Menu

Actueel reisadvies Maleisië

De grenzen van Maleisië zijn open, reizigers zijn van harte welkom! Bekijk hier het actuele reisadvies en de huidige inreis-regels

Noot: vanwege de soms wisselende situaties per land kunnen wij niet garanderen dat de informatie op deze pagina altijd actueel is. Houd er rekening mee dat de maatregelen anders kunnen zijn ten tijde van uw vertrek. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Controleer altijd de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor de laatste nieuwsupdates.  

Reisadviespagina - Maleisie

Het reisadvies voor Maleisië is op dit moment grotendeels geel wat betekent dat u kunt reizen naar deze bestemming. De veiligheidssituatie kan veranderen. Houd daarom het reisadvies in de gaten.

Benodigde documenten voor uw reis naar Maleisië

Voor een reis naar Maleisië heeft u de volgende documenten nodig:

  • een geldig paspoort (nog 6 maanden geldig na vertrek uit Maleisië);
     
  • alle reizigers moeten hun Malaysia Digital Arrival Card (MDAC) drie dagen voor aankomst in Maleisië invullen. Bij aankomst bij de immigratiebalie moeten bezoekers zowel hun paspoort als de ingevulde MDAC aantonen. De registratie en indiening voor de MDAC kan worden gedaan via hun website

We helpen u graag met het samenstellen van uw rondreis naar Maleisië. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij één van onze reisspecialisten.