Dyen Sabai. Sindad is de traditionele Laotiaanse barbecue. De staff spreekt er goed Engels en geeft u uitleg over het eten”
verzorging: ontbijt en lunch

Dag 4 Luang Prabang

Vandaag is ter vrije besteding in Luang Prabang. Tip: een leuk restaurant in Luang Prabang is Un Petid Nid (Sakkarin Road). Dit restaurant vindt u in een 150 jaar oud gebouw, het beschikt over een open keuken en heerlijke wijnen. Na het diner kunt u relaxen in de grote buitenruimte. Daarnaast raden wij L’Elephant aan (Ban Wat Nong); deze wordt door velen beschouwd als één van de beste restaurants van de stad. Wilt u kennis maken met de Laotiaanse keuken, dan kunt u in Restaurant Tamarind een proeverij menu bestellen met allerlei lekkernijen (Koun Xoa Road).
verzorging: logies en ontbijt

Dag 5 Luang Prabang - Vientiane

Na het ontbijt wordt u naar het vliegveld van Luang Prabang gebracht, voor uw binnenlandse vlucht naar Vientiane. Eenmaal aangekomen zult u opgewacht worden door onze lokale vertegenwoordiging en wordt u naar uw hotel gebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 6 Vientiane

Vandaag maakt u een stadstour door Vientiane. U bezoekt o.a. de Vat Sisaket, de enige tempel die nog intact is na de Thaise invasie van 1828. Verder bezoekt u de Vat Phra Keo en de That Luang. Deze laatste tempel is de heiligste plaats van Laos en geheel in goud gekleurd. In de Wat Si Muang ziet u hoe een tempel eruit ziet die volop in bedrijf is; het is er een komen en gaan van Laotianen die kleine offers komen brengen en wensen komen prevelen. Hierna is het tijd voor wat zwaardere kost: in het COPE bezoekerscentrum kunt u meer te weten komen over de oorlogsgeschiedenis van dit zwaar gebombardeerde land.
verzorging: ontbijt en lunch

Dag 7 Vientiane

Dag ter vrije besteding. U kunt Vientiane eenvoudig op eigen gelegenheid bezoeken. In het National Museum of Religious Art, gevestigd in de Wat Haw Pha Kaew, vindt u een mooie collectie van Boeddha’s. Bijl Wat Sok Pa Luang kunt u genieten van een traditionele massage en sauna.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 8 Vientiane - Bolaven Plateau

In de ochtend wordt u naar het vliegveld van Vientiane gebracht, voor uw vlucht naar Pakse. Bij aankomst in Pakse wordt u wederom verwelkomd en vervolgens naar het Bolaven Plateau gebracht, een gebied dat bekend staat om haar prachtige watervallen. Daarnaast bevinden zich hier ook veel koffie- en theeplantages, waarvan u er een aantal zult bezoeken. Ook stopt u nog bij de lokale markt van Paksong om vervolgens door te gaan naar de Tad Yuang waterval. Aan het einde van de dag bezoekt u een van de bekendste watervallen van Zuidoost-Azie; de tweeling waterval die 200 meter hoog is, de Tad Fane waterval. U wordt naar uw resort gebracht op het landgoed van een voormalig koffiemagnaat. Een gepaste accommodatie voor deze regio.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 9 Bolaven Plateau - Champasak

Na het ontbijt neemt het personeel van uw accommodatie u eventueel graag mee voor een rondleiding over de plantages en bespreekt ondertussen het proces van de koffieproductie. Aan het begin van de middag rijdt u verder naar het zuiden, naar Champasak. U brengt de rest van de dag relaxt door in uw resort aan de Mekong Rivier. In het zuiden van Laos zult u namelijk geen betere accommodatie aantreffen dan onze persoonlijke favoriet in deze contreien: The River Resort.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 10 Champasak

