Taiwan

The Richforest Hotel Sun Moon Lake - Sun Moon Lake


The Richforest Hotel Sun Moon Lake biedt de meeste “value for money” van alle hotels bij het Sun Moon Lake. Uniek is de locatie; hier vandaan heeft u een fantastisch uitzicht over het meer! Maar ook de stijl is erg speciaal. De 45 kamers zijn ingericht met Chinees cipressen hout, wat de kamers een natuurlijke uitstraling geeft. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en een ligbad. Ook kunt u gebruik maken van het overdekte zwembad met jacuzzi en sauna, het fitnesscentrum en huurfietsen. Veel bekende mensen, zoals ministers en ambassadeurs, gingen u voor!

The Richforest Hotel Sun Moon Lake is door 24 klanten van PANGEA Travel beoordeeld met een 4,0 op een schaal van 1 tot 5.Sun Moon Lake - LeaLea Garden Hotels Sun Moon Lake vooraanzicht - foto: Marloes Wijnhoff
Taiwan - LeaLea Garden Hotels Sun Moon Lake kamer
Taiwan - LeaLea Garden Hotels Sun Moon Lake buitenkant

Reiservaringen
Taiwan

 • “Afwisselend reizen door Taiwan”

  lees meer
  -
  Doreen Albers
 • “Efficiënt, punctueel en vriendelijk. Alle lof dus voor Pangea.”

  lees meer
  -
  Wim & Carol
 • “Wij hebben een super vakantie gehad.”

  lees meer
  -
  Cor Ooms
 • “Zowel de gids als de chauffeur waren zeer attent en vriendelijk”

  lees meer
  -
  Stanny Reijnst en Rose Hoorens van den Berg

Tip: Roselien vloog met kind naar Taiwan

Taiwan met kinderen
Met je kind op reis naar Taiwan, redenen om dat te gaan doen!

Taiwan in beeld


Beelden van Daniel in Taiwan

Tip: Engelstalige rondleiding in het National Palace Museum

Via de website van het National Palace Museum kunt u gratis een Engelstalige rondleiding reserveren. Een meerwaarde voor uw bezoek aan het museum!

Tip: avondvermaak in Taipei

Bezoek 's avonds de Shilin Night Market of de Rohan Night Market. Deze markten vol met eet-, souvenir- en kledingstalletjes zijn vaak tot 3 uur ‘s nachts open! Ook de hippe en jonge wijk Ximen is leuk om 's avonds te bezoeken. Hier vindt u veel vermaak en verschillende winkels en eetgelegenheden.

Tip: actief bezigzijn in Hualien

Wilt u actief bezig zijn tijdens uw reis? Huur op het strand van Hualien dan surfboards bij de Surf Club, ga kajakken of raften, of huur een mountainbike om de omgeving te verkennen. Zelfs bergbeklimmen is mogelijk in de omgeving!