Mauritius

Vragen en antwoorden Mauritius

Kan ik goed duiken op Mauritius?

Mauritius is voor duikers een geliefd eiland en sommige duikers vinden dat het zelf mooier is dan bij de Malediven of in de Rode Zee. Het grootste deel van de duikactiviteiten vindt plaats aan de westkust, en buiten het rif. In totaliteit zijn er 200 verschillende soorten van koraal, inclusief de beroemde zwarte koraal. Er komen schildpadden, zeekreeft, haaien alsmede een groot aantal van tropische vissen voor. Duiken in Mauritius is niet alleen beperkt tot de riffen. Mauritius is van origine een vulkanisch land en er zijn heel wat grotten om te ontdekken. Daarnaast treft u onder water honderden wrakken aan, waarvan sommigen teruggaan tot de tijd van de piraten. Aan de oostkust is het zeewater over het algemeen koeler dan aan de westkust. Snorkelen kan goed in de lagune bij Flic-En-Flac. Het water is ondiep, het zeewater is warm en de vissen zijn er kleurrijk.terug naar veelgestelde vragen Mauritius

Reiservaringen

 • Alle info die we in de offerte gekregen hebben klopte. We zijn niet voor onaangename verrassingen komen te staan en konden we ons zowel actief uitleven als rustig ontspannen.

  lees meer
  -
  Marc & An Monnens
 • We hadden wel verwacht dat het mooi zou zijn, maar dit!

  lees meer
  -
  Kevin Thewissen & Anouk Lommen
 • een hele fijne vakantie gehad!

  lees meer
  -
  Sandra de Meijer en Frank Hageman
 • We waren zeer verrast met de bos bloemen op Schiphol!

  lees meer
  -
  Marrit en Martin

Tip: Zo mooi is Mauritius

Tip: Goed nieuws van KLM!

De luchtvaartmaatschappij gaat vanaf 30 oktober 2017 rechtstreeks op Mauritius (MRU) gaat vliegen met een Boeing 787 Dreamliner. 

De vluchten worden 3x per week uitgevoerd op maandag, donderdag en zaterdag.

Tip: LUX* 3 Resorts in de mix

3 prachtige resorts in een Mauritius rondreis!

Bekijk ze alle drie!