Menu

Huwelijksreis Madagaskar & Mauritius

Bent u op zoek naar een speciale bestemming voor uw huwelijksreis? Wat dacht u dan van Madagaskar met een romantische strandafsluiting op het tropische Mauritius. Samen met uw privéchauffeur maakt u een rondreis door Madagaskar waarbij u de vele hoogtepunten bezoekt. Het rode eiland, zoals Madagaskar ook wel wordt genoemd, beschikt over unieke flora en fauna. Hiermee maakt u kennis tijdens uw bezoek aan de nationale parken. Denk hierbij aan kameleons, maki’s en vele vogelsoorten. Naast de natuur komt u tevens in aanraking met de rijke cultuur van het eiland. Om de vakantie ontspannen af te sluiten, hebben we in deze combinatiereis een verlenging voor u in een prachtig resort op Mauritius gepland. Hier kunt u bijkomen van de vele indrukken van het unieke Madagaskar.

Reisduur: 17 dagen

Antananarivo - Tulear - Zombitse - Isalo - Fianarantsoa - Ranomafana - Antsirabe - Andasibe - Antananarivo - Mauritius

Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reisroute: Huwelijksreis Madagaskar & Mauritius inklappen

Waarom deze reis?inklappen

 • Een huwelijksreis waarbij avontuur, natuur en strand met elkaar gecombineerd worden
 • U reist door Madagaskar met een privé chauffeur in een 4WD auto
 • De hoogtepunten langs de RN7 in Madagaskar worden allen aangedaan in deze reis
 • U eindigt uw reis op de honeymoon bestemming Mauritius, waar u geheel tot rust kunt komen
 • De prijzen zijn al gebaseerd op de kortingen die u krijgt ter ere van uw huwelijksreis op Mauritius
bekijk meer

Dag tot daginklappen

Blauwe Kameleon - Pereyras Reserve - Pereyras Reserve - Madagaskar - foto: Martijn Visscher
Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) - Antananarivo
Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. Na aankomst op de luchthaven volgen de grensformaliteiten en kunt u het visum tegen betaling aanschaffen. Nadat u de bagage heeft opgehaald, wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiging die u vervolgens naar uw accommodatie brengt voor de eerste overnachting.
Dag 2 Antananarivo - Tulear
In de ochtend wordt u naar de luchthaven van Antananarivo gebracht voor een binnenlandse vlucht naar Tulear in het zuiden, een havenplaats met lommerrijke straten, omzoomd met Tamarinde bomen. U wordt verwelkomd door een vertegenwoordiger van het hotel en naar Bakuba gebracht. Dit prachtige hotel ligt op 14 kilometer van Tuléar. Dat het relatief dichtbij de stad gelegen is, is niet te merken door de rust en de kalmte die er in dit gebied heerst. Het hotel is gelegen tussen de duinen en de zee, waardoor u hier echt het gevoel heeft dat u één bent met de natuur. Het is een bijzonder hotel vanwege de natuurlijke en gerecyclede materialen die gebruikt zijn. Zo zijn er veel invloeden van het vaste land van Afrika te zien in het design van het hotel. Er zijn verschillende activiteiten te ondernemen tijdens uw verblijf in het Bakuba Boutique Hotel, waarvan zwemmen in het mooie zwembad er één is. Daarnaast worden er ook massages aangeboden waardoor een ontspannen verblijf gegarandeerd is. In het restaurant zijn uitstekende gerechten te verkrijgen, met name de zebu steak is een aanrader!
Dag 3 Tulear - Isalo National Park
Na een overnachting nabij Tulear rijdt u in ongeveer 4 uur naar Isalo National Park. Onderweg bezoekt u het Zombitse National Park. Het Zombitse National Park is 363 km² groot nationaal park gelegen tussen Isalo (een uur rijden) en Tulear (drie uur rijden). In de omgeving heeft veel ontbossing plaatsgevonden waardoor het park nu een geïsoleerde ligging heeft. Het zuidwesten van Madagaskar is droger waardoor dit park niet bestaat uit regenwoud maar meer uit droog woud. De biodiversiteit is er echter groot en het park is populair onder vogelaars voor wie de endemische Appert’s greenbul het doel is. Ook verreaux’s sifakas en red-fronted brown lemurs komen hier voor. Met geluk vangt u een glimp op van de Hubbard’s sportive lemur die soms overdag vanuit zijn hol in de boom de omgeving inspecteert. U maakt een wandeling van ca. twee uur met een lokale gids. Na aankomst in Isalo wordt u naar uw accommodatie gebracht.
Dag 4 Isalo National Park
Na het ontbijt bezoekt u het Isalo National park. Het is een van de meest bezochte parken van het land dankzij de goede toegang en prachtige landschap. Er zijn enkele unieke plantensoorten en er zijn rotsen van zandsteen met grillige formatie. Het landschap is vrij droog echter in de verborgen kloven vindt u groene oases met natuurlijke baden. Het dierenleven is goed vertegenwoordigd in het park. Zo zijn er drie verschillende soorten lemuren overdag te zien en leven er daarnaast vele soorten reptielen en vogels. Voor het bezoek aan het park is een lokale gids verplicht. Deze wordt eerst opgehaald in het nabijgelegen dorp Ranohira. Samen met hem bespreekt u de route die u wilt lopen in het park. De routes verschillen met name in de duur en lengte. De kortste wandeling duurt circa een uur en de langste circa zes uur. Tijdens de wandelingen bezoekt u verschillende interessante punten bijvoorbeeld het ‘Piscine Naturelle’. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een natuurlijk gevormd zwembad met kristalhelder water. Het is toegestaan hier te zwemmen hier kunt u dus heerlijk afkoelen. De omgeving van het park wordt bewoond door de Bara stam. Zij gebruiken het park voor het begraven van hun doden. Dit doen zij op een speciale plaats. Meestal houdt dit in dat er een graf wordt gegraven in een van de vele steile rotswanden op tientallen meters hoogte. Aan het einde van de dag wordt u terug naar de accommodatie gebracht. Tip: Tegen betaling kunt u een picknick lunch vanuit de accommodatie meenemen.
Dag 5 Isalo National Park - Fianarantsoa
