Rondreizen Maleisië

Rondreizen in Maleisië, wij kennen het land uit eigen ervaring, dus bij ons bent u aan het goede adres! Bezoek bijvoorbeeld Kuala Lumpur, Taman Negara, Penang en Langkawi. Vergeet wat ons betreft ook zeker de oostkust niet te bezoeken. Ons aanbod varieert van verblijf in eenvoudige budget accommodatie tot luxe hotels. Ook kunt u in een 'homestay' verblijven. Tijdens een Maleisië rondreis wordt u zowel tijdens de transfers als excursies begeleid door een privéchauffeur. Op de vrije dagdelen en tijdens de maaltijden is de chauffeur wel bereikbaar, maar niet bij u zodat u met uw eigen gezelschap bent. Maleisië is een groot land en het bestaat uit twee aparte delen, West-Maleisië en het Maleisisch schiereiland Borneo. De wegen zijn niet overal van goede kwaliteit. Vervoer over lange afstanden (met name binnen Borneo) is meestal per vliegtuig.

De Maleisië reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Onze reisspecialisten kennen Maleisië uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Reiservaringen

 • de reis van on leven!

  lees meer
  -
  Dirk, Bernadette, Christophe en Dolores
 • Geweldige vakantie gehad in Maleisië en Borneo

  lees meer
  -
  Danielle en Bart
 • De route sloot perfect aan bij onze wensen.

  lees meer
  -
  Saskia en Robert-Jan
 • Het was weer een prachtige reis in fijn gezelschap met een tot in de puntjes verzorgde reisbegeleiding

  lees meer
  -
  An, Koen, Suzanne en Wouter

Tip: bezoek Malacca in het weekend

Staat Malacca op uw lijstje? Probeer Malacca dan in het weekend in te plannen, zodat u de levendige night market op Jonker Street kunt bezoeken!

Tip: fietsen in Georgetown

Het is erg leuk om te gaan fietsen in Georgetown, de hoofdstad van Penang en tweede stad van Maleisië. Sinds 2008 staat Georgetown op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Tip: Petaling Street by night

's Avonds is een bezoek aan Petaling Street in Kuala Lumpur een aanrader. Hier vindt u vele kraampjes met (namaak) merkkleding, terrassen en eetstalletjes. Deze plek staat bekend om de hoge kwaliteit van het eten dat er verkocht wordt op straat.