Malediven

Malediven reizen

Op onze huwelijksreis willen we naar een droombestemming. Witte stranden, wuivende palmen en kristalhelder water. Lekker eten, een luxe villa aan het water en lieve mensen om ons heen. Ons eigen paradijsje dus.

De Malediven bestaan uit meer dan duizend eilandjes waarvan slechts een klein deel is bewoond. De atollen van de Malediven worden omringd door prachtige koraalriffen. Duik- en snorkelliefhebbers kunnen genieten van een waar onderwaterparadijs. Na aankomst op de luchthaven van Malé reist u per speedboot of watervliegtuig verder naar uw beach resort. Daar kunt u kiezen uit diverse accommodaties. Wat dacht u van een honeymoon suite of een luxe houten villa op palen in de zee? De Malediven zijn niet alleen geschikt voor een huwelijksreis, maar ook voor een jubileum, voor een mooie duikreis en voor iedereen die op zoek is naar een prachtige strandvakantie!
Noot: een verblijf op de Malediven reserveren we alleen i.c.m. een andere bestemming, als onderdeel van een complete rondreis.

Reiservaringen
Malediven

 • “Super tiptop geregeld!”

  lees meer
  -
  Chu-Sing en Chun Hang
 • “Onze wens werd al snel werkelijkheid!”

  lees meer
  -
  Ghislaine en Marcel
 • “we wisten niet eens dat dat kon”

  lees meer
  -
  Chris & Vanessa
 • “Een reis die buiten onze verwachting was”

  lees meer
  -
  Sharon van de Lande

Tip: duiken en snorkelen

De vele eilanden zijn een populaire bestemming voor duik- en snorkelliefhebbers. Voor de kusten vindt u een kleurrijke onderwaterwereld met koraalriffen. Kleurrijke tropische vissen en schildpadden leven onder andere tussen de koralen. Mocht u nog niet in het bezit zijn van een duikbrevet dan kunt u deze vaak behalen bij het resort. Anders is het zeker de moeite waard om te gaan snorkelen. Vanuit de resorts worden ook geregeld excursies georganiseerd naar koraalriffen in de omgeving.