Mauritius

LUX Grand Gaube - Mauritius


LUX Grand Gaube is een van de meest populaire hotels, gelegen in het noordoosten van het eiland. Het resort is geheel gebouwd in de stijl van Feng Shui wat ook terug te vinden is in de decoratie. LUX Grand Gaube beschikt onder andere over een mooie spa, zwembaden, vijf restaurants, bars, tennisbanen, een golfdrive en veel watersportfaciliteiten (gratis). Duiken kan bij het eiland niet ver uit de kust (Coin de Mir) en voor snorkelen kunt u vlak bij het hotel goed terecht. Er is dagelijks een snorkeltocht per boot (gratis). Het is een prettig en levendig hotel zonder overdreven chic te zijn.
Onze PANGEA tip: kies voor een deluxe kamer. Deze zijn iets duurder maar bieden veel meer ruimte en vooral meer privacy omdat ze gelegen aan een 'eigen' baai bij het hotel.

LUX Grand Gaube is door 5 klanten van PANGEA Travel beoordeeld met een 5,0 op een schaal van 1 tot 5.Mauritius - LUX Grand Gaube - foto: LUX
Mauritius - LUX Grand Gaube - foto: LUX
Mauritius - Zwembad LUX Grand Gaube - foto: LUX

Reiservaringen

 • Alle info die we in de offerte gekregen hebben klopte. We zijn niet voor onaangename verrassingen komen te staan en konden we ons zowel actief uitleven als rustig ontspannen.

  lees meer
  -
  Marc & An Monnens
 • We hadden wel verwacht dat het mooi zou zijn, maar dit!

  lees meer
  -
  Kevin Thewissen & Anouk Lommen
 • een hele fijne vakantie gehad!

  lees meer
  -
  Sandra de Meijer en Frank Hageman
 • We waren zeer verrast met de bos bloemen op Schiphol!

  lees meer
  -
  Marrit en Martin

Tip: Zo mooi is Mauritius

Tip: Goed nieuws van KLM!

De luchtvaartmaatschappij gaat vanaf 30 oktober 2017 rechtstreeks op Mauritius (MRU) gaat vliegen met een Boeing 787 Dreamliner. 

De vluchten worden 3x per week uitgevoerd op maandag, donderdag en zaterdag.

Tip: LUX* 3 Resorts in de mix

3 prachtige resorts in een Mauritius rondreis!

Bekijk ze alle drie!