Mauritius

Vragen en antwoorden Mauritius

Wat kan ik verwachten van de accommodaties op Mauritius?

Accommodaties zijn er op Mauritius in alle soorten en maten te vinden. De resorts zijn voornamelijk gelegen aan het strand en variëren van eenvoudige tweesterren hotels tot luxe vijfsterren resorts en boutique hotels. De faciliteiten in de luxe resorts lopen uiteen van superiorkamers, soms met eigen jacuzzi en zwembad tot luxe suites met privé butler. Voor elk budget is er een passende accommodatie te vinden en voor alle hotels op Mauritius geldt dat de faciliteiten en service van een goede standaard zijn. Reist u met uw familie of een bevriend stel, dan kan het huren van een appartement interessant zijn. Bij verblijf in een driepersoonskamer wordt er een extra bed bijgeplaatst op een tweepersoonskamer. De ruimte wordt hierdoor beperkt en het derde bed kan van mindere kwaliteit zijn (vaak een opklapbed).terug naar veelgestelde vragen Mauritius

Reiservaringen

 • Alle info die we in de offerte gekregen hebben klopte. We zijn niet voor onaangename verrassingen komen te staan en konden we ons zowel actief uitleven als rustig ontspannen.

  lees meer
  -
  Marc & An Monnens
 • We hadden wel verwacht dat het mooi zou zijn, maar dit!

  lees meer
  -
  Kevin Thewissen & Anouk Lommen
 • een hele fijne vakantie gehad!

  lees meer
  -
  Sandra de Meijer en Frank Hageman
 • We waren zeer verrast met de bos bloemen op Schiphol!

  lees meer
  -
  Marrit en Martin

Tip: Zo mooi is Mauritius

Tip: Goed nieuws van KLM!

De luchtvaartmaatschappij gaat vanaf 30 oktober 2017 rechtstreeks op Mauritius (MRU) gaat vliegen met een Boeing 787 Dreamliner. 

De vluchten worden 3x per week uitgevoerd op maandag, donderdag en zaterdag.

Tip: LUX* 3 Resorts in de mix

3 prachtige resorts in een Mauritius rondreis!

Bekijk ze alle drie!