Menu

Mauritius

Mauritius reizen

"Reizen naar Mauritius staat garant voor prachtige witte stranden, kristalhelder water met kleurrijke koraalriffen en imposante rotskusten. Ook koloniale dorpjes en een groen, glooiend binnenland zijn de kernwoorden die van toepassing zijn op het paradijselijke Mauritius."

Mauritius wordt vaak als een eiland gezien om uw rondreis door een ander Afrikaans land ontspannen af te sluiten, maar Mauritius is echt een bestemming op zich. Dit eiland biedt zo veel mogelijkheden dat iedereen er zich thuis zal voelen. Het eiland biedt prachtige stranden, heldere zee en een fantastische onderwaterwereld. Daarnaast is een bezoek aan het binnenland een aanrader met koloniale gebouwen en prachtige, groene natuurgebieden.

Mauritius specialist Esther aan het woord

''Relaxed, zo om schrijf ik het eiland Mauritius. Ik huurde een auto om zo alle mooie stranden en plekjes van Mauritius te ontdekken. Ik raad aan om verschillende tochten door het binnenland te maken, want het binnenland is ook zeer de moeite waard; watervallen, bergen, theeplantages, suikerrietvelden en vergezichten over zee. Waar ik echt van heb genoten is een verblijf in Otentic Eco Lodge. Vriendelijke mensen, een luxe tent met alle voorzieningen en fantastisch lokaal eten. Echt genieten! Deze lodge in combinatie met een een luxe accommodatie aan zee is dus een top combinatie. Heerlijk relaxen op de hagelwitte stranden en toch ook kennis maken met de cultuur van Mauritius. Mocht u nog meer avontuur willen dan dat Mauritius biedt, dan is het mogelijk om te combineren met Zuid-Afrika. Ook een perfecte huwelijksreis.''

Heeft u vragen over Mauritius? Vraag het onze Mauritius specialist Esther


De hoogtepunten van een reis naar Mauritius
Bij Mauritius denken veel mensen aan de schitterende stranden en het prachtige water. Maar naast dat het een bestemming is voor de ontspanning heeft het land nog veel meer te bieden. Bekijk de belangrijkste plusplunten voor een Mauritius reis. 
  • Uiteraard de exotische stranden en azuurblauwe zee voor de ultieme ontspanning
  • Het eiland is omringd door een prachtig koraalrif
  • Duiken, snorkelen of gewoon zwemmen op loopafstand van uw verblijf
  • Levendig Grand Baie in het noorden van Mauritius
  • De meest uiteenlopende accommodaties; van kleinschalig tot luxueus
  • Prachtige en unieke natuur in het zuidwesten van Mauritius