luxe reizen

Luxe reizen naar Azië en Afrika

Als levensgenieters willen we een onvergetelijke rondreis maken waarin luxe, comfort, kwaliteit en service centraal staan. We zijn op zoek naar de mooiste en de meest stijlvolle hotels op unieke locaties. Uiteraard moet de reis tot in de puntjes verzorgd zijn, van begin tot eind.

Safari’s in luxe

U verblijft in een kleinschalig, luxe tented camp midden in de natuur, met uitzicht over de uitgestrekte vlaktes van het wildreservaat. Met deskundige gidsen, die u van alles kunnen vertellen over de flora en fauna, gaat u op safari in het privéreservaat. Safari’s, eten en drinken, alles is inclusief. De privésafari kan worden afgesloten met enkele dagen in een elegant resort aan het strand.

Luxe resorts aan parelwitte stranden

Een prachtige bestemming voor een luxe vakantie is Mauritius. Een tropisch droomeiland waar we uitstekende hotels voor u kunnen selecteren, die beschikken over veel kwaliteit en een goede service. U verblijft in een privébungalow met eigen zwembad. In luxe kunt u genieten van de parelwitte stranden, het mooie landschap, de cultuur en de ongedwongen sfeer die er op het eiland heerst.

Steden, design en luxe?

Dubai, Singapore, Hong Kong, enorme wereldsteden die een bezoek zeker waard zijn. Per limousine met privéchauffeur kunt u de stad verkennen en gaan winkelen in een van de modernste shoppingmalls. Bijkomen van de drukke winkels, restaurants en alle opgedane indrukken kunt u in een van de design hotels. Laat u verwennen en geniet van de vele faciliteiten die het hotel te bieden heeft.

Bekijk hieronder de selectie aan luxe rondreizen in Afrika en Azië. Per bestemming vindt u meer luxe reizen. Uiteraard zijn alle reizen aan te passen naar een luxere variant. Bespreek uw wensen met een van onze reisspecialisten, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Bent u op zoek naar een luxe Afrika reis? Bekijk dan ook eens Luxe Reizen Afrika. Hier vindt u onze speciale website, gewijd aan luxe afrika reizen.

Elke reis kan geheel aan uw wensen aangepast worden