Na een lekker ontbijt gaat u met uw gids naar de eeuwenoude Wat Phu tempel. Deze tempel uit het rijk van de Khmer is ouder dan Angkor Wat in Cambodja en staat niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Onderzoekers denken dat dit in de tijd van de Khmer het centrum was van macht en religie. De tempel ligt tegen een berg aan; u wordt beloond met een weids uitzicht over de omgeving. De middag heeft u om heerlijk te ontspannen bij uw accommodatie, met uitzicht op een van de belangrijkste levensaders van Zuidoost-Azië; de machtige Mekong rivier.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 11 Champasak - Pakse - Siem Reap

Vandaag wordt u naar de luchthaven van Pakse gebracht, voor uw vliegreis naar Siem Reap in Cambodja. Na aankomst op deze luchthaven kunt u uw visum regelen en wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiging. Aansluitend wordt u naar uw hotel gebracht. Hier verblijft u de komende dagen. De stad is natuurlijk vooral bekend van het nabij gelegen Angkor tempelcomplex. Tijdens het Pol Pot regime (1975-1979) was Siem Reap een verlaten en leeg geraakte stad. Pas in de jaren ’80 kwamen de inwoners terug en werd het centrum herbouwd. Vanaf dat moment werd Siem Reap ook weer interessant voor toeristen. De laatste jaren heeft de stad zich sterk ontwikkeld, met name dankzij de toename van bezoekers aan Angkor.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 12 Siem Reap

Vroeg in de ochtend zult u al vertrekken naar de prachtige en wereldberoemde tempels van Angkor Wat. Een wereldwonder om te zien en te ervaren van dichtbij. De hele ochtend heeft u hier ruim de tijd. Vervolgens bezoekt u de zuidpoort van Angkor Thom en de tempels van Bayon, Baphoun, Phimean Akas, the Royal Enclosure, the terraces of Elephants and the Leper King. U kunt ook de Bayon tempel met haar mysterieuze torens en prachtige bas-reliëf bewonderen. Daarna bezoekt u Ta Phrom, deze tempel ligt in een jungle-achtige setting met grote wortels van immense bomen die dwars door deze monumenten heen gaan. U krijgt het gevoel in een andere wereld te zijn. Tot slot de kers op de taart : voor de zonsondergang keert u terug naar Angkor. Na een indrukwekkende dag wordt u teruggebracht naar uw accommodatie. Tip: om in Siem Reap te kunnen genieten van de Khmer keuken in een serene setting, raden wij u aan om iets buiten het centrum Mahob aan te doen. Alleen lokale producten zijn hier de basis van smaakvolle gerechten!
verzorging: ontbijt en lunch

Dag 13 Siem Reap

In de ochtend reist u via het Cambodjaanse platteland richting de Kulen watervallen. Daarbij zijn 30 verschillende tempels en monumenten gelegen; dit maakt de aanblik extra indrukwekkend. Daarna zult u naar Banteay Srei worden gebracht, waar u de best bewaarde ruines uit de Khmer tijd kunt bewonderen. De dag wordt vervolgens afgesloten bij de Pre Rup tempel waar u kunt nagenieten van een mooie zonsondergang.
verzorging: ontbijt en lunch

Dag 14 Siem Reap

Na het ontbijt gaat u samen met een local inkopen doen op een lokale markt, waar u zoveel mogelijk traditioneel Cambodjaans eten meeneemt. Vervolgens gaat u thuis bij uw Cambodjaanse gastfamilie voor deze ochtend/middag, speciale en traditionele gerechten maken. De bewoners gaan u natuurlijk helpen een typisch lokaal gerecht te maken. Na het koken worden de gerechten uiteraard samen met de familie waar u gekookt heeft, opgegeten. Dit is een unieke en leuke manier om meer van de Cambodjaanse cultuur te weten te komen en te ervaren. De middag is ter vrije besteding. Optioneel kunt u deelnemen aan een actieve manier om de omgeving van Siem Reap te ontdekken: achterop de Vespa van een ervaren, Cambodjaanse chauffeur. Op deze manier ervaart u het Cambodja van de locals, de drukte van het verkeer en ziet u Siem Reap op een manier zoals weinig toeristen de stad ervaren. Vraag uw reisspecialist naar de mogelijkheden.
verzorging: ontbijt en lunch

