Menu
Vanwege het coronavirus hanteren wij tijdelijk versoepelde annuleringsvoorwaarden.
Tot 30 dagen voor vertrek kosteloos annuleren.
Meer info

Laos

Reiservaringen Laos

Laos
combinatiereis

Goede gidsen en prima hotels

14/02/2017 - Joke en Hans
Laos en Cambodja zijn bijzondere landen, goede gidsen en prima hotels. Het vliegen met EVA-air in de Eliteklasse was een goed advies.
lees meer
Laos

[…] op verzoek wel eens van de gebaande paden afgeweken

30/05/2016 - Jerica en René

We hebben echt een top vakantie gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgd en we hebben eigenlijk nergens hoeven wachten op onze gidsen of chauffeurs. Allemaal zeer kundige mensen die prima Engels spraken en zeer hulpvaardig waren. Wijzigingen werden direct geregeld. Daarnaast toonde ze veel eigen initiatief en werd er op ons verzoek wel eens van de gebaande paden afgeweken wat geen probleem was.

We zijn echt verliefd geworden op Laos en gaan daar zeker nog een keer naar terug. Zeker Luang Prabang is een heerlijke plek om te verblijven.

Hartelijk dank voor de organisatie van deze voor ons geweldige reis.

Monnik op markt Laos

lees meer
Laos
rondreis

Onze reis naar Laos en Cambodja was geweldig

15/11/2015 - Peter en Marieke
Onze reis naar Laos en Cambodja was geweldig. In goed overleg hebben wij een maatwerk reis samengesteld door het hoge noorden in Laos in combinatie met de highlights van Cambodja.

In het noorden van Laos hebben wij mooie en afwisselende wandelingen gemaakt door de jungle, rijstvelden en dorpjes. De reis naar en het verblijf in Muang La was heel bijzonder. Met een 4WD hebben wij daar verschillende bergvolkeren bezocht. Per boot en auto zijn wij vervolgens weer terug gegaan naar Luang Prabang. Na ruim een week prachtige natuur en bijna geen toeristen gezien te hebben zijn wij doorgegaan naar Vang Vieng en Vientiane. Het was leuk om te zien hoe deze plaatsen verschillend zijn. Het leven speelt zich grotendeels af op straat rondom winkeltjes, tempels en markten.

De vele tempels in Angkor Wat zijn prachtig. Een paar dagen is bijna te kort om dit allemaal te bezichtigen. En je zou bijna vergeten dat er naast deze tempels nog meer te zien is. Het landmijn museum en (jawel) een avondje circus waren ook absoluut de moeite waard. Indrukwekkend was het bezoek aan de killing fields in Pnhom Penh, proeven van de lokale lekkernijen op een ochtendmarkt met een gids en nog veel meer. De laatste paar dagen aan het strand werden bepaald door een tropische storm die door het gebied trok. Ondanks de regen en storm hebben wij ook daar nog lekker kunnen nagenieten van een prachtige reis.

Loes en collega’s wederom bedankt voor het regelen van een prachtige reis die weer op en top was verzorgd!!

lees meer
Laos
combinatiereis

Een onvergetelijke ervaring waar we met veel plezier aan terugdenken

06/01/2014 - Edith en Vincent
Dit jaar voor de tweede keer een reis bij jullie geboekt. Naar Laos en Cambodja deze keer.Wederom een onvergetelijke ervaring! Jullie leveren een perfecte voorbereiding waarin alles besproken kan worden en dan uitstekend afgehandeld wordt.Ook ter plekke was alles weer goed geregeld en voor ons zat alles wat we zochten in deze reis.Veel cultuur met de meest prachtige tempels, een vriendelijke bevolking, lekker eten en verder teveel om op te noemen.Al met al een onvergetelijke ervaring waar we met veel plezier aan terugdenken.
lees meer
Laos
rondreis

Alles was van A-Z geregeld.

18/11/2013 - Pleun en Koen van der Plank
Beste Floor,
Wij hebben een prachtige reis gehad. Alles was van A-Z geregeld. Datgene wat we ogen hadden met deze vakantie zat in deze reis. Fysiek, cultuur en ontspanning.
Fietsen door deze landen is echt fantastisch. We hebben daar in het bijzonder van genoten. Ook de uitleg bij de diverse tempels, musea, natuur of gebouwen van de diverse gidsen hebben wij als zeer plezierig ervaren. We hebben het gevoel dat we ook nog een klein beetje geleerd hebben.
Op alle fronten hebben we deze reis als ontspanning ervaren.
We willen jou heel erg hartelijk danken wat je voor ons gedaan hebt. Echt een reis waarvan wij het gevoel hadden dat het precies was wat wij wilden.
Ik voeg een foto ( Luang Prabang onze eerste dag ) van ons bij dan heb je er ook gezichten erbij.
Gidsen gaven wij een fooi. Wij zouden ook wel iets voor jullie als reisbureau willen doen vanwege jullie geweldige service. Een taart of geld dan kunnen jullie zelf wat kopen. Laat weten wat jullie willen en wij zorgen ervoor.
Onder dankzegging,
Pleun en Koen van der Plank
lees meer
Laos

De reis was perfect en de plaatselijke organisatie was flexibel

08/03/2012 - Angelique en Geert
Laos stond reeds een tijdje op onze verlanglijst. Toen we het reis voorstel met Floor uitgewerkt hadden was het enkel nog verlangen. De reis was perfect en de plaatselijke organisatie was flexibel en stelde ons in de mogelijkheid om Laos echt te beleven , voelen en proeven. Laos is prachtig en een niet het minst door de vriendelijke bevolking. Een middagje les geven aan een de lagere school te Kong Lo was leuk en liet ons nog maar eens inzien hoe goed we het hier in het westen hebben.Bedankt Floor en Pangea om ons deze ervaring te geven.
lees meer
Bekijk meer reiservaringen
Laos

Een dikke pluim!

08/08/2011 - Mita de Baere en Paul Putteman
Beste Floor,Wij zijn sinds maandag terug thuis van onze reis in Laos en Cambodia. Het was een prachtige reis. Niet in het minst doordat zij door jullie vlekkeloos georganiseerd was. Een dikke pluim hiervoor ! Wij zullen niet nalaten aan kennissen en vrienden reclame te maken voor Pangea. Het bureau Exotourismo is ook een heel degelijk bureau. Men is er vriendelijk, goed georganiseerd en correct. Nogmaals proficiat en bedankt voor de goede zorgen … en bedankt voor het kaartje !Mvg, Mita de Baere en Putteman Paul
lees meer
Laos

Een aanrader voor elke reiziger!

02/05/2008 - Lieve en Martine
Sinds vrijdag zijn Lieve en ik terug uit Laos en Cambodja.Het was prachtig en alles schitterend tot in de puntjes georganiseerd.Een dikke proficiat voor jullie en het lokaal agentschap. De chauffeurs waren steeds stipt op tijd en uitermate vriendelijkDe gidsen wisten waarover ze spraken en waren vakkundig.Dankzij jullie is het een uitermate geslaagde reis geworden.Een aanrader voor elke reiziger!Bedankt daarvoor!Vriendelijke groeten,Martine Van Wesemael
lees meer
Laos

Hier spreekt een stukje liefde voor het reisvak uit.

19/04/2006 - Hans Dibbets
Bedankt voor je uitvoerige aanbieding.Hier spreekt een stukje liefde voor het reisvak uit.We laten je snel wat horen.Groet,Hans Dibbets
lees meer