Combinatiereizen Malediven

Een vakantie of huwelijksreis op de Malediven combineren met een andere bestemming? Het is een ideale bestemming als mooie afsluiting van een rondreis naar bijvoorbeeld Dubai en/of Sri Lanka, Maleisië en India. Zo maakt u in één reis kennis met meerdere landen. Het aanbod varieert van vrij luxe tot zeer luxe accommodaties. Op de Malediven zijn geen budget accommodaties beschikbaar.

De combinatiereizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen de Malediven uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Reiservaringen
Malediven

 • “Super tiptop geregeld!”

  lees meer
  -
  Chu-Sing en Chun Hang
 • “Onze wens werd al snel werkelijkheid!”

  lees meer
  -
  Ghislaine en Marcel
 • “we wisten niet eens dat dat kon”

  lees meer
  -
  Chris & Vanessa
 • “Een reis die buiten onze verwachting was”

  lees meer
  -
  Sharon van de Lande

Tip: duiken en snorkelen

De vele eilanden zijn een populaire bestemming voor duik- en snorkelliefhebbers. Voor de kusten vindt u een kleurrijke onderwaterwereld met koraalriffen. Kleurrijke tropische vissen en schildpadden leven onder andere tussen de koralen. Mocht u nog niet in het bezit zijn van een duikbrevet dan kunt u deze vaak behalen bij het resort. Anders is het zeker de moeite waard om te gaan snorkelen. Vanuit de resorts worden ook geregeld excursies georganiseerd naar koraalriffen in de omgeving.