Menu

Huwelijksreis Madagaskar & Mauritius

Bent u op zoek naar een speciale bestemming voor uw huwelijksreis? Wat dacht u dan van Madagaskar met een romantische strandafsluiting op het tropische Mauritius. Samen met uw privéchauffeur maakt u een rondreis door Madagaskar waarbij u de vele hoogtepunten bezoekt. Het rode eiland, zoals Madagaskar ook wel wordt genoemd, beschikt over unieke flora en fauna. Hiermee maakt u kennis tijdens uw bezoek aan de nationale parken. Denk hierbij aan kameleons, maki’s en vele vogelsoorten. Naast de natuur komt u tevens in aanraking met de rijke cultuur van het eiland. Om de vakantie ontspannen af te sluiten, hebben we in deze combinatiereis een verlenging voor u in een prachtig resort op Mauritius gepland. Hier kunt u bijkomen van de vele indrukken van het unieke Madagaskar.

Reisduur: 17 dagen

Antananarivo - Tulear - Zombitse - Isalo - Fianarantsoa - Ranomafana - Antsirabe - Andasibe - Antananarivo - Mauritius

Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reisroute: Huwelijksreis Madagaskar & Mauritius inklappen

Waarom deze reis?inklappen

 • Een huwelijksreis waarbij avontuur, natuur en strand met elkaar gecombineerd worden
 • U reist door Madagaskar met een privé chauffeur in een 4WD auto
 • De hoogtepunten langs de RN7 in Madagaskar worden allen aangedaan in deze reis
 • U eindigt uw reis op de honeymoon bestemming Mauritius, waar u geheel tot rust kunt komen
 • De prijzen zijn al gebaseerd op de kortingen die u krijgt ter ere van uw huwelijksreis op Mauritius
bekijk meer

Dag tot daginklappen

Blauwe Kameleon - Pereyras Reserve - Pereyras Reserve - Madagaskar - foto: Martijn Visscher
Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) - Antananarivo
Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. Na aankomst op de luchthaven volgen de grensformaliteiten en kunt u het visum tegen betaling aanschaffen. Nadat u de bagage heeft opgehaald, wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiging die u vervolgens naar uw accommodatie brengt voor de eerste overnachting.
Dag 2 Antananarivo - Tulear
Wij verzorgen de transfer terug naar de luchthaven waar u incheckt voor de Tsaradia vlucht naar Tulear. Hier staat de privéchauffeur voor u klaar en brengt u naar het Antsokay Arboretum. Deze botanische tuin is gesticht door de Zwitserse botanicus Hermann Petigat die meer dan 900 verschillende soorten inheemse planten van het eiland heeft verzameld. Na de wandeling in de tuin volgt de transfer naar de accommodatie. 
Dag 3 Tulear - Zombitse - Isalo National Park
U vervolgt de reis over de RN7 vandaag naar het Isalo National Park, een park met adembenemende landschappen. Het is ongeveer vier uur rijden, maar onderweg stopt u bij het Zombitse National Park. Door ontbossing heeft dit park een geïsoleerde ligging, maar een bezoek is het zeker waard. Het zuidwesten van Madagaskar is droger waardoor dit park een andere vegetatie heeft dan de meeste andere parken op Madagaskar. De biodiversiteit is er groot en het gebied is populair onder vogelaars voor wie de endemische Appert’s greenbul het doel is. Ook verreaux’s sifakas en red-fronted brown lemurs komen hier voor. Met geluk vangt u een glimp op van de Hubbard’s sportive lemur die soms overdag vanuit zijn hol in de boom de omgeving inspecteert. Er zijn een aantal wandelroutes in het park, variërend van 1,5 - 5 km (1 - 2 ½ uur), die u met een gids kunt verkennen. Na het bezoek is het nog een korte rit naar Isalo. De weidse droge graslanden worden hier onderbroken door grillige rotsformaties. Het landschap is droog, echter in de verborgen kloven vindt u groene oases met natuurlijke baden. Het dierenleven is goed vertegenwoordigd. Zo zijn er verschillende lemuren te zien tijdens de wandelingen die u kunt maken met een gids. Morgen gaat u het park verkennen, maar aan het einde van deze dag is het mogelijk (indien de tijd het toelaat en in overleg met de gids) om naar Isalo Window te gaan. Hier geniet u vaak van een prachtige zonsondergang.
Dag 4 Isalo National Park
Samen met een lokale gids brengt u vandaag een bezoek aan het Isalo National Park. In het park volgt u een van de uitgezette wandelroutes. De kortste wandeling duurt circa een uur en de langste circa zes uur. Indien gewenst kunt u vanuit de meeste accommodaties tegen betaling een picknick lunch meenemen. Bezoek de Canyon des Makis, een 150 meter hoge kloof waarbij de kans groot is dat u ringstaartmaki's en sifaka's ziet. U wandelt over rotsblokken, langs palmbomen, riviertjes en een waterval. 's Middags kunt u de Piscine Naturelle bezoeken waar u een duik kunt nemen in dit natuurlijke zwembad. Op de weg ernaartoe kunt u genieten van fraaie uitzichten. In het park is tevens een informatiecentrum over de omgeving en de lokale bevolking. De omgeving van het park wordt bewoond door de Bara stam. Zij gebruiken het park voor het begraven van hun doden. Dit doen zij op speciale plaatsen in een van de vele steile rotswanden op tientallen meters hoogte. Na de wandeling wordt u terug naar de accommodatie waar de rest van de dag vrij te besteden is.
Dag 5 Isalo National Park - Fianarantsoa
In ongeveer vijf uur reist u vandaag verder over de RN7 naar Fianarantsoa. Onderweg bezoekt u het Anja Reserve nabij Ambalavao. In het park maakt u wandeling van ongeveer anderhalf uur. U vindt hier verschillende soorten vogels en kameleons maar Anja staat voornamelijk bekend om de grote groepen ringstaartmaki’s. Van dichtbij kunt u kennismaken met deze fascinerende dieren. Het bijzondere aan Anja Reserve is dat het gesticht is door de lokale bevolking, zij hebben daarmee ook het beheer over dit park. Giften en uitgaven komen daarmee direct ten goede aan de inwoners. Na het bezoek gaat de reis verder naar Fianarantsoa waar de rest van de dag ter vrije besteding is. Fianarantsoa is een van de grotere steden van het land en is gesticht in 1830 als de hoofdstad van de Betsileo stam. De naam betekent ‘plaats van het goede leren’, wat tegenwoordig nog steeds van toepassing is vanwege de aanwezigheid van universiteiten. Het is de mooiste stad van het land en lijkt op een kleine versie van Antananarivo. Ook Fianarantsoa is op heuvels gebouwd en bestaat uit een boven- en een benedenstad. Door de bovenstad, dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat, kunt u een leuke wandeling maken. 