De reis wordt vervolgd naar Fianarantsoa. Onderweg brengt u een bezoek aan Anja Reserve. Dit park staat voornamelijk bekend om de grote groepen ringstaartmaki’s. Van dichtbij kunt u kennismaken met deze fascinerende dieren. Het bijzondere aan Anja Reserve is dat het gesticht is door de lokale bevolking. Alle giften en uitgaven komen daardoor ook direct ten goede aan hen. In het plaatsje Antemoro bezoekt u (als u dit wilt) een papierfabriek. Na aankomst in Fianarantsoa wordt u naar uw hotel gebracht waar de rest van de dag ter vrije besteding is. Fianarantsoa is een van de grotere steden van het land en is gesticht in 1830 als de hoofdstad van de Betsileo stam. De naam betekent ‘plaats van het goede leren’, wat tegenwoordig nog steeds van toepassing is vanwege de aanwezigheid van universiteiten. Het is de mooiste stad van het land en lijkt op een kleine versie van Antananarivo. Ook Fianarantsoa is op heuvels gebouwd en bestaat uit een ‘boven’ en ‘beneden’ stad. Het mooiste deel is de ‘boven’, waarvan een deel inmiddels op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat.
Dag 6 Fianarantsoa - Ranomafana National Park
Vandaag maakt u kennis met de Betsileo cultuur in de mooie omgeving van Fianarantsoa. In de ochtend loopt u langs rijstvelden en irrigatie kanalen. Vervolgens wandelt u door naar het dorp Agnasana Vatosola en klimt u naar de top van de heuvel waar u een prachtig uitzicht over Fianarantsoa heeft. De wandeling gaat verder langs verschillende dorpjes waar u een indruk krijgt van het dagelijks leven van de lokale mensen. Doordat de gids lokaal is, kent hij de meeste mensen en kunt u dus in contact komen met de hartelijk bevolking. In een van de huizen wordt u uitgenodigd voor de traditionele Malagassische lunch. Na de wandeling gaat de reis verder naar Ranomafana National Park. Dit is een van de vele nationale parken die Madagaskar rijk is. Het park is vernoemd naar het nabijgelegen dorp dat op haar beurt vernoemd is naar de heetwaterbronnen. De naam van het dorp betekent namelijk Rano = water en Mafana = heet. Er zijn dan ook verschillende warmwaterbronnen in het park te vinden.
Dag 7 Ranomafana National Park
Het Ranomafana National Park is een van de vele nationale parken die Madagaskar rijk is. Het park kreeg de status van nationaal park in 1991 ter bescherming van de unieke flora en fauna van dit regenwoud. In de koloniale tijd kwamen de Fransen hier naartoe om te genieten van de heetwaterbronnen, in plaats van het wildleven. Tegenwoordig is dit omgekeerd en zijn de gebouwen voor de heetwaterbronnen sterk vervallen. Vandaag gaat u samen met een lokale gids het nationale park bezoeken. In overleg met de gids kunt u bepalen welke route en duur voor u het best is. De flora en fauna in het park zijn zeer divers en er zijn unieke dier- en plantsoorten te vinden. Zo vindt u hier maar liefst 12 verschillende lemursoorten, waaronder de zeldzame gouden bamboo lemur. Houd er wel rekening mee dat het een regenwoud is en de paden enigszins steil en glad kunnen zijn. Een van de stops die op praktisch elke wandeling wordt gemaakt is het Belle Vue, wat zoals de naam al doet vermoeden een uitzichtpunt is. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht op de groene omgeving. Na de wandeling wordt u terug naar uw accommodatie gebracht.
Dag 8 Ranomafana National Park - Ambositra - Antsirabe
Vandaag wordt de reis vervolgd naar Antsirabe, een rit van ongeveer 5 uur. Onderweg maakt u een stop in Ambositra. Ambositra ligt midden in het Zafamaniry gebied en is vooral bekend om het houtsnijwerk wat hier wordt gemaakt. De Zafamaniry-inwoners zijn ware kunstenaars op het gebied van houtbewerking. Bij aankomst in Antsirabe wordt u naar uw hotel in de stad gebracht. Antsirabe is na Antananarivo de grootste en meest belangrijke stad van het land. Rondom de stad bevinden zich de belangrijkste industrieën en landbouwgronden. Vanuit Antsirabe worden de meeste etenswaren en producten over het land verspreid.
Dag 9 Antsirabe - Andasibe
Vandaag rijdt u naar Andasibe, een rit van circa 8 uur. Onderweg stopt u bij het Peyreiras Reservaat. In deze kleine zoo staan een aantal kassen waar u de andere dieren van de regio van dichtbij kunt zien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kameleons, slangen, kikkers, gekko’s en er is een vlindertuin. Vervolgens reist u door naar Andasibe. Na zonsondergang gaat u in het VOI Reserve met een lokale gids het regenwoud in wat zorgt voor een geheel andere ervaring. In het donker zijn namelijk hele andere dieren actief.
Dag 10 Andasibe
Na het ontbijt bezoekt u het Analamazaotra National Park, beter bekend onder de Franse naam Perinet. Het park is mede opgericht ter bescherming van de Indri, een makisoort die door de lokale bevolking 'Babakoto' wordt genoemd. De Indri is de grootste van alle makisoorten en kan herkend worden aan zijn karakteristieke schreeuw. Verder leven er in het nationale park vele soorten reptielen, zoals kameleons en kikkers en verscheidene vogelsoorten. Doordat het park voornamelijk bestaat uit tropisch regenwoud heeft het een rijke flora waaronder verschillende varens en medicinale planten. Bij de ingang kunt u kiezen uit een aantal wandelroutes die verschillen in zwaarte en duur. Na zonsondergang gaat u in het WOIMMA Reserve met een lokale gids het woud in, wat zorgt voor een bijzondere ervaring. In het donker zijn heel andere dieren actief.
