Menu

Mauritius

Mauritius reizen

"Reizen naar Mauritius staat garant voor prachtige witte stranden, kristalhelder water met kleurrijke koraalriffen en imposante rotskusten. Ook koloniale dorpjes en een groen, glooiend binnenland zijn de kernwoorden die van toepassing zijn op het paradijselijke Mauritius."

Mauritius wordt vaak als een eiland gezien om uw rondreis door een ander Afrikaans land ontspannen af te sluiten, maar Mauritius is echt een bestemming op zich. Dit eiland biedt zo veel mogelijkheden dat iedereen er zich thuis zal voelen. Het eiland biedt prachtige stranden, heldere zee en een fantastische onderwaterwereld. Daarnaast is een bezoek aan het binnenland een aanrader met koloniale gebouwen en prachtige, groene natuurgebieden.

Mauritius specialist Esther aan het woord

''Relaxed, zo om schrijf ik het eiland Mauritius. Ik huurde een auto om zo alle mooie stranden en plekjes van Mauritius te ontdekken. Ik raad aan om verschillende tochten door het binnenland te maken, want het binnenland is ook zeer de moeite waard; watervallen, bergen, theeplantages, suikerrietvelden en vergezichten over zee. Waar ik echt van heb genoten is een verblijf in Otentic Eco Lodge. Vriendelijke mensen, een luxe tent met alle voorzieningen en fantastisch lokaal eten. Echt genieten! Deze lodge in combinatie met een een luxe accommodatie aan zee is dus een top combinatie. Heerlijk relaxen op de hagelwitte stranden en toch ook kennis maken met de cultuur van Mauritius. Mocht u nog meer avontuur willen dan dat Mauritius biedt, dan is het mogelijk om te combineren met Zuid-Afrika. Ook een perfecte huwelijksreis.''

Heeft u vragen over Mauritius? Vraag het onze Mauritius specialist Esther
 

Duurzaam reizen Mauritius
PANGEA Travel biedt al jaren rondreizen of combinatiereizen aan naar Mauritius. Het eiland is prachtig groen en heeft schitterend blauw water. Juist daarom vinden wij het belangrijk om dit natuurfenomeen te behouden voor volgende generaties. Daarom werken we op Mauritius samen met een lokale organisatie die zich richt op het milieu. Een Mauritius reis betekent ook een bijdragen aan de Mauritius Wildlife Foundation (MWF). Bij elke reis die wij organiseren gaat er een donatie naar deze organisatie die zich richt op het behoud van de natuur op het eiland.

Ook u kunt zelf tijdens de Mauritius reis bijdrage aan het milieu: Duurzaam Reizen