Menu

Malediven

Centara Ras Fushi Resort & Spa

Centara Ras Fushi is gelegen in de Noord Malé atol en bereikt u daardoor al binnen 20 minuten per speedboot vanaf het vliegveld. Dit resort is voor adults-only (12+) en daardoor de ideale bestemming voor koppels en een uitstekende keuze voor uw huwelijksreis. De intieme setting van het resort is zeer aangenaam en uw verblijf onvergetelijk.

Er is genoeg te doen op het eiland, u hoeft zich dus geen moment te vervelen. Snorkelen, duiken en verschillende watersporten zijn allemaal mogelijk. Per traditionele Dhoni bereikt u snel de beste duiklocaties van de Malediven. Misschien spot u wel manta’s, walvishaaien (juni-september) of andere kleurrijke wezens die leven in de rijke riffen van de Malediven. Als u na al deze activiteiten toe bent aan een relaxmomentje is het zeker een aanrader een bezoek te brengen aan de Spa Cenvaree. U kunt kiezen voor een single of double suite waar u kunt genieten van een heerlijke massage alleen of mét uw partner. Ook is er een authentiek paviljoen gelegen bij de spa waar u kunt genieten van de zonsopkomst óf ondergang.

Er zijn 9 restaurants en bars aanwezig op het resort. Elk met zijn eigen mooie inrichting en heerlijke gerechten en dranken. De Waves Pool Bar serveert de lekkerste tropische drankjes en hiervoor hoeft u het zwembad niet eens te verlaten, hoe luxe is dat? Om uw huwelijksreis nog specialer te maken is privé dineren wellicht een goede optie. U kunt ervoor kiezen om op het strand bij het kaarslicht te dineren op een afgelegen plek op het eiland. Of kies voor een diner in een romantische setting binnen uw eigen villa. 

Er zijn verschillende type accommodaties aanwezig op het eiland. U kunt kiezen uit strandvilla’s, watervilla’s of Spa watervilla’s. De ene villa nog mooier dan de ander. Aan een ieders wensen kan worden voldaan en welk type u ook kiest, dat u een onvergetelijke tijd gaat hebben op de Malediven staat vast. Centara Ras Fushi Malediven is een uitstekende keus en dit resort maakt uw huwelijksreis nóg specialer.

Naar de website van Centara Ras Fushi Resort & Spa


Hotels Malediven

Malediven