Dag 15 Siem Reap - Phnom Penh

In ongeveer 6 uur rijdt u van Siem Reap dnaar de hoofdstad Phnom Penh. Onderweg stopt u in het plaatsje Skoun waar u over de lokale markt kunt lopen. Hier heeft u de tijd om iets te kopen of gewoon om eens een kijkje te nemen. Op deze speciale markt worden allerlei insecten, vogeleieren, wormen en kevers aangeboden. Skoun wordt daarom ook wel ''Spiderville'' genoemd. Internationale bezoekers willen graag hier de zwarte, gefrituurde tarantula spin komen eten. In de middag komt u aan bij uw accommodatie in Phnom Penh en is de rest van de dag ter vrije besteding. Tip: vlakbij het National Museum ligt restaurant Le Wok (33, Rue 178). Hier kunt u genieten van de lokale en Franse keuken op een gezellig terras. Een bekender restaurant is FCC, Foreign Correspondents’Club (363 Sisowath Quay): populairder bij toeristen dan journalisten en ook leuk voor een drankje. Hier heeft u een prachtig uitzicht over de rivier! Mocht u de ontwikkeling van de inwoners van Phnom Penh willen steunen, ga dan dineren in het Friends Restaurant.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 16 Phnom Penh

Phnom Penh heeft prachtige historische gebouwen, u kunt er eten op elke hoek van de straat, het heeft eindeloze markten en monikken die u voorbij lopen: Azië ten top ! U zult de stad nog beter leren kennen tijdens het bezoek van vandaag samen met uw gids. U bezoekt daarbij het Royal Palace, Apsara Art Association en het nationale museum waar u Cambodjaanse kunst kunt bewonderen. De lunch is vandaag inclusief, bij een restaurant die met de opbrengst weer investeert in trainingen van het lokale personeel. Zo draagt u uw steentje bij aan de ontwikkeling van de Cambodjanen. In de namiddag bezoek u de voormalige Tuol Sleng gevangenis en Choeng Ek (Killing fields); erg emtionele locaties in de geschiedenis van Cambodja. U kunt hier heftige indrukken opdoen en de glimlach van de huidige generatie nog beter leren waarderen!
verzorging: ontbijt en lunch

Dag 17 Phnom Penh - Kep

Na het ontbijt wordt u opgehaald bij het hotel. In ongeveer 3 uur rijdt u van Phnom Penh naar Kep. Onderweg stopt u bij de imposante Bokor Mountain. Het hoger gelegen Bokor was een populaire plek onder Frans-kolonialen om hun riante villa's neer te zetten, omdat het er aangenaam koel is. De restanten van deze villa's, en zelfs van een oude kerk en casino, zijn hier nog steeds te zien. Het uitzicht vanaf deze plek is fenomenaal. De rest van de dag is ter vrije besteding.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 18 Kep

Kep wordt vaak ten onrechte overgeslagen tijdens een reis door Cambodja. Dit leuke stadje is gelegen aan de kust van Cambodja en zeker de moeite waard om te bezoeken. De dag is ter vrije besteding. Start bijvoorbeeld met een bezoek aan de krabben markt en ga vervolgens per boot naar ''Rabbit Island'' (ongeveer 30 minuten van de kust vandaan). Hier kunt u heerlijk relaxen op de parelwitte stranden en onder de palmbomen. De zee is er prachtig, om ook een verfrissende duik te kunnen nemen. Tevens kunt u er goed snorkelen en de prachtige koraalriffen bewonderen. Optioneel organiseren wij bovenstaand programma voor u. Vraag uw reisspecialist naar de mogelijkheden.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 19 Kep - Phnom Penh - (Vliegreis op eigen gelegenheid)

