Menu

Actueel reisadvies Laos

De grenzen van Laos zijn  open, reizigers zijn van harte welkom! Bekijk hier het actuele reisadvies en de huidige inreis-regels.

Noot: vanwege de soms wisselende situaties per land kunnen wij niet garanderen dat de informatie op deze pagina altijd actueel is. Houd er rekening mee dat de maatregelen anders kunnen zijn ten tijde van uw vertrek. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Controleer altijd de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor de laatste nieuwsupdates.  

Tempel in Laos

Het reisadvies voor Laos is op dit moment grotendeels geel wat betekent dat u kunt reizen naar deze bestemming. De veiligheidssituatie kan veranderen. Houd daarom het reisadvies in de gaten.

Benodigde documenten voor uw reis naar Laos

Voor een reis naar Laos heeft u de volgende documenten nodig:

  • een geldig paspoort (nog 6 maanden geldig na vertrek uit Laos);
     
  • een geldig visum (deze kunt u na aankomst in Laos regelen of van te voren bij de ambassade); De kosten ter plaatse bedragen US$ 40 per persoon. U moet één pasfoto inleveren. Het visum is 30 dagen geldig.

We helpen u graag met het samenstellen van uw reis naar Laos. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij één van onze reisspecialisten.