Dag 11 Andasibe - Antananarivo - Mauritius
Deze morgen brengt u een bezoek aan Lemur Island. Op dit kleine eilandje in een meer leven drie soorten lemuren die u van dichtbij kunt zien. U verlaat vervolgens Andasibe en reist terug naar de luchthaven van Antananarivo waar u incheckt voor de regionale vlucht naar Mauritius. Na aankomst op Mauritius wordt u door onze lokale vertegenwoordiging verwelkomd. Aansluitend volgt transfer naar de accommodatie aan het strand. Het tropische eiland Mauritius ligt in de Indische Oceaan, ongeveer 900 kilometer ten oosten van Madagaskar. De voormalige Britse kolonie staat vooral bekend als strandbestemming en heeft dan ook prachtige stranden en rondom een azuurblauwe zee.
Dag 12 Mauritius
De komende dagen zijn ter vrije besteding. U kunt ontspannen bij de accommodatie of het eiland gaan verkennen. Ter plaatse kunt u excursies boeken, een auto huren of gebruik maken van een taxi of het openbaar vervoer. Bekende stranden op Mauritius zijn Blue Bay en Belle Mare aan de oostkust. In het noorden liggen de stranden van Trou aux Biches, Grand Baie en Mont Choisy. De mooiste stranden aan de westkust zijn Flic en Flac, Tamarin en Le Morne.
Dag 13 Mauritius
Wilt u tijdens uw verblijf aan het strand meer van het eiland zien? Er zijn verschillende excursies die u ter plaatse via onze lokale vertegenwoordiging kunt reserveren. Zo bepaalt u zelf op welke dag u deelneemt aan een activiteit. U kunt excursies maken op indeling met andere reizigers of op privé basis. Breng een bezoek aan de bezienswaardigheden in het zuidwesten van Mauritius. Bijvoorbeeld de hoofdstad Port Louis, het vogelpark Ile aux Aigrettes, de Pamplemousses botanische tuinen, het Black River Gorges National Park of de Chamarel Coloured Earths. De gekleurde duinen van Chamarel bestaan uit zeven kleuren aarde en zijn uniek in de wereld. 
Dag 14 Mauritius
Mauritius is uitermate geschikt om te gaan duiken en snorkelen. In de wateren rondom het eiland zit een grote variatie aan flora en fauna. Tijdens een duik ziet u allerlei gekleurde vissen en prachtig gekleurde koraalriffen. Mocht u nog niet in het bezit zijn van een duikbrevet, dan kunt u wellicht overwegen om deze op Mauritius te behalen. De beste duikplekken voor koraalriffen zijn bij Le Morne, Flic- en Flac en Troux-Aux-Biches. Er zijn ook andere unieke manieren om de onderwaterwereld te verkennen. Zo kunt u bijvoorbeeld een plaats reserveren op de Blue Safari onderzeeër of op Le Nessee, een semi-onderzeeër, waarmee u een prachtige tocht kunt maken. 
Dag 15 Mauritius
Tijdens een van uw vrije dagen kunt u bijvoorbeeld een bezoek aan Grand Baie. Vandaag de dag een world class resort dat wordt vergeleken met het Franse St. Tropez. In Grand Baie vindt u verschillende witte zandstrandjes, onderbroken door rotspartijen en grenzend aan de helderblauwe baai. De stranden zijn hier dan ook niet zo uitgestrekt als elders op het eiland. Het plaatsje heeft de reiziger veel te bieden waaronder verschillende watersporten. Net als de rest van Mauritius is Grand Baie een smeltkroes van culturen met een kerk, een moskee en een Tamil-tempel. 's Avonds, en met name in de weekenden, creëren de restaurants, bars en night clubs een levendige en gezellige sfeer rondom de baai. Grand Baie is ook een uitstekend uitgangspunt voor een bezoek aan het eiland Coin de Mire waar u kunt snorkelen of duiken.
Dag 16 Mauritius
Uiteraard kunt u nog meer het zeeleven van Mauritius ervaren. Zo zijn er verschillende tochten met verschillende soorten booten mogelijk rondom het eiland. Maak bijvoorbeeld een cruise naar Ile au Cerfs, Ilot Gabriel, Flat Island of Gunner's Quoin Island. Vaak worden er combineerde tochten aangeboden met snorkel- en duikmogelijkheden. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan het Casela Nature & Leisure Park of ga aan boord van een catamaran om dolfijnen te spotten in Tamarin Bay. 
Dag 17 Mauritius - (vliegreis op eigen gelegenheid)
En dan zakt de zon langzaam onder aan de horizon. U heeft nog een laatste vrije dag om te genieten van het prachtige Mauritius. In de loop van de dag verzorgen we de transfer naar de luchthaven. Hier eindigt uw reis met PANGEA Travel. 

Noot: De kamer in het resort staat niet de gehele dag tot uw beschikking. Doorgaans dient u de kamer voor de middag te verlaten. Omdat de meeste vluchten pas laat vertrekken kunnen we, indien gewenst, een dagkamer voor u reserveren. De meerprijs is op aanvraag.
bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

 • lokale vliegreis Tulear - Antananarivo
 • regionale vliegreis Antananarivo - Mauritius
 • luchthavenbelasting en heffingen
 • genoemde transfers en vervoer per 4WD met Engelssprekende privé-chauffeur
 • airporttransfers op Mauritius
 • alle overnachtingen conform programma
 • maaltijden conform programma
 • mineraalwater (1 fles pp per dag)
 • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
 • entree- en gidsgelden voor de Nationale Parken: Zombitse, Isalo, Ranomafana en Andasibe
 • entree- en gidsgelden voor Antsokay, Anjà reserve, Pereyras & Vakona Private reserve
 • halve dagwandeling Fianarantsoa en omgeving inclusief lunch
 • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
 • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
 • boekingskosten: € 25 per boeking
 • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)

Niet inbegrepen

 • internationale vliegreis (onze reisspecialist adviseert u over de mogelijkheden)
 • visumkosten Madagaskar, € 35/$ 37 per persoon (verkrijgbaar bij aankomst)
 • vervoer op de dagen ter vrije besteding (zonder excursies)
 • optionele excursies
 • fooien
 • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 3.000 - € 3.500

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties

We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Klik hier voor onze contactgegevens en de reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatiesinklappen

Relais des Plateaux - Antananarivo
incl. ontbijt
Dit hotel ligt op 10 minuten van het vliegveld, waardoor het perfect gelegen is om hier uw reis te beginnen of te eindigen. Het hotel bestaat uit verschillende nette maar eenvoudige kamers die verdeeld zijn over verschillende gebouwen. Het hotel heeft kamers die geschikt zijn voor families, maar ook tweepersoonskamers en luxe kamers zijn hier te vinden. De kamers beschikken allemaal over een ruime kamer en een badkamer met douche, dubbele wastafel en een apart toilet. Om heerlijk te ontspannen tijdens uw verblijf brengt u een bezoekje aan het zwembad, waar het water het hele jaar door zo’n 27°C graden is. Relais des Plateaux beschikt over een modern restaurant waar u voor een fijne prijs kunt dineren.

Famata Lodge
incl. ontbijt en diner
De Famata Lodge ligt op ongeveer 25 minuten afstand ten zuiden van het plaatsje Tulear. Voor uw verblijf in deze accommodatie heeft u de keuze uit een grote verscheidenheid aan kamertypes. Alle kamers zijn gebouwd met lokale producten en bieden een combinatie van comfort in een natuurlijke omgeving. U kunt ervoor kiezen om te verblijven in een boomhut, met uitzicht over de toppen van de bomen. Of overnacht in een kamer aan de lagune Namakia, waar u vanaf uw terras de vissen kunt zien zwemmen. Een eenvoudiger verblijf in het bos is ook mogelijk, in een van de 'bush homes'. Welk kamertype u ook kiest, u kunt gebruik maken van het zwembad van de lodge en het restaurant. Hier kunt u terecht voor heerlijke gerechten met versgevangen zeevruchten of nationale specialiteit; Zebu steak.

Isalo Ranch - Isalo National Park
incl. ontbijt en diner
Net buiten het plaatsje Ranohira is de Isalo Ranch gelegen. Het is de ideale uitvalsbasis om een bezoek te brengen aan het Isalo National Park. De 20 bungalows zijn eenvoudig ingericht maar schoon en comfortabel. Vanaf uw veranda heeft u uitzicht op het plateau van het nationale park. De ranch beschikt over een gezellig restaurant en bar. En omdat het hier erg warm kan worden, is het zwembad geen overbodige luxe. Hier kunt u op het heetst van de dag heerlijk ontspannen en genieten.

Ecole hôtelière La Rizière - Fianarantsoa
incl. ontbijt en diner
Dit leuke hotel heeft een bijzonder concept in Madagaskar, alleen daarom raden we hier al een verblijf aan. Het hotel fungeert als hotelschool in Madagaskar, dus de staff waardoor u bediend wordt tijdens uw verblijf is in training. Er worden 10 kamers aangeboden waaronder standaardkamers en familiesuites. De badkamers zijn zeer modern en hebben zelfs een apart toilet. Alle kamers zijn erg schoon en ogen erg fris, waardoor het hier prettig verblijven is. Tijdens uw verblijf mag het diner in het restaurant niet ontbreken, want het eten wat hier geserveerd wordt is heerlijk, probeer vooral de chocolade mouse! Dit hotel is niet alleen een aanrader vanwege de fijne kamers en het heerlijke eten, ook de omgeving is schitterend. U heeft namelijk vanuit het restaurant bij helder weer prachtig uitzicht over de stad. Ook het oude gedeelte van de stad ligt op loopafstand.

Couleur Café Hotel - Antsirabe
incl. ontbijt en diner
In het hart van het dorp Antsirabe ligt Couleur Cafe. Dit knusse hotel bestaat uit 15 bungalows, waarvan één familiebungalow. In het hoofdgebouw komt u na een lange dag tot rust in de lounge of geniet u van smakelijke gerechten die geserveerd worden in het restaurant. De bungalows liggen in een prachtige tuin, waar het in de zomer goed vertoeven is. De met zorg ingerichte kamers van het Couleur Cafe zijn in koloniale stijl en beschikken over een en-suite badkamer. Iedere bungalow is uitgerust met een open haard, waar u in de avonduren heerlijk kunt bijkomen. Het Couleur Cafe beschikt over een winkeltje waar u souvenirs kunt kopen.

Andasibe Hotel - Andasibe
incl. ontbijt en diner
Samen met de Vakona Forest Lodge is dit de beste keuze voor een overnachting in Andasibe. Dit mooie hotel bestaat uit ruime kamers die van alle gemakken zijn voorzien. De kamers zijn verspreid over verschillende bungalows die gelegen zijn in de tropische tuin. De lichte kamers hebben een zithoekje en een comfortabele badkamer. Naast de standaardkamers beschikt dit hotel ook over een zeer ruime familiekamer en kamers die luxer zijn dan de standaardkamers. Het hotel beschikt over een prima restaurant waar ’s avonds het diner voor u klaar zal staan. Daarnaast is er ook een bar waar ’s avonds een drankje gedronken kan worden. Niet alleen het hotel zelf zorgt ervoor dat het een goede plek is om te overnachten, ook de ligging is perfect. Het ligt 10 minuten rijden van de parkgate van het nationale park.

Le Paradise Cove Hotel & Spa - noordkust
incl. ontbijt en diner
Paradise Cove is een pareltje in het noordoosten van Mauritius. Het hotel focust zich voornamelijk op koppels die samen willen genieten. Het boutique hotel is gelegen op een enorm groot terrein aan een prachtige baai. Hierdoor zijn er veel plekjes om een relaxte dag door te brengen. In de cabanas in de tuin, aan de lagune, op het strand (ook hier zijn tweepersoons ligbedden aan eigen strandjes) of in de fantastische spa. De kamers zijn ruime opgezet en van alle gemakken voorzien. Er zijn verschillende restaurants, een beachclub (inclusief duikschool) en de eerder genoemde spa is onderdeel van het fameuze merk Cinq Mondes. Paradise Cove is geschikt voor iedereen die kleinschaligheid zoekt, maar niet te klein en toch ook veel faciliteiten wenst. Voor honeymooners is Paradise Cove een echte aanrader.

bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »