Menu

Maleisië

Lankayan Island Dive Resort

Bent u op zoek naar een ontspannen strandverblijf met goede mogelijkheden om te duiken en te snorkelen? Dan is het Lankayan Island Resort het ideale resort voor u. Vanaf de pier in Sandakan is het anderhalf uur varen per speedboot naar dit kleine bounty eiland gelegen in de Sulu zee. U overnacht in een van de beach chalets, of kunt tegen een meerprijs kiezen voor een van de watervilla’s die op houten palen in zee staan. Heeft u een duikbrevet, boek dan uw verblijf vooraf inclusief duikarrangement. Voor de kust ligt het koraalrif waar u kunt snorkelen. Verblijf is op basis van volpension, maaltijden zijn in buffetvorm in het fraaie ronde restaurant op het water. 

De jetty met PADI duikschool, het restaurant en de watervilla’s zijn met houten loopbruggen boven het water met elkaar verbonden. Vanaf de steiger ziet u met geluk de zeeschildpadden. De schildpadden leggen op Lankayan zelfs hun eieren. Gebeurt dit voor 00:00 uur, dan kunt u zich opgeven om dit te aanschouwen. De eieren worden door medewerkers later verplaatst naar de nursery, waar ze veilig kunnen uitkomen. Komen de eieren toevallig uit, dan kunt u hier ook getuige van zijn waarna de schildpadjes in zee worden gezet. 
Accommodaties met dit logo gaan volgens ons nét een stapje verder op het gebied van duurzaamheid.

Naar de website van Lankayan Island Dive Resort


Hotels Maleisië

Belum Bilit / Sukau (Kinabatangan rivier) Cameron Highlands Cherating Danum Valley Dungun Gaya Island Ipoh Kapalai Island Kinabalu National Park Kota Bharu Kota Kinabalu Kota Kinabalu (Kinarut) Kuala Lumpur Kuala Terengganu Kuantan Kuching Lake Kenyir Lang Tengah Langkawi Lankayan Island Lenggong Mabul Island Malacca Mulu Pangkor Laut Island Penang Penang - Batu Ferringhi Beach Perhentian Islands Port Dickson Redang Island Sandakan Selingan Island Sepilok Sukau Tabin Wildlife Reserve Taman Negara Tioman Island