Taiwan

Taroko Village Hotel - Taroko


Taroko Village Hotel (voorheen 'Leader Village') is gelegen in de Taroko kloof, nabij het plaatsje Buluowan. De highlights liggen op korte afstand. Het bestaat uit 37 houten bungalows rondom een grote tuin, omringd door bergen. Het is rustig en kleinschalig opgezet. Speciaal aan deze accommodatie is de Aboriginal stijl. Dit komt tot uiting in de kamers, de setting en de traditionele dansvoorstellingen die elke avond worden uitgevoerd. De kamers zijn klein en eenvoudig maar ook schoon en gezellig. Taroko Village Hotel is met name geschikt voor groepen en reizigers met een lager budget.

Taroko Village Hotel is door 6 klanten van PANGEA Travel beoordeeld met een 4,5 op een schaal van 1 tot 5.Taroko Gorge - huisjes
Taroko Gorge - vooraanzicht
Taroko Gorge - kamer

Reiservaringen
Taiwan

 • “Afwisselend reizen door Taiwan”

  lees meer
  -
  Doreen Albers
 • “Efficiënt, punctueel en vriendelijk. Alle lof dus voor Pangea.”

  lees meer
  -
  Wim & Carol
 • “Wij hebben een super vakantie gehad.”

  lees meer
  -
  Cor Ooms
 • “Zowel de gids als de chauffeur waren zeer attent en vriendelijk”

  lees meer
  -
  Stanny Reijnst en Rose Hoorens van den Berg

Tip: Roselien vloog met kind naar Taiwan

Taiwan met kinderen
Met je kind op reis naar Taiwan, redenen om dat te gaan doen!

Taiwan in beeld


Beelden van Daniel in Taiwan

Tip: Engelstalige rondleiding in het National Palace Museum

Via de website van het National Palace Museum kunt u gratis een Engelstalige rondleiding reserveren. Een meerwaarde voor uw bezoek aan het museum!

Tip: avondvermaak in Taipei

Bezoek 's avonds de Shilin Night Market of de Rohan Night Market. Deze markten vol met eet-, souvenir- en kledingstalletjes zijn vaak tot 3 uur ‘s nachts open! Ook de hippe en jonge wijk Ximen is leuk om 's avonds te bezoeken. Hier vindt u veel vermaak en verschillende winkels en eetgelegenheden.

Tip: actief bezigzijn in Hualien

Wilt u actief bezig zijn tijdens uw reis? Huur op het strand van Hualien dan surfboards bij de Surf Club, ga kajakken of raften, of huur een mountainbike om de omgeving te verkennen. Zelfs bergbeklimmen is mogelijk in de omgeving!