Menu

Familiereizen Laos

Hoewel Laos tot één van de meest onbekende bestemmingen hoort, betekent dat niet dat de faciliteiten voor gezinnen achter blijven. Integendeel, doordat het land zich pas de laatste 10 jaar op toeristisch gebied heeft ontwikkeld, zijn de meeste faciliteiten nieuw en afgestemd op de wensen van de toerist. Zo verblijft u in leuke kleinschalige en mooie hotels die uitermate geschikt zijn voor families. De gidsen zijn speciaal opgeleid om met kinderen op pad te gaan en er zijn overal activiteiten te vinden die voor jong en oud leuk zijn. Ook restaurants zijn ingesteld op families en hebben vaak kindermenu’s of faciliteiten om de kinderen bezig te houden.

Laos biedt een goede mix aan natuur, cultuur en avontuurlijke activiteiten. Zo kunt u zwemmen bij de watervallen, op echte expeditie gaan in een militaire jeep uit de jaren ’60 en zwevend tussen de hoge bomen van ziplines genieten. Ook een lokaal partijtje Petanque of samen met jonge monniken Engels studeren behoort tot de culturele hoogtepunten! Een gezin op reis in Laos wordt van alle kanten verrast met leuke ervaringen.

De reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Laos uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.