Malediven

Makunudu Island Resort - Malediven


Makunudu Island Resort ligt op ca. 55 minuten per speedboot vanaf Malé. Dit is de ideale locatie voor iedereen die op zoek is naar een kleinschalig resort op de Malediven. De 36 bungalows liggen direct aan het strand, en zijn gebouwd in de lokale stijl. Andere kamertypes zijn niet aanwezig. Het verblijf bij Makunudu is op basis van halfpension (ontbijt en diner) waarbij ook enkele andere extra's inbegrepen zijn, zoals de huur van snorkelmateriaal, één introductieduik, een nachtvisexcursie en gratis gebruik van catamaran's, dhoni's en windsurfmateriaal.

Makunudu Island Resort is door 3 klanten van PANGEA Travel beoordeeld met een 5,0 op een schaal van 1 tot 5.Malediven - villa Makunudu Island Resort
Malediven - kamer Makunudu Island Resort
Malediven - terras Makunudu Island Resort

Reiservaringen

 • Onze wens werd al snel werkelijkheid!

  lees meer
  -
  Ghislaine en Marcel
 • we wisten niet eens dat dat kon

  lees meer
  -
  Chris & Vanessa
 • Een reis die buiten onze verwachting was

  lees meer
  -
  Sharon van de Lande
 • Echt top!

  lees meer
  -
  Bart de Bock

Tip: duiken en snorkelen

De vele eilanden zijn een populaire bestemming voor duik- en snorkelliefhebbers. Voor de kusten vindt u een kleurrijke onderwaterwereld met koraalriffen. Kleurrijke tropische vissen en schildpadden leven onder andere tussen de koralen. Mocht u nog niet in het bezit zijn van een duikbrevet dan kunt u deze vaak behalen bij het resort. Anders is het zeker de moeite waard om te gaan snorkelen. Vanuit de resorts worden ook geregeld excursies georganiseerd naar koraalriffen in de omgeving.