Menu

Maleisië

Lankayan Island Dive Resort

Het Lankayan Island Resort biedt de ideale setting voor een ontspannen strandverblijf gecombineerd met fantastische mogelijkheden om te duiken en te snorkelen. Gelegen in de prachtige Sulu Zee, op anderhalf uur varen per speedboot vanaf de pier in Sandakan, biedt dit kleine bounty-eiland een paradijselijke ervaring.

U kunt overnachten in een van de comfortabele beach chalets of kiezen voor een upgrade naar een van de betoverende watervilla's, die op houten palen in de zee staan. Voor gasten met een duikbrevet is het aan te raden om het verblijf inclusief duikarrangement te boeken, zodat u optimaal kunt genieten van de prachtige onderwaterwereld rondom het koraalrif.

Het verblijf is op basis van volpension, waarbij u kunt genieten van heerlijke buffetmaaltijden geserveerd in het fraaie ronde restaurant, gelegen op het water. De jetty met PADI duikschool, het restaurant en de watervilla's zijn met houten loopbruggen boven het water met elkaar verbonden, wat bijdraagt aan de unieke sfeer van het resort.

Een van de hoogtepunten van een verblijf op Lankayan Island is de kans om zeeschildpadden te zien. Met geluk kunt u ze zien vanaf de steiger, en als u er vroeg genoeg bij bent, kunt u zelfs getuige zijn van het leggen van eieren op het strand. Gebeurt dit voor 00:00 uur, dan kunt u zich opgeven om dit te aanschouwen. De medewerkers verplaatsen de eieren later naar een veilige broedplaats, waar u ook de kans krijgt om te zien hoe de schildpadjes uitkomen en de zee in worden gezet. Het Lankayan Island Resort biedt zo een onvergetelijke ervaring voor natuurliefhebbers en avonturiers.

Accommodaties met dit logo gaan volgens ons nét een stapje verder op het gebied van duurzaamheid.

Naar de website van Lankayan Island Dive Resort


Hotels Maleisië

Batang Ai Belum Bilit / Sukau Cameron Highlands Cherating Danum Valley Dungun Gaya Island Ipoh Kapalai Island Kinabalu National Park Kota Bharu Kota Kinabalu Kuala Lumpur Kuala Terengganu Kuantan Kuching Lang Tengah Langkawi Lankayan Island Lenggong Mabul Island Malacca Mulu Pangkor Laut Island Penang Penang - Batu Ferringhi Beach Perhentian Islands Port Dickson Redang Island Sandakan Selingan Island Sepilok Sukau Tabin Wildlife Reserve Taman Negara Tioman Island