Mauritius

Leora Beach Apartments - Mauritius/Black River


Leora Beach Apartments is de perfecte locatie wanneer u volledig tot rust wilt komen. De charmante appartementen zijn direct gelegen aan een privéstrand in Tamarin, nabij het Barachois Shopping Center en de Tamarina Golf Club. Het wordt omgeven door een prachtige tropische tuin, vol met palmbomen en kleurrijke bloemen. Bij een verblijf in Leora Beach Apartments heeft u keuze uit drie type appartementen. Elk appartement beschikt over een LCD-TV, keuken en een balkon met uitzicht op het strand, de zee of de tuin. Ook is er gratis draadloze internetverbinding en een wasserette. Sportievelingen kunnen onder andere gaan snorkelen, kitesurfen, kajakken en zeilen met een catamaran. Bij aankomst in Leora Beach Apartments staat er een welkomstpakket voor u klaar, dat onder andere bestaat uit een fles wijn en een fruitmand. Daarnaast beschikt ieder appartement over een menukaart, waar u keuze heeft uit diverse gerechten van restaurants in de omgeving. Deze gerechten worden bij uw appartement bezorgd!

Leora Beach Apartments is door 4 klanten van PANGEA Travel beoordeeld met een 4,5 op een schaal van 1 tot 5.Mauritius - zwembad Leora Beach Apartments
Mauritius - appartement Leora Beach Apartments
Mauritius - aanzicht Leora Beach Apartments

Reiservaringen

 • Alle info die we in de offerte gekregen hebben klopte. We zijn niet voor onaangename verrassingen komen te staan en konden we ons zowel actief uitleven als rustig ontspannen.

  lees meer
  -
  Marc & An Monnens
 • We hadden wel verwacht dat het mooi zou zijn, maar dit!

  lees meer
  -
  Kevin Thewissen & Anouk Lommen
 • een hele fijne vakantie gehad!

  lees meer
  -
  Sandra de Meijer en Frank Hageman
 • We waren zeer verrast met de bos bloemen op Schiphol!

  lees meer
  -
  Marrit en Martin

Tip: Zo mooi is Mauritius

Tip: Goed nieuws van KLM!

De luchtvaartmaatschappij gaat vanaf 30 oktober 2017 rechtstreeks op Mauritius (MRU) gaat vliegen met een Boeing 787 Dreamliner. 

De vluchten worden 3x per week uitgevoerd op maandag, donderdag en zaterdag.

Tip: LUX* 3 Resorts in de mix

3 prachtige resorts in een Mauritius rondreis!

Bekijk ze alle drie!