Menu

Malediven

Reiservaringen Malediven

Malediven
combinatiereis

Super tiptop geregeld!

02/02/2015 - Chu-Sing en Chun Hang
Alles was super tiptop geregeld. Erg attente en vriendelijke medewerkers.
lees meer
Malediven
huwelijksreis

We hebben erg genoten van onze huwelijksreis!

01/01/1970 - Bart & Ilse Oud
Hoi Floor, We hebben erg genoten van onze huwelijksreis! Het resort op de Malediven was werkelijk een paradijsje! Sri Lanka was kort, maar erg leuk! Bedankt ook voor de leuke attenties hier en daar (bijv. de bloemen bij terugkomst!). Ook de voorbereiding was uitstekend. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en de communicatie was prima. gr, Bart & Ilse Oud
lees meer
Malediven

Onze wens werd al snel werkelijkheid!

03/01/2013 - Ghislaine en Marcel
Onze vakantie boeken leek een lastige opgave aangezien we een wereldstad wilde zien, maar ook wilde genieten van het strand en de jungle. Na wat zoeken op het internet bleek onze wens al snel werkelijkheid te worden! Pangea travel bood een combinatiereis aan Dubai-Maleisië en de Malediven. Alles wat we zochten in 1 reis! Dubai is een stad waar we zeker nog een keer terug gaan. Het is een mustsee voor iedereen. Ook de woestijn tour was geweldig. In Maleisië hebben we enorm genoten van de rust in de jungle. Een schitterende boottocht gemaakt en het zien van apen in het wild was een super ervaring! Het rondrijden in Maleisië was goed te doen met de navigatie die werd aangeboden. Alle hotels in Maleisië waren boven verwachting vooral het knusse romantische hotelletje in Kuala Lumpur was onze favoriet.We hebben het drukke programma in Dubai en Maleisië optimaal kunnen afsluiten op het droomeiland Olhuveli. We werden als een koning ontvangen en hebben genoten van de rust en de schitterende onderwaterwereld! Kortom een reis om niet te vergeten!Groeten Ghislaine en Marcel
lees meer
Malediven

we wisten niet eens dat dat kon

10/02/2012 - Chris & Vanessa
Deze reis was niet mogelijk geweest en zeker minder leuk geweest zonder Berry. Wat een heel fijn gevoel geeft is het idee dat je geniet van een vakantie terwijl je reisagent op de achtergrond alles regelt.Daarnaast is het Berry gelukt om samen met ons deze reis in één, ja één dag te regelen. En daar komen bij het contact tussen Berry en de accomodaties - waardoor we konden genieten van een upgrade, een hartvormige chocotaart in Dubai en een candlelight dinner op de Malediven - de bloemen bij de uitgang van het vliegtuig op Schiphol (we wisten niet eens dat dat kon) en het kaartje bij thuiskomst.
lees meer
Malediven

Echt top!

09/09/2008 - Bart de Bock
Allereerst bedankt voor het reisvoorstel en de snelheid waarmee dit is samengesteld. Het ziet er echt goed uit. Erg fijn dat alles zo duidelijk is neergezet, incl. reisschema, accomodaties etc. Echt top!
lees meer
Malediven

Een reis die buiten onze verwachting was

20/07/2009 - Sharon van de Lande
Een reis die buiten onze verwachting was, alles was helemaal super.
lees meer
Bekijk meer reiservaringen
Malediven

Uitstekende service!!

23/07/2008 - Laura Bonouvrie
Jullie dienstverlening was perfect! wij zullen in de toekomst zeker nog een reis bij jullie boeken!Te verbeteren: wat ons betreft niks. Uitstekende service!!
lees meer