Menu

Malediven

Sun Siyam Vilu Reef

Het luxe Sun Siyam Vilu Reef, gelegen in de Dhaalu Atol ten zuiden van Malé, is in ca. 35 minuten te bereiken per watervliegtuig. Het weelderig groene eiland wordt omringd door een azuurblauwe zee en is de ideale plek voor een ontspannen strandverblijf. Naast ontspanning bij het zwembad of op het strand kunnen actievelingen kanoën, (kite)surfen en wakeboarden. Vanaf het strand kunt u direct naar het prachtige huisrif zwemmen om daar te snorkelen. Duikliefhebbers worden door de PADI-duikschool naar een van de 25 duiklocaties rondom het resort gebracht. Vanuit het resort worden er ook verschillende excursies geregeld, zoals een catamaran cruise of een cruise met een traditionele Dhoni.

Het resort beschikt over 7 bars en restaurants en deze worden geprezen om hun multiculturele aanbod. Italiaans of Indiaas eten in The Spice of lokale delicatessen proeven in The Aqua, alles is mogelijk! Sun Siyam Vilu Reef doet er alles aan om uw verblijf zo perfect mogelijk te laten verlopen. Zo is het mogelijk om op een plek naar uw keuze te dineren. Een romantisch diner direct op het strand? Niets is teveel gevraagd en alle mogelijkheden kunnen met u besproken worden. Wekelijks worden er verschillende culinaire feesten georganiseerd waaronder het kreeft & champagne feest. Geniet van een heerlijke behandeling in de spa en sluit je perfecte dag af met een privé bioscoop onder de sterrenhemel. 

U kunt uit verschillende verblijf opties kiezen in dit wonderschone resort. De keuze bestaat uit strandvilla’s of watervilla’s. Deze villa’s zijn ook weer opgedeeld in verschillende types. Een privé terras, balkon, een privé zwembad of jacuzzi de keuze is reuze. Welke accommodatie u ook kiest, een uniek verblijf en een onvergetelijke ervaring zijn gegarandeerd!

Naar de website van Sun Siyam Vilu Reef


Hotels Malediven

Malediven