Vroeg in de ochtend wordt u naar de luchthaven van Phnom Penh gebracht. Hier eindigt uw reis met PANGEA Travel.
Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.
Noot: de hotelkamer staat niet de gehele dag tot uw beschikking. Indien gewenst, kunnen we een dagkamer / late uitcheck verzorgen; de meerprijs is op aanvraag.

bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

 • lokale vliegreizen Luang Prabang-Vientiane, Vientiane-Pakse en Pakse-Siem Reap
 • luchthavenbelasting en heffingen
 • beschreven boottransfers
 • genoemde transfers en vervoer tijdens excursies per auto met privéchauffeur
 • begeleiding door deskundige Engelssprekende gidsen
 • alle overnachtingen conform programma
 • genoemde maaltijden
 • Angkor Pass voor 3 dagen
 • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
 • genoemde excursies met bijbehorende entreegelden en vergunningen
 • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
 • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
 • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)
 • boekingskosten; € 25 per boeking

Niet inbegrepen

 • vliegreis Amsterdam-Luang Prabang en Phnom Penh-Amsterdam(eventueel ook via PANGEA Travel te boeken)
 • visumkosten Laos, ca. USD 35 pp (contant te voldoen bij aankomst)
 • visumkosten Cambodja, ca. USD 30 pp (contant te voldoen bij aankomst)
 • vervoer op de dagen / dagdelen ter vrije besteding (zonder excursies)
 • optionele excursies & entreegelden
 • fooien
 • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 3.000 - € 3.500

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties
We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Klik hier voor onze contactgegevens en de reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatieinklappen

3 Nagas - Luang Prabang

3 Nagas is een kleinschalig hotel in het centrum van Luang Prabang. Het hotel wordt beschermd door UNESCO. De kamers zijn verdeeld over twee gebouwen die al meer dan een eeuw oud zijn. U vindt hier nog traditionele Laotiaanse materialen, zoals houten vloeren, strolemen muren en daken van klei. De 12 kamers zijn charmant, stijlvol, comfortabel en allemaal op een andere manier ingericht. Vanaf een privé veranda heeft u uitzicht op de mooie, groene tuin. Er hangt een gemoedelijke sfeer. De 3 suites bieden meer privacy. Naast ontspannen bij het hotel zijn er diverse restaurantjes, barretjes en winkeltjes op loopafstand.


Ansara Hotel - Vientiane

Het Ansara Hotel ligtl in het centrum van Vientiane. De locatie is perfect; in een rustig straatje, op loopafstand van diverse bezienswaardigheden en restaurantjes. Het hotel beschikt over slechts 12 kamers en 2 suites. De kamers zijn elegant, modern, netjes en van alle gemakken voorzien. Het Ansara Hotel is een goede keuze voor reizigers die op zoek zijn naar een kleinschalig en sfeervol hotel met een persoonlijke service.


Sinouk Coffee Resort - Bolaven Plateau

Het mooiste, grootst opgezette en meest sfeervolle overnachtingsadres in deze hoek van het land. De staf van het resort is daarnaast bijzonder vriendelijk, spreekt goed Engels en zal niet schuwen om een praatje met u aan te knopen. Een prima locatie voor een aantal nachten, zeker wanneer u van plan bent een trekking of activiteit in de omgeving te maken. Sinouk Coffee Resort heeft 3 chalets en 16 kamers, voorzien van de moderne gebruiksgemakken. De Riverview suites zijn de beste kamers; aan een kabbelende beek, in het voormalig woonhuis van een Laotiaanse koffiemagnaat. De staf neemt u ook graag mee voor een rondleiding over de plantages en bespreekt ondertussen het proces van de koffieproductie. Wanneer u even wil ontsnappen aan de hitte in de steden, is een meerdaags verblijf op het Bolaven Plateau voor u een goede keuze. Het Sinouk Coffee Resort is voor de regio een goede uitvalsbasis en een ideale locatie om na een actieve dag heerlijk bij te komen.


The River Resort - Champasak

Zoekt u niet verder. In het zuiden van Laos zult u namelijk geen betere accommodatie aantreffen dan onze persoonlijke favoriet in deze contreien: The River Resort. Dit eco-resort met 20 kamers is erg bedreven in het zo min mogelijk verstoren van de natuurlijke omgeving. Rijst en groente die verbouwd worden op het eigen terrein, zonnepanelen die zorgen voor elektriciteit en meubilair van ecologisch verantwoord natuurlijk bamboe zijn hier goede voorbeelden van. Meer dan 90% van de medewerkers is Laotiaans en de ligging aan de Mekong is onovertroffen. Vanuit de Mekong River View Suites, de best gelegen kameropties van het resort, geniet u optimaal van uw verblijf. De infinity pool met zicht op de rivier, de verschillende restaurants met prachtige ligging en de kleine sala’s waar u uw eten en/of drinken kunt nuttigen, dragen hier ook aan bij. The River Resort is een geweldige afsluiter van een rondreis door (Zuid-)Laos, of een ideale onderbreking van een reis door Laos en Cambodja, gezien de ligging nabij de Cambodjaanse grens. Ontdek zelf waarom dit resort al twee jaar op rij een Certificate of Excellence van Tripadvisor in de wacht heeft gesleept!


Suorkear Boutique & Spa - Siem Reap

Bent u op zoek naar een kleinschalig, gezellig, comfortabel hotel met een goede prijs? Dan is Suorkear Boutique & Spa (voorheen Villa Kiara) een goede keus. Dit boutique hotel beschikt over slechts 8 suites en 9 deluxe rooms. De kamers liggen rondom het zwembad, verdeeld over kleine gebouwen van twee verdiepingen. Alle kamers zijn ruim, kleurrijk en smaakvol ingericht met natuurlijke en Cambodjaanse producten. Voor families zijn er suites met meerdere kamers. Maar ook voor koppels is dit een leuk hotel. Suorkear Boutique & Spa is rustig gelegen. Per shuttlebus bent u in ca. 10 minuten in het centrum van Siem Reap en in ca. 20 minuten bij het Angkor tempelcomplex. ’s Avonds is het heerlijk ontspannen bij het zwembad.


Knai Bang Chatt Resort - Kep

Bent u op zoek naar een kleinschalig, boutique en elegant strandhotel dat niet gelegen is in het toeristische Sihanoukville? Kies dan voor het Knai Bang Chatt Resort. Dit luxe resort vindt u in Kep, op ca. 3 uur rijden van Phnom Penh. Er zijn slechts 11 kamers, verdeeld over 3 villa’s. Alle kamers zijn modern, sfeervol en comfortabel ingericht. Verder beschikt het hotel over een privé strand, een mooi zwembad, goede spa-faciliteiten en een sunset bar / restaurant met heerlijke gerechten. Privacy is belangrijk. Het toegewijde personeel en de serene sfeer maken het plaatje compleet. Genieten maar!


bekijk meer

Waarom?inklappen

 • kleinschalige, bijzonder sfeervolle hotels. Vanuit het enorme comfort van deze zogeheten boutique hotels, ontdekt u de hoogtepunten én een aantal verrassingen in Laos en Cambodja.
 • veel maaltijden zijn inclusief
 • inclusief de diensten van een Engelssprekende privé gids, die u een goed en gevarieerd beeld zullen geven van deze bijzondere landen.
bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reiservaringen
Laos

 • “Goede gidsen en prima hotels”

  lees meer
  -
  Joke en Hans
 • “[…] op verzoek wel eens van de gebaande paden afgeweken”

  lees meer
  -
  Jerica en René
 • “Onze reis naar Laos en Cambodja was geweldig”

  lees meer
  -
  Peter en Marieke
 • “Een onvergetelijke ervaring waar we met veel plezier aan terugdenken”

  lees meer
  -
  Edith en Vincent


print deze reisterug naar het overzicht