Mauritius

Vragen en antwoorden Mauritius

Is het mogelijk om zelf te rijden op Mauritius?

Mauritius is een relatief klein eiland en er is een goede snelweg vanaf de luchthaven in het zuidoosten naar Grand Baie in het noorden (via de hoofdstad Port Louis). De overige wegen zijn voornamelijk tweebaanswegen. De meeste wegen zijn van goede kwaliteit en de bewegwijzering is goed. Natuurlijk zult u er even aan moeten wennen dat er links wordt gereden. Daarnaast zijn er een aantal regels die u, net als in andere landen, in acht moet nemen. Laat geen waardevolle spullen in de auto achter en voorkom dat uw bagage zichtbaar op de achterbank ligt. Voorkom ook het rijden in donker. Het wordt afgeraden om lifters mee te nemen. Ook voetgangers maken veel gebruik van de wegen. Zelf rijden op Mauritius geeft de vrijheid om het eiland eenvoudig op eigen houtje te verkennen. Daarnaast is het ook mogelijk om meerdere hotels of verschillende locaties met elkaar te combineren. U kunt zelf al een huurauto voor een dag huren om zo de transfer tussen twee hotels te overbruggen.

Naar "Mauritius met huurauto"terug naar veelgestelde vragen Mauritius

Reiservaringen

 • Alle info die we in de offerte gekregen hebben klopte. We zijn niet voor onaangename verrassingen komen te staan en konden we ons zowel actief uitleven als rustig ontspannen.

  lees meer
  -
  Marc & An Monnens
 • We hadden wel verwacht dat het mooi zou zijn, maar dit!

  lees meer
  -
  Kevin Thewissen & