Menu

Malediven

Sun Siyam Iru Fushi

Sun Siyam Iru Fushi is een luxe resort gelegen in de Noonu Atol. Het tropisch begroeide eilandje is uitsluitend per watervliegtuigje bereikbaar (ca. 45 minuten). Het ruim opgezette resort is ideaal voor rustzoekers maar zeker ook voor gezinnen met jonge kinderen. Voor kinderen is er een speciaal zwembad en er is ook een Kids Club aanwezig. Voor het parelwitte zandstrand ligt het huisrif waar uitstekende snorkelmogelijkheden zijn. Daarnaast beschikt Sun Siyam Iru Fushi over een eigen duikschool, het is dus ook mogelijk om een brevet te halen.

Er zijn 7 bars en restaurants aanwezig over het hele resort. Het altijd vriendelijke personeel doet hun uiterste best om u van een optimale service te voorzien. Bij de Fresh Water bar worden er heerlijke cocktails voor u gemixt aan de rand van het prachtige zwembad. Voor de wijnliefhebbers is het ook zeker een aanrader om een exclusieve wijnproeverij mee te maken.

Het maakt niet uit welke accommodatie u kiest, want iedere accommodatie is werkelijk prachtig. Per villa zijn er weer onderlinge verschillen qua ruimte en comfort, de ene accommodatie is nog luxer dan de andere. Kortom Sun Siyam Iru Fushi is een uitstekende keuze voor een verblijf op de Malediven.

Naar de website van Sun Siyam Iru Fushi


Hotels Malediven

Malediven