Dag 6 Fianarantsoa - Ranomafana National Park
Vandaag maakt u kennis met de Betsileo cultuur in de mooie omgeving van Fianarantsoa. In de ochtend loopt u langs rijstvelden en irrigatie kanalen. Vervolgens wandelt u door naar het dorp Agnasana Vatosola en klimt u naar de top van de heuvel waar u een prachtig uitzicht over Fianarantsoa heeft. De wandeling gaat verder langs verschillende dorpjes waar u een indruk krijgt van het dagelijks leven van de lokale mensen. Doordat de gids lokaal is, kent hij de meeste mensen en kunt u dus in contact komen met de hartelijk bevolking. In een van de huizen wordt u uitgenodigd voor de traditionele Malagassische lunch. Na de wandeling gaat de reis verder naar Ranomafana National Park. Dit is een van de vele nationale parken die Madagaskar rijk is. Het park is vernoemd naar het nabijgelegen dorp dat op haar beurt vernoemd is naar de heetwaterbronnen. De naam van het dorp betekent namelijk Rano = water en Mafana = heet. Er zijn dan ook verschillende warmwaterbronnen in het park te vinden.
Dag 7 Ranomafana National Park
Trek uw goede wandelschoenen aan voor een bezoek aan het nationale park. Er zijn verschillende wandelroutes die u samen met een gids kunt verkennen. De wandelingen variëren van twee tot zeven uur. De kortste route is deels aangelegd en het meest populair, wat in het hoogseizoen voor drukte kan zorgen. Als er een lemuur wordt gespot, wordt er van de paden afgeweken. Het park is vrij heuvelachtig, dus kiest u voor een langere wandeling, dan is een goede conditie nodig. De flora en fauna in Ranomafana is zeer divers. In de bomen leven verschillende lemuur-soorten waaronder de gouden bamboemaki. Verder zijn er talloze vogelsoorten, reptielen en vlinders te zien. Een waar paradijs voor de natuurliefhebber! In de namiddag kunt u zelf een wandeling maken door het dorpje Ranomafana of een bezoek brengen aan de warmwaterbronnen in het dorp. Dit zwembad is echter ook populair onder de lokale bevolking en kan erg druk zijn.
Dag 8 Ranomafana - Ambositra - Antsirabe
De reis gaat vandaag naar Antsirabe, een rit van ongeveer vijf uur. Onderweg maakt u een stop in Ambositra gelegen in het Zafamaniry gebied. De Zafamaniry-inwoners zijn ware kunstenaars op het gebied van houtbewerking. Bij aankomst in Antsirabe wordt u naar uw hotel in de stad gebracht. Antsirabe is na Antananarivo de grootste en meest belangrijke stad van het land. Rondom de stad bevinden zich de belangrijkste industrieën en landbouwgronden. Vanuit Antsirabe worden de meeste etenswaren en producten over het land verspreid.
Dag 9 Antsirabe - Andasibe
Vandaag rijdt u via de RN7 en RN2 naar Andasibe, een lange rit van ongeveer acht uur. De rit gaat door een prachtig heuvelachtig landschap met fraaie uitzichten. Onderweg passeert u verschillende dorpjes en ziet u dat ieder dorp zijn eigen kenmerkende producten verkoopt. Na Antananarivo merkt u dat de RN2 drukker is met vrachtverkeer, dit is namelijk de verbindingsweg tussen de hoofdstad en de havenstad Toamasina. Onderweg kunt u in overleg een korte stop maken bij Peyrieras, een kleine zoo. Een goede gelegenheid om vlinders, kameleons, kikker en reptielen te fotograferen. Dieren die u anders zelden van zo dichtbij kunt spotten. Maar de dieren leven wel in gevangenschap, dus u kunt zelf een afweging maken. Na aankomst wordt u naar uw accommodatie gebracht waar u de komende nachten verblijft. Na zonsondergang maakt u een nachtelijke wandeling. Neem uw zaklamp mee, want daarmee kunt u verschillende dieren spotten die in het donker actief zijn zoals kikkers, kameleons en zelfs maki’s die dan actief zijn. Maar zelfs de geluiden van het tropische regenwoud zorgen al voor een unieke ervaring. 
Dag 10 Andasibe
Met een beetje geluk wordt u wakker van de karakteristieke roep van de indri. Deze maki, die door de lokale bevolking 'Babakoto' wordt genoemd, is de grootste van alle makisoorten. Na het ontbijt in de accommodatie is het tijd om het Analamazaotra National Park, beter bekend onder de Franse naam Perinet, te verkennen. Vanaf de ingang starten twee deels overlappende wandelroutes waarvan de langste 4,5 km is en u ongeveer drie uur in het park blijft. Naast de indri leven er nog 13 makisoorten, kameleons, bladstaartgekko’s, kikkers en veel vogels in het park. Het tropische regenwoud heeft uiteraard een rijke flora waaronder verschillende soorten varens, lianen, palmbomen en orchideeën. De orchideeën bloeien vanaf september tot en met januari. In de namiddag bezoekt u Lemur Island. Op dit kleine eilandje leven verschillende soorten tamme lemuren die u van dichtbij kunt zien en fotograferen. Soorten die u er kan zien zijn de bonte maki, de diadeemsifaka, gouden halfmaki, bruine maki en de ringstaartmaki. 
Dag 11 Andasibe - Antananarivo - Mauritius
U verlaat Andasibe en reist terug naar de luchthaven van Antananarivo waar u afscheid neemt van uw chauffeur. U checkt in voor de regionale vlucht naar Mauritius. Na aankomst op Mauritius wordt u door onze lokale vertegenwoordiging verwelkomd. Aansluitend volgt transfer naar de accommodatie aan het strand. Het tropische eiland Mauritius ligt in de Indische Oceaan, ongeveer 900 kilometer ten oosten van Madagaskar. De voormalige Britse kolonie staat vooral bekend als strandbestemming en heeft dan ook prachtige stranden en rondom een azuurblauwe zee.
Dag 12 Mauritius
De komende dagen zijn ter vrije besteding. U kunt ontspannen bij de accommodatie of het eiland gaan verkennen. Ter plaatse kunt u excursies boeken, een auto huren of gebruik maken van een taxi of het openbaar vervoer. Bekende stranden op Mauritius zijn Blue Bay en Belle Mare aan de oostkust. In het noorden liggen de stranden van Trou aux Biches, Grand Baie en Mont Choisy. De mooiste stranden aan de westkust zijn Flic en Flac, Tamarin en Le Morne.
Dag 13 Mauritius
Wilt u tijdens uw verblijf aan het strand meer van het eiland zien? Er zijn verschillende excursies die u ter plaatse via onze lokale vertegenwoordiging kunt reserveren. Zo bepaalt u zelf op welke dag u deelneemt aan een activiteit. U kunt excursies maken op indeling met andere reizigers of op privé basis. Breng een bezoek aan de bezienswaardigheden in het zuidwesten van Mauritius. Bijvoorbeeld de hoofdstad Port Louis, het vogelpark Ile aux Aigrettes, de Pamplemousses botanische tuinen, het Black River Gorges National Park of de Chamarel Coloured Earths. De gekleurde duinen van Chamarel bestaan uit zeven kleuren aarde en zijn uniek in de wereld. 
Dag 14 Mauritius
Mauritius is uitermate geschikt om te gaan duiken en snorkelen. In de wateren rondom het eiland zit een grote variatie aan flora en fauna. Tijdens een duik ziet u allerlei gekleurde vissen en prachtig gekleurde koraalriffen. Mocht u nog niet in het bezit zijn van een duikbrevet, dan kunt u wellicht overwegen om deze op Mauritius te behalen. De beste duikplekken voor koraalriffen zijn bij Le Morne, Flic- en Flac en Troux-Aux-Biches. Er zijn ook andere unieke manieren om de onderwaterwereld te verkennen. Zo kunt u bijvoorbeeld een plaats reserveren op de Blue Safari onderzeeër of op Le Nessee, een semi-onderzeeër, waarmee u een prachtige tocht kunt maken. 
Dag 15 Mauritius
Tijdens een van uw vrije dagen kunt u bijvoorbeeld een bezoek aan Grand Baie. Vandaag de dag een world class resort dat wordt vergeleken met het Franse St. Tropez. In Grand Baie vindt u verschillende witte zandstrandjes, onderbroken door rotspartijen en grenzend aan de helderblauwe baai. De stranden zijn hier dan ook niet zo uitgestrekt als elders op het eiland. Het plaatsje heeft de reiziger veel te bieden waaronder verschillende watersporten. Net als de rest van Mauritius is Grand Baie een smeltkroes van culturen met een kerk, een moskee en een Tamil-tempel. 's Avonds, en met name in de weekenden, creëren de restaurants, bars en night clubs een levendige en gezellige sfeer rondom de baai. Grand Baie is ook een uitstekend uitgangspunt voor een bezoek aan het eiland Coin de Mire waar u kunt snorkelen of duiken.
Dag 16 Mauritius
Uiteraard kunt u nog meer het zeeleven van Mauritius ervaren. Zo zijn er verschillende tochten met verschillende soorten booten mogelijk rondom het eiland. Maak bijvoorbeeld een cruise naar Ile au Cerfs, Ilot Gabriel, Flat Island of Gunner's Quoin Island. Vaak worden er combineerde tochten aangeboden met snorkel- en duikmogelijkheden. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan het Casela Nature & Leisure Park of ga aan boord van een catamaran om dolfijnen te spotten in Tamarin Bay. 
Dag 17 Mauritius - (vliegreis op eigen gelegenheid)
En dan zakt de zon langzaam onder aan de horizon. U heeft nog een laatste vrije dag om te genieten van het prachtige Mauritius. In de loop van de dag verzorgen we de transfer naar de luchthaven. Hier eindigt uw reis met PANGEA Travel. 

Noot: De kamer in het resort staat niet de gehele dag tot uw beschikking. Doorgaans dient u de kamer voor de middag te verlaten. Omdat de meeste vluchten pas laat vertrekken kunnen we, indien gewenst, een dagkamer voor u reserveren. De meerprijs is op aanvraag.
bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

 • lokale vliegreis Tulear - Antananarivo
 • regionale vliegreis Antananarivo - Mauritius
 • luchthavenbelasting en heffingen
 • genoemde transfers en vervoer per 4WD met Engelssprekende privé-chauffeur
 • privé airporttransfers op Mauritius
 • alle overnachtingen conform programma
 • maaltijden conform programma
 • mineraalwater (1 fles pp per dag)
 • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
 • entree- en gidsgelden voor de Nationale Parken: Zombitse, Isalo, Ranomafana en Andasibe
 • entree- en gidsgelden voor Antsokay, Anjà reserve, Vakona Reserve
 • halve dagwandeling Fianarantsoa en omgeving inclusief lunch
 • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
 • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
 • boekingskosten: € 25 per boeking
 • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)

Niet inbegrepen

 • internationale vliegreis (onze reisspecialist adviseert u over de mogelijkheden)
 • visumkosten Madagaskar, € 35/$ 37 per persoon (verkrijgbaar bij aankomst)
 • vervoer op de dagen ter vrije besteding (zonder excursies)
 • optionele excursies
 • fooien
 • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 3.000 - € 3.500

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties

We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Klik hier voor onze contactgegevens en de reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatiesinklappen

Relais des Plateaux - Antananarivo
incl. ontbijt
Dit hotel ligt op 10 minuten van het vliegveld, waardoor het perfect gelegen is om hier uw reis te beginnen of te eindigen. Het hotel bestaat uit verschillende nette maar eenvoudige kamers die verdeeld zijn over verschillende gebouwen. Het hotel heeft kamers die geschikt zijn voor families, maar ook tweepersoonskamers en luxe kamers zijn hier te vinden. De kamers beschikken allemaal over een ruime kamer en een badkamer met douche, dubbele wastafel en een apart toilet. Om heerlijk te ontspannen tijdens uw verblijf brengt u een bezoekje aan het zwembad, waar het water het hele jaar door zo’n 27°C graden is. Relais des Plateaux beschikt over een modern restaurant waar u voor een fijne prijs kunt dineren.

Famata Lodge - Tulear
incl. ontbijt en diner
De Famata Lodge ligt op ongeveer 25 minuten afstand ten zuiden van het plaatsje Tulear. Voor uw verblijf in deze accommodatie heeft u de keuze uit een grote verscheidenheid aan kamertypes. Alle kamers zijn gebouwd met lokale producten en bieden een combinatie van comfort in een natuurlijke omgeving. U kunt ervoor kiezen om te verblijven in een boomhut, met uitzicht over de toppen van de bomen. Of overnacht in een kamer aan de lagune Namakia, waar u vanaf uw terras de vissen kunt zien zwemmen. Een eenvoudiger verblijf in het bos is ook mogelijk, in een van de 'bush homes'. Welk kamertype u ook kiest, u kunt gebruik maken van het zwembad van de lodge en het restaurant. Hier kunt u terecht voor heerlijke gerechten met versgevangen zeevruchten of nationale specialiteit; Zebu steak.

Isalo Ranch - Isalo National Park
incl. ontbijt en diner
Net buiten het plaatsje Ranohira is de Isalo Ranch gelegen. Het is de ideale uitvalsbasis om een bezoek te brengen aan het Isalo National Park. De 20 bungalows zijn eenvoudig ingericht maar schoon en comfortabel. Vanaf uw veranda heeft u uitzicht op het plateau van het nationale park. De ranch beschikt over een gezellig restaurant en bar. En omdat het hier erg warm kan worden, is het zwembad geen overbodige luxe. Hier kunt u op het heetst van de dag heerlijk ontspannen en genieten.

Ecole hôtelière La Rizière - Fianarantsoa
incl. ontbijt en diner
Dit leuke hotel heeft een bijzonder concept in Madagaskar, alleen daarom raden we hier al een verblijf aan. Het hotel fungeert als hotelschool in Madagaskar, dus de staff waardoor u bediend wordt tijdens uw verblijf is in training. Er worden 10 kamers aangeboden waaronder standaardkamers en familiesuites. De badkamers zijn zeer modern en hebben zelfs een apart toilet. Alle kamers zijn erg schoon en ogen erg fris, waardoor het hier prettig verblijven is. Tijdens uw verblijf mag het diner in het restaurant niet ontbreken, want het eten wat hier geserveerd wordt is heerlijk, probeer vooral de chocolade mouse! Dit hotel is niet alleen een aanrader vanwege de fijne kamers en het heerlijke eten, ook de omgeving is schitterend. U heeft namelijk vanuit het restaurant bij helder weer prachtig uitzicht over de stad. Ook het oude gedeelte van de stad ligt op loopafstand.

Chez Gaspard
incl. ontbijt en diner
Chez Gaspard is een eenvoudige accommodatie midden in het dorp Ranomafana. De bungalows zijn gelegen in een mooi aangelegde tuin, welke veel vogels aantrekt. Uw  bungalow beschikt over tweepersoonsbed met klamboe en een simpele badkamer met warm water. Vanuit Chez Gaspard bent u zo in het dorp en bij de nabijgelegen warmwaterbronnen, maar het is vooral een goede verblijfplaats voor reizigers die het Ranomafana National Park willen bezoeken. Chez Gaspard beschikt over een eigen restaurant waar u ’s avonds terecht kan voor het diner. Het ontbijt is inbegrepen tijdens het verblijf, maar simpel. 

Couleur Café Hotel - Antsirabe
incl. ontbijt en diner
In het hart van het dorp Antsirabe ligt Couleur Cafe. Dit knusse hotel bestaat uit 15 bungalows, waarvan één familiebungalow. In het hoofdgebouw komt u na een lange dag tot rust in de lounge of geniet u van smakelijke gerechten die geserveerd worden in het restaurant. De bungalows liggen in een prachtige tuin, waar het in de zomer goed vertoeven is. De met zorg ingerichte kamers van het Couleur Cafe zijn in koloniale stijl en beschikken over een en-suite badkamer. Iedere bungalow is uitgerust met een open haard, waar u in de avonduren heerlijk kunt bijkomen. Het Couleur Cafe beschikt over een winkeltje waar u souvenirs kunt kopen.

Vakona Forest Lodge - Andasibe
incl. ontbijt en diner
In het oosten van het eiland bevindt zich in het regenwoud van Andasibe een van de beste accommodaties van Madagaskar. Deze complete lodge beschikt over enorm veel faciliteiten, allen van goede kwaliteit. Er is groot zwembad, tennis & squashbaan, manege en een speeltuin.Vanuit het hoofdgebouw heeft u een prachtig uitzicht over het meer. hier vindt u ook het restaurant dat uitstekende gerechten serveert. De lodge is gelegen in een eigen privé reservaat dat grenst aan het nationale park waardoor dieren uit dit park ook in het reservaat te vinden is. Bent u een gast van de lodge dan kunt u onder leiding van een gids op uw gemak op zoek naar het wild in het reservaat. U overnacht in een van de bungalows die eenvoudig, maar comfortabele zijn ingericht. U heeft een eigen badkamer en vanaf uw veranda heeft u een prachtig uitzicht op de omliggende jungle.

Le Paradise Cove Hotel & Spa - noordkust
incl. ontbijt en diner
Paradise Cove is een pareltje in het noordoosten van Mauritius. Het hotel focust zich voornamelijk op koppels die samen willen genieten. Het boutique hotel is gelegen op een enorm groot terrein aan een prachtige baai. Hierdoor zijn er veel plekjes om een relaxte dag door te brengen. In de cabanas in de tuin, aan de lagune, op het strand (ook hier zijn tweepersoons ligbedden aan eigen strandjes) of in de fantastische spa. De kamers zijn ruime opgezet en van alle gemakken voorzien. Er zijn verschillende restaurants, een beachclub (inclusief duikschool) en de eerder genoemde spa is onderdeel van het fameuze merk Cinq Mondes. Paradise Cove is geschikt voor iedereen die kleinschaligheid zoekt, maar niet te klein en toch ook veel faciliteiten wenst. Voor honeymooners is Paradise Cove een echte aanrader.

bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »