Menu

Natuurreis Madagascar

Tijdens deze actieve natuurreis maakt u kennis met de vele kanten van het prachtige eiland Madagaskar. Zo bezoekt u tijdens deze rondreis de nationale parken Andasibe en Ranomafana waar u in het regenwoud kameleons, verschillende soorten lemuren en vogels kunt zien. Met geluk ziet u bamboo lemurs, de indri indri en sifaka’s. U maakt wandelingen en zelfs een fietstocht door de rijstvelden en langs lokale dorpjes, zo maakt u kennis met de vriendelijke bevolking. In Tsaranoro en Isalo National Park maakt u prachtige wandelingen waarbij u adembenemende uitzichten heeft. De natuurreis eindigt aan het strand bij Ifaty. Hier kunt u heerlijk genieten van zon, zee en het strand. Tijdens deze individuele reis overnacht u in hotels, bungalows, een tented camp en zelfs bij de lokale bevolking thuis.

Reisduur: 18 dagen

Antananarivo - Andasibe - Fianarantsoa - Ranomafana NP - Tsaranoro - Isalo National Park - Ifaty - Antananarivo

Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reisroute: Natuurreis Madagascar inklappen

Waarom deze reis?inklappen

 • Tijdens deze reis bezoekt u de hoogtepunten van Madagaskar langs de RN7
 • U verblijft bijvoorbeeld bij nationale parken zoals Andasibe, Ranomafana en Isalo
 • Om de reistijd in te korten, is een vlucht Tulear - Antananarivo inclusief 
 • We kiezen voor een extra nacht en dagkamer in Antananarivo aan het einde van de reis . De reden hiervoor is dat Tsaradia veel schemawijzigingen (en soms vertraging) heeft. Zo voorkomen we eventuele problemen met de aansluiting van uw internationale vliegreis.
bekijk meer

Dag tot daginklappen

Indri lemur - Madagaskar - foto: archief
Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) - Antananarivo
Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. Na aankomst op de luchthaven volgen de grensformaliteiten en kunt u het visum tegen betaling aanschaffen. Nadat u de bagage heeft opgehaald, wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiging die u vervolgens naar uw accommodatie brengt voor de eerste overnachting.
Dag 2 Antananarivo - Andasibe
Deze ochtend maakt u met een lokale gids een historische wandeling door het oude deel van de hoofdstad. Tana, zoals de stad meestal wordt genoemd, heeft veel smalle, hobbelige straatjes die de bezoeker door het heuvelachtige centrum leiden. Na de wandeling gaat de reis in oostelijke richting over de RN2 naar het dorp Andasibe. De weg er naar toe kan druk zijn met vrachtverkeer, dit is namelijk de verbindingsweg tussen de hoofdstad en de havenstad Toamasina. Na ongeveer vier uur rijden komt u aan in uw accommodatie waar u de komende nachten verblijft. Na zonsondergang staat er een nachtelijke wandeling op het programma. Neem uw zaklamp mee, want daarmee kunt u dieren spotten die in het donker actief zijn zoals kikkers, kameleons en zelfs maki’s. Maar alleen de geluiden van het tropische regenwoud zorgen al voor een unieke ervaring. 
Dag 3 Andasibe
Met een beetje geluk wordt u wakker van de karakteristieke roep van de indri. Deze maki, die door de lokale bevolking 'Babakoto' wordt genoemd, is de grootste van alle makisoorten. Na het ontbijt in de accommodatie is het tijd om het Analamazaotra National Park, beter bekend onder de Franse naam Perinet, te verkennen. Vanaf de ingang starten twee deels overlappende wandelroutes waarvan de langste 4,5 km is en u ongeveer drie uur in het park blijft. Naast de indri leven er nog 13 makisoorten, kameleons, bladstaartgekko’s, kikkers en veel vogels in het park. Het tropische regenwoud heeft uiteraard een rijke flora waaronder verschillende soorten varens, lianen, palmbomen en orchideeën. De orchideeën bloeien vanaf september tot en met januari. Na de lunch in de accommodatie bezoekt u in de namiddag het Voimma reservaat, een klein parkje dat gerund wordt door de lokale bevolking. Ook in dit park maakt u wandeling met een gids en geniet u van de planten en dieren die er leven. 
Dag 4 Andasibe
Het minder bezochte Mantadia National Park staat vandaag op het programma. Dit park ligt ongeveer twintig kilometer ten noorden van het Perinet National Park en is een stuk groter en ruiger. De weg er naar toe gaat over een slechte hobbelige weg, vanuit Andasibe meer dan een uur rijden. Mantadia bevindt zich op een hoogte tussen de 800 en 1260 meter. Door dit hoogteverschil is de flora en fauna erg verschillend. De paden zijn minder goed toegankelijk en vaak vrij steil maar de beloning is er zeker niet minder om. Prachtige uitzichten en dieren die zelden worden gezien in andere parken. Voor de ware natuurliefhebber is dit park dus een must. Samen met uw lokale gids kunt u bepalen welke route het beste bij u past. Er is keuze uit verschillende circuits waarvan de gemiddelde duur twee tot vier uur is. Tijdens de wandeling ziet u vaak indri’s, orchideeën, vogels een natural pool u kunt naar een heilige waterval lopen. Paden zijn vaak nat, dus goede wandelschoenen zijn essentieel. Eenmaal terug in Andasibe brengt u nog een bezoek aan Lemur Island. Op dit kleine eilandje leven verschillende soorten tamme lemuren die u van dichtbij kunt zien en fotograferen. Soorten die u er kan zien zijn de bonte maki, de diadeemsifaka, gouden halfmaki, bruine maki en de ringstaartmaki. 
Dag 5 Andasibe - Antsirabe
Vandaag rijdt u naar de stad Antsirabe, een lange rit van ongeveer negen tot tien uur. De rit naar Antsirabe gaat door een prachtig heuvelachtig landschap met fraaie uitzichten. Onderweg passeert u verschillende dorpjes en ziet u dat ieder dorp zijn eigen kenmerkende producten verkoopt. De stad Antsirabe is na Antananarivo de grootste en meest belangrijke stad van het land. Rond de stad bevinden zich de belangrijkste industrieën en landbouwgronden. Vanuit Antsirabe wordt het meeste eten en producten over het gehele land verspreid.
Dag 6 Antsirabe
U maakt vandaag een fietstocht, een leuke manier om de omgeving van Antsirabe te verkennen. Een Fransman heeft zijn bedrijfje hier opgezet nadat hij de halve wereld al over heeft gefietst. De fietstocht is voor iedereen goed te doen en de fietsen zijn van goede kwaliteit. Afhankelijk van uw conditie is de duur van de fietstocht tussen de 3 en 6 uur. De drie uur durende tocht gaat meestal naar Andraikiba Lake, de langere tochten gaan ook naar Tritriva Lake. U fietst door een prachtig landschap, langs rijstvelden en typische kleine dorpjes. Afhankelijk van uw de duur van de fietstocht neemt u een picknick lunch (kleine meerprijs) mee vanuit de accommodatie. De rest van de dag is ter vrije besteding.
Dag 7 Antsirabe - Ranomafana National Park
De reis gaat vandaag naar Ranomafana, een rit van ongeveer vijf uur. Onderweg kunt u, in overleg met de chauffeur, een stop maken in Ambositra gelegen in het Zafamaniry gebied. De inwoners zijn ware kunstenaars op het gebied van houtbewerking. Het landschap richting Ranomafana National Park verandert langzaam van de droge hooglanden in het groene regenwoud van de oostkant van het land. Het is een prachtige rit over een slingerende weg waarbij u net voor Ranomafana even kunt stoppen bij een waterval.
Dag 8 Ranomafana National Park
Trek uw goede wandelschoenen aan voor een bezoek aan het nationale park. Er zijn verschillende wandelroutes die u samen met een gids kunt verkennen. De wandelingen variëren van twee tot zeven uur. De kortste route is deels aangelegd en het meest populair, wat in het hoogseizoen voor drukte kan zorgen. Als er een lemuur wordt gespot, wordt er van de paden afgeweken. Het park is vrij heuvelachtig, dus kiest u voor een langere wandeling, dan is een goede conditie nodig. De flora en fauna in Ranomafana is zeer divers. In de bomen leven verschillende lemuur-soorten waaronder de gouden bamboemaki. Verder zijn er talloze vogelsoorten, reptielen en vlinders te zien. Een waar paradijs voor de natuurliefhebber! In de namiddag kunt u zelf een wandeling maken door het dorpje Ranomafana of een bezoek brengen aan de warmwaterbronnen in het dorp. Dit zwembad is echter ook populair onder de lokale bevolking en kan erg druk zijn.
Dag 9 Ranomafana - Fianarantsoa
U verlaat de tropische omgeving van Ranomafana en reist in ongeveer twee uur naar de stad Fianarantsoa. In de omgeving maakt u een wandeling langs rijstvelden, irrigatie kanalen en verschillende kleine dorpjes. U krijgt hierbij een goede indruk van het lokale leven en de Betsileo cultuur. Doordat de gids lokaal is, kent hij de meeste mensen en kunt u dus in contact komen met de hartelijke bevolking. In een van de huizen wordt u uitgenodigd voor een  traditionele Malagassische lunch. U overnacht in Fianarantsoa, een van de grotere steden van het land. De naam betekent ‘plaats van het goede leren’, wat tegenwoordig nog steeds van toepassing is vanwege de aanwezigheid van universiteiten. Het is de mooiste stad van het land en lijkt op een kleine versie van Antananarivo. Ook Fianarantsoa is op heuvels gebouwd en bestaat uit een boven- en een benedenstad. Door de bovenstad, dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat, kunt u een leuke wandeling maken. 
Dag 10 Fianarantsoa - Tsaranoro Valley/Andringitra Mountains
U verlaat Fianarantsoa en reist verder naar Tsaranoro, circa drie uur rijden. Onderweg brengt u een bezoek aan Anja Reserve nabij Ambalavao. In het park maakt u wandeling van ongeveer anderhalf uur. U vindt hier verschillende soorten vogels en kameleons maar Anja staat voornamelijk bekend om de grote groepen ringstaartmaki’s. Van dichtbij kunt u kennismaken met deze fascinerende dieren. Het bijzondere aan Anja Reserve is dat het gesticht is door de lokale bevolking, zij hebben daarmee ook het beheer over dit park. Giften en uitgaven komen daarmee direct ten goede aan de inwoners. Na het bezoek gaat de reis verder naar de Tsaranoro Valley, een prachtige vallei waarin een deel van de Andringitra Mountains liggen. In de Tsaranoro Valley kunt u prachtige wandelingen maken met fraaie uitzichten op bergen. U verblijft en wandelt dus niet in de het Andringitra National Park, maar in het Tsarano reservaat dat ervoor ligt. Dit maakt het gebied niet minder mooi en zeker een bezoek waard. Na aankomst is de rest van de namiddag vrij te besteden.
Dag 11 Tsaranoro Valley/Andringitra Mountains
Geniet vandaag van een wandeling in de Tsaranoro Vallei. De keuze van de wandeling stemt u af met de lokale gids. De meeste reizigers kiezen voor de Chameleon tour, een wandeling van vijf tot zes uur. De 1540 meter hoge rots dankt haar naam de vorm van de kameleon. De wandeling gaat door het heilige bos en dan geleidelijk omhoog naar een fraai uitzichtpunt. Onderweg passeert u verschillende lokale dorpjes en vertelt de gids u over endemische planten zoals Euphorbia, Pachypodium rosulatum, Aloë’s en Kalanchoë. Een picknicklunch neemt u mee vanuit het camp. Wilt u het wat rustiger aan doen, kies dan voor de Sacred Forest & Village Tour die ongeveer vier uur duurt. De route is vrij vlak en gaat het eerste deel over een onverharde weg naar het dorpje Andonaka. U passeert rijstvelden, de school en het ziekenhuis. Over een smaller pad komt u aan het heilige bos waar verschillende graven van de Bara’s en Betsileo’s stammen te zien zijn. De gids kan u er alles over vertellen. In een natural pool kunt u zich even opfrissen om vervolgens terug te lopen via het dorpje Soavahiny. Avontuurlijke en actieve reizigers (die niet bang zijn aangelegd) kunnen in overleg kiezen voor de uitdagende Tsaranoro Hike, de route naar de top duurt ongeveer vier tot vijf uur en de wandeling terug circa drie uur. Deze hike vergt een zeer goede conditie en gaat op sommige stukken langs steile rotswanden met touwen.
Dag 12 Tsaranoro Valley - Isalo National Park
Deze ochtend verlaat u de prachtige Tsaranoro Vallei en vervolgt u uw reis in ongeveer vier uur naar het Isalo National Park. Dit park heeft eveneens een fraaie natuur en adembenemende landschappen. De weidse droge graslanden worden onderbroken door grillige rotsformaties. Het landschap is droog, echter in de verborgen kloven vindt u groene oases met natuurlijke baden. Het dierenleven is goed vertegenwoordigd. Zo zijn er verschillende lemuren te zien tijdens de wandelingen die u kunt maken met een gids. Morgen gaat u het park verkennen, maar aan het einde van deze dag is het mogelijk (indien de tijd het toelaat en in overleg met de gids) om naar Isalo Window te gaan. Hier geniet u vaak van een prachtige zonsondergang
Dag 13 Isalo National Park
Samen met een lokale gids brengt u vandaag een bezoek aan het Isalo National Park. In het park volgt u een van de uitgezette wandelroutes. De kortste wandeling duurt circa een uur en de langste circa zes uur. Indien gewenst kunt u vanuit de meeste accommodaties tegen betaling een picknick lunch meenemen. Bezoek de Canyon des Makis, een 150 meter hoge kloof waarbij de kans groot is dat u ringstaartmaki's en sifaka's ziet. U wandelt over rotsblokken, langs palmbomen, riviertjes en een waterval. 's Middags kunt u de Piscine Naturelle bezoeken waar u een duik kunt nemen in dit natuurlijke zwembad. Op de weg ernaartoe kunt u genieten van fraaie uitzichten. In het park is tevens een informatiecentrum over de omgeving en de lokale bevolking. De omgeving van het park wordt bewoond door de Bara stam. Zij gebruiken het park voor het begraven van hun doden. Dit doen zij op speciale plaatsen in een van de vele steile rotswanden op tientallen meters hoogte. Na de wandeling wordt u terug naar de accommodatie waar de rest van de dag vrij te besteden is.
Dag 14 Isalo - Tulear - Ifaty
U vervolgt de RN7 vandaag naar Ifaty, ongeveer vijf uur rijden. Onderweg maakt u een stop bij het Antsokay Arboretum bij Tulear. Deze botanische tuin is gesticht door de Zwitserse botanicus Hermann Petigat die meer dan 900 verschillende soorten inheemse planten van het eiland heeft verzameld. Hierna is het nog een korte rit naar het strand van Ifaty. De uitgestrektste stranden, de ondiepe helderblauwe lagune en de wuivende palmbomen vormen de perfect setting voor een ontspannen verblijf. Ifaty is een levendig vissersdorp, maar verwacht op een paar duikscholen na, weinig andere faciliteiten.
Dag 15 Ifaty
Een vrije dag in Ifaty om te ontspannen bij uw accommodatie of aan het strand. Vanuit Ifaty kunt u optioneel een keer gaan duiken of snorkelen. Voor de kust liggen namelijk riffen waar kleurrijke vissen, roggen en schilpadden leven. In de periode juli tot oktober is het mogelijk om een boottocht te maken om op zoek te gaan naar de bultrugwalvissen die zich in de Baie de Ranobe bevinden.
Dag 16 Ifaty
Sta eens vroeg op om de lokale vissers in de ochtend te zien vertrekken met hun traditionele houten pirogue boten. De verse vis die zij vangen kan vaak ’s avonds op het menu staan! Ook deze dag is wederom vrij te besteden. Vlakbij Ifaty ligt het Reniala Private Reserve, ook wel Spiny Forest genoemd, dat samen met een gids bezocht kan worden. In deze botanische tuin loopt u over voetpaden door een stuk primair bos. U vindt er een mooie selectie aan Baobab-bomen en veel plantensoorten die zich hebben aangepast om te overleven in deze droge omgeving. De grootste baobab heeft een omtrek van 13 meter. Tijdens de wandeling ziet u vaak vogels en met geluk zelfs kameleons of de sportive lemur.
Dag 17 Ifaty - Tulear - Antananarivo
Op tijd voor uw vlucht wordt u naar de luchthaven van Tulear gebracht voor de binnenlandse vlucht terug naar Antananarivo. Na aankomst verzorgen we de transfer naar het hotel waar u een overnachting heeft.
Dag 18 Antananarivo - (vliegreis op eigen gelegenheid)
Omdat de meeste vluchten pas laat vertrekken, reserveren wij een dagkamer voor u waar u kunt ontspannen in afwachting van de internationale vlucht. Op tijd wordt u terug naar de luchthaven gebracht. Hier eindigt uw reis met PANGEA Travel.
bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

  • lokale vliegreis Tulear - Antananarivo
  • luchthavenbelasting en heffingen
  • genoemde transfers en vervoer tijdens excursies per 4WD met Engelssprekende privé-chauffeur
  • alle overnachtingen conform programma
  • maaltijden conform programma
  • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
  • entree- en gidsgelden: Andasibe (2 dagen), Ranomafana (1 dag) en Isalo (1 dag)
  • entree- en gidsgelden WOI reserve, Anja reserve (2 uur) en Antsokay
  • overige entree: aluminium pot factory, Ambositra woodcarving & Antemoro paper factory
  • stadswandeling in Antananarivo
  • fietstocht in Antsirabe
  • gids tijdens trekking bij Tsaranoro, inclusief lunch
  • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
  • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
  • boekingskosten: € 25 per boeking
  • bijdrage SGR: € 5 per persoon
  • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)

Niet inbegrepen

  • internationale vliegreis (onze reisspecialist adviseert u over de mogelijkheden)
  • visumkosten Madagaskar, € 35/$ 37 per persoon (verkrijgbaar bij aankomst)
  • vervoer op de dagen ter vrije besteding (zonder excursies)
  • optionele excursies 
  • evt. vroege incheck / late uitcheck
  • fooien
  • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 3.000 - € 3.250

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties

We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Bekijk onze contactgegevens en reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatiesinklappen

Hôtel Belvédère - Antananarivo
Midden in het stadscentrum van Antananarivo vindt u Hotel Belvedère. Weg van de drukte van de hoofdweg, loopt u vanuit het hotel toch zo het levendige centrum in. Het hotel beschikt over 25 kamers en 2 suites. De kamers zijn wat eenvoudig ingericht, maar comfortabel en schoon. Aangezien het hotel op een heuvel ligt, heeft u vanaf een van de vier terrassen een panoramisch uitzicht over de binnenstad. Het hotel beschikt over een goed restaurant, waar tevens lokale specialiteiten worden geserveerd. 

Sahatandra River Hotel - Andasibe
Zoals de naam van het hotel al aangeeft, ligt deze lodge aan de Sahatandra rivier, nabij het Andasibe National Park. Deze accommodatie ligt naast de ingang naar het Analamazaotra gedeelte van Andsibe en is dus een ideale uitvalsbasis voor een bezoek hier aan. Het Sahatandra River Hotel is een 3 sterren hotel, gelegen in een mooie groene omgeving. U verblijft in een van de bungalows met uitzicht over de mooie tuinen of het zwembad. De kamers zijn comfortabel en met een moderne badkamer. In het restaurant kunt u terecht voor uw maaltijden en een drankje op het terras, gelegen aan de oevers van de rivier.

Residence Madalief - Antsirabe
Deze bijzondere accommodatie is gelegen buiten het centrum van Antsirabe, rustig gelegen tussen de dennenbomen. Het door een Nederlandse vrouw opgezette hotel bestaat uit 13 eenvoudige kamers die allemaal eigen sanitair hebben en warm water verwarmd door zonneboilers. Alle kamers zijn gebouwd met lokale materialen en zijn geheel in de stijl van Madagaskar gedecoreerd. Daarnaast zijn alle meubels voor zover mogelijk in de directe omgeving van Antsirabe gebouwd. ’s Avonds geniet u van het diner in het restaurant in de tuin, waar lokale gerechten geserveerd worden. U eet samen met de andere gasten van de lodge en het diner bestaat uit een fix menu ( uiteraard houdt men rekening met eventuele dieetwensen). Het eten wordt in schalen op tafel geserveerd, hetgeen zorgt voor een huiselijke sfeer en veel interactie met de andere gasten. . De opbrengsten van deze Madalief gaan naar het kindertehuis in Ambositra, waardoor uw bezoek ook voor de lokale bevolking veel betekent. Op het terrein van de lodge zijn dus geen weeskinderen aanwezig!

NY Tanana Hotel - Ranomafana National Park
Ny Tanana Hotel Ranomafana ligt net iets buiten het gelijknamige plaatsje. U overnacht in een van de bungalows. Vanuit de accommodatie heeft een mooi uitzicht op de rijstvelden en de heuvels. Tussen de activiteiten door kunt u ontspannen bij het zwembad. Het hotel beschikt over een eigen restaurant waar u terecht kunt voor onder andere het diner. De kamers zijn eenvoudig ingericht maar beschikken over voldoende comfort voor een een ontspannen verblijf. 

Ecole hôtelière La Rizière - Fianarantsoa
Dit leuke hotel heeft een bijzonder concept in Madagaskar, alleen daarom raden we hier al een verblijf aan. Het hotel fungeert als hotelschool in Madagaskar, dus de staff waardoor u bediend wordt tijdens uw verblijf is in training. Er worden 10 kamers aangeboden waaronder standaardkamers en familiesuites. De badkamers zijn zeer modern en hebben zelfs een apart toilet. Alle kamers zijn erg schoon en ogen erg fris, waardoor het hier prettig verblijven is. Tijdens uw verblijf mag het diner in het restaurant niet ontbreken, want het eten wat hier geserveerd wordt is heerlijk, probeer vooral de chocolade mouse! Dit hotel is niet alleen een aanrader vanwege de fijne kamers en het heerlijke eten, ook de omgeving is schitterend. U heeft namelijk vanuit het restaurant bij helder weer prachtig uitzicht over de stad. Ook het oude gedeelte van de stad ligt op loopafstand.

Camp Catta - Tsaranoro
In de Tsaranoro vallei, gelegen aan de voet van de gelijknamige Tsaranoro klif vindt u Camp Catta. Deze eenvoudige accommodatie is het ideale startpunt om de de prachtige vallei te ontdekken. Vanuit Camp Catta kunt u vele wandeltochten maken, van lange hikes van 6 uur en langer tot een relatief korte wandeltocht van 2 uur lang. Eventueel kunt u hier ook rotsklimmen of een tocht per mountian bike maken. U verblijft in een eenvoudige bungalows met een slaap- en badkamer. Na een lange wandeltocht kunt u een heerlijke frisse duik nemen in het zwembad. 's Avonds staat het diner voor u gereed in het aanweizge restaurant. 

Isalo Ranch - Isalo National Park
Net buiten het plaatsje Ranohira is de Isalo Ranch gelegen. Het is de ideale uitvalsbasis om een bezoek te brengen aan het Isalo National Park. De 20 bungalows zijn eenvoudig ingericht maar schoon en comfortabel. Vanaf uw veranda heeft u uitzicht op het plateau van het nationale park. De ranch beschikt over een gezellig restaurant en bar. En omdat het hier erg warm kan worden, is het zwembad geen overbodige luxe. Hier kunt u op het heetst van de dag heerlijk ontspannen en genieten.

Hotel Le Paradisier - Ifaty
Het charmante hotel Le Paradisier ligt aan een mooi wit zandstrand en is de ideale plek om volledig tot rust te komen. Het hotel is ook een goed uitgangspunt om te duiken in het levendige koraalrif van Ifaty. Vanaf het zwembad en het terras heeft u een prachtig uitzicht op zee. Le Paradisier beschikt over een luxe suite aan het strand en 20 vrijstaande bungalows. De houten bungalows zijn ingericht met natuurlijke materialen en beschikken over een eigen badkamer. Vanaf uw terras geniet u van het uitzicht op zee en de mooie zonsondergang. In het restaurant heeft u keuze uit gevarieerde gerechten en dineert u onder de prachtige sterrenhemel. Ook beschikt Le Paradisier over een bar en een knusse bibliotheek.

bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »