Menu

Actueel reisadvies Malediven

De grenzen van de Malediven zijn open, reizigers zijn van harte welkom! Bekijk hier het actuele reisadvies en de huidige inreis-regels.

Noot: vanwege de soms wisselende situaties per land kunnen wij niet garanderen dat de informatie op deze pagina altijd actueel is. Houd er rekening mee dat de maatregelen anders kunnen zijn ten tijde van uw vertrek. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Controleer altijd de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor de laatste nieuwsupdates.  

strand-Malediven-copyright-Canva

Het reisadvies voor de Malediven is op dit moment geel wat betekent dat u kunt reizen naar deze bestemming. De veiligheidssituatie kan veranderen. Houd daarom het reisadvies in de gaten.

Benodigde documenten voor uw reis naar de Malediven

Voor een reis naar de Malediven heeft u de volgende documenten nodig:

  • een geldig paspoort (nog 1 maand geldig na aankomst op de Malediven). Wij adviseren u om zes maanden na vertrek aan te houden. Ailines, of bestemmingen waar u een overstap heeft, kunnen andere eisen stellen aan de geldigheidsduur;
     
  • een geldig visum: bij aankomst op de Malediven verkrijgbaar (hiervoor ontvangt u van ons de boekingsbevestiging en retourticket). Bij aankomst op de Maldiven kunt u een toeristenvisum (visa on arrival) krijgen voor maximaal 30 dagen.;
  • een online ingevulde gezondheidsverklaring van IMUGA (48 uur voor vertrek in te vullen);
     
  • bij vertrek vanuit de Malediven dient u wederom de online ingevulde gezondheidsverklaring van IMUGA aan te leveren.

We helpen u graag met het samenstellen van uw reis naar de Malediven. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij één van onze reisspecialisten.