Menu

Maleisië

Mulu Marriott Resort & Spa

Het Mulu Marriott Resort & Spa is een luxe 5-sterren resort, prachtig gelegen aan de Melinau rivier. Zowel voor koppels als gezinnen met kinderen (tieners) raden we dit resort aan. Door de natuurlijke materialen die gebruikt zijn om dit hotel vorm te geven past het goed in de omgeving. De kamers zijn voorzien van een met hout gedecoreerde buitenkant en er zijn houten vlonders die verschillende gedeeltes van het hotel aan elkaar verbindt. Het hotel heeft ca. 100 kamers verspreid over een groot terrein met diverse hotelblokken. De kamers zijn modern ingericht en voorzien van alle gemakken. Er is een restaurant, een zwembad met ligbedden en lounge plekken, een bar en lounge gedeelte, een game room voor kinderen, een spa en fitness, een bibliotheek en een kleine souvenir shop. Ook kunt u deelnemen aan yoga lessen (optioneel). U vindt het Mulu Marriott Resort & Spa op ongeveer 10 minuten rijden van Mulu Airport en de reistijd naar het Mulu National Park bedraagt slechts 5 minuutjes. Wilt u het Mulu National Park verkennen en in comfort verblijven, dan is dit hotel de juiste keuze!
Tip: maak aan het einde van de dag een wandeling naar de nabijgelegen heuvel voor een mooie zonsondergang en uitzicht over de omgeving.

Naar de website van Mulu Marriott Resort & Spa


Hotels Maleisië

Belum Bilit / Sukau (Kinabatangan rivier) Cameron Highlands Cherating Danum Valley Dungun Gaya Island Ipoh Kapalai Island Kinabalu National Park Kota Bharu Kota Kinabalu Kota Kinabalu (Kinarut) Kuala Lumpur Kuala Terengganu Kuantan Kuching Lake Kenyir Lang Tengah Langkawi Lankayan Island Lenggong Mabul Island Malacca Mulu Pangkor Laut Island Penang Penang - Batu Ferringhi Beach Perhentian Islands Port Dickson Redang Island Sandakan Selingan Island Sepilok Sukau Tabin Wildlife Reserve Taman Negara Tioman Island