Menu

Maleisië

Nanga Sumpa Lodge

Welkom bij Nanga Sumpa Lodge, een eenvoudige maar authentieke accommodatie die diep verscholen ligt in het afgelegen gebied van Batang Ai, bekend als Ulu Ai. Deze lodge biedt een ideale uitvalsbasis voor avontuurlijke activiteiten en geeft gasten de unieke kans om de rijke cultuur en levensstijl van de nabijgelegen Iban-gemeenschap te ontdekken. 

Tijdens uw verblijf kunt u de omgeving verkennen per longboat, een bezoek brengen aan de traditionele longhouse en omliggende boerderijen, deelnemen aan het dagelijkse leven van de Iban-mensen, en trektochten maken door de jungle naar adembenemende watervallen en opgerept regenwoud. 

De drie Forest kamers zijn uitgerust met eigen badkamers en muskietengaas op de ramen om insecten buiten te houden. De overige Ruai kamers zijn eenvoudig, waarbij u slaapt op een matras op de grond met klamboe. Gasten delen gezamenlijk de "ruai", een traditionele veranda in Iban-stijl, waar u kunt ontspannen en genieten van de serene landschap. 

Hoewel de faciliteiten enigzins basic zijn, met elektriciteit van een generator die 's avonds beschikbaar is (van 18:30 - 22:30), wordt de ware charme van Nanga Sumpa Lodge gevormd door de prachtige omgeving en de mogelijkheid om ondergedompeld te worden in de fascinerende cultuur van de Iban-gemeenschap. Voor reizigers die op zoek zijn naar een authentieke en avontuurlijke jungle-ervaring, biedt deze lodge de perfecte thuisbasis.

Naar de website van Nanga Sumpa Lodge


Hotels Maleisië

Batang Ai Belum Bilit / Sukau Cameron Highlands Cherating Danum Valley Dungun Gaya Island Ipoh Kapalai Island Kinabalu National Park Kota Bharu Kota Kinabalu Kuala Lumpur Kuala Terengganu Kuantan Kuching Lang Tengah Langkawi Lankayan Island Lenggong Mabul Island Malacca Mulu Pangkor Laut Island Penang Penang - Batu Ferringhi Beach Perhentian Islands Port Dickson Redang Island Sandakan Selingan Island Sepilok Sukau Tabin Wildlife Reserve Taman Negara Tioman Island