Taiwan

LeaLea Garden Hotels - Moon - Sun Moon Lake


Dichtbij het LeaLea Garden hotel Sun Moon Lake vindt u het zusje Moon Lake. Dit hotel is niet aan het meer gelegen, maar het uitzicht op de bergachtige omgeving. Ook heeft dit hotel iets minder faciliteiten waardoor de prijs ook lager ligt. U kunt wel gebruik maken van het zwembad in het Sun Moon Lake hotel. De 45 kamers zijn allen anders ingericht en er wordt gebruik gemaakt van originele ornamenten van de Itathao Tribe (Taiwanese Aboriginals). Vanaf het restaurant op de bovenste verdieping heeft u prachtig uitzicht over het Sun Moon Lake.

LeaLea Garden Hotels - Moon is door 7 klanten van PANGEA Travel beoordeeld met een 4,3 op een schaal van 1 tot 5.Taiwan - LeaLea Gardens Sun Moon Lake MOON hotelkamer - foto: Marloes
Taiwan - LeaLea Gardens Sun Moon Lake MOON hotelkamer - foto: Marloes
Taiwan - LeaLea Gardens Sun Moon Lake MOON balkon - foto: Marloes

Reiservaringen
Taiwan

 • “Afwisselend reizen door Taiwan”

  lees meer
  -
  Doreen Albers
 • “Efficiënt, punctueel en vriendelijk. Alle lof dus voor Pangea.”

  lees meer
  -
  Wim & Carol
 • “Wij hebben een super vakantie gehad.”

  lees meer
  -
  Cor Ooms
 • “Zowel de gids als de chauffeur waren zeer attent en vriendelijk”

  lees meer
  -
  Stanny Reijnst en Rose Hoorens van den Berg

Tip: Roselien vloog met kind naar Taiwan

Taiwan met kinderen
Met je kind op reis naar Taiwan, redenen om dat te gaan doen!

Taiwan in beeld


Beelden van Daniel in Taiwan

Tip: Engelstalige rondleiding in het National Palace Museum

Via de website van het National Palace Museum kunt u gratis een Engelstalige rondleiding reserveren. Een meerwaarde voor uw bezoek aan het museum!

Tip: avondvermaak in Taipei

Bezoek 's avonds de Shilin Night Market of de Rohan Night Market. Deze markten vol met eet-, souvenir- en kledingstalletjes zijn vaak tot 3 uur ‘s nachts open! Ook de hippe en jonge wijk Ximen is leuk om 's avonds te bezoeken. Hier vindt u veel vermaak en verschillende winkels en eetgelegenheden.

Tip: actief bezigzijn in Hualien

Wilt u actief bezig zijn tijdens uw reis? Huur op het strand van Hualien dan surfboards bij de Surf Club, ga kajakken of raften, of huur een mountainbike om de omgeving te verkennen. Zelfs bergbeklimmen is mogelijk in de omgeving!