Taiwan

The Richforest Hotel Kenting - Kenting


The Richforest Hotel in Kenting is geopend in 2011 als deel van de LeaLea keten. In 2016 werd het hotel overgenoemen door en ging het veder als The Richforest Hotel. Wat dit hotel onderscheidt van anderen, is het afwisselende en opvallende kleurgebruik. Ondanks deze felle kleuren ademt het hotel wel een rustige sfeer, waardoor u er heerlijk kunt ontspannen tijdens uw verblijf. Overdag is het vanuit dit hotel goed mogelijk om uitstapjes te maken in de omgeving, bijvoorbeeld naar het Kenting National Park. Tevens zijn er dicht bij het hotel verschillende winkels gevestigd. Voor een leuke avond kunt u terecht in de karaoke bar. The Richforest Hotel beschikt niet over een zwembad.

The Richforest Hotel Kenting is door 25 klanten van PANGEA Travel beoordeeld met een 3,7 op een schaal van 1 tot 5.Taiwan - Lea Lea Garden Hotel Kenting buitenkant
Taiwan - Lea Lea Garden Hotel Kenting kamer
Taiwan - Lea Lea Garden Hotel Kenting lounge

Reiservaringen
Taiwan

 • “Afwisselend reizen door Taiwan”

  lees meer
  -
  Doreen Albers
 • “Efficiënt, punctueel en vriendelijk. Alle lof dus voor Pangea.”

  lees meer
  -
  Wim & Carol
 • “Wij hebben een super vakantie gehad.”

  lees meer
  -
  Cor Ooms
 • “Zowel de gids als de chauffeur waren zeer attent en vriendelijk”

  lees meer
  -
  Stanny Reijnst en Rose Hoorens van den Berg

Tip: Roselien vloog met kind naar Taiwan

Taiwan met kinderen
Met je kind op reis naar Taiwan, redenen om dat te gaan doen!

Taiwan in beeld


Beelden van Daniel in Taiwan

Tip: Engelstalige rondleiding in het National Palace Museum

Via de website van het National Palace Museum kunt u gratis een Engelstalige rondleiding reserveren. Een meerwaarde voor uw bezoek aan het museum!

Tip: avondvermaak in Taipei

Bezoek 's avonds de Shilin Night Market of de Rohan Night Market. Deze markten vol met eet-, souvenir- en kledingstalletjes zijn vaak tot 3 uur ‘s nachts open! Ook de hippe en jonge wijk Ximen is leuk om 's avonds te bezoeken. Hier vindt u veel vermaak en verschillende winkels en eetgelegenheden.

Tip: actief bezigzijn in Hualien

Wilt u actief bezig zijn tijdens uw reis? Huur op het strand van Hualien dan surfboards bij de Surf Club, ga kajakken of raften, of huur een mountainbike om de omgeving te verkennen. Zelfs bergbeklimmen is mogelijk in de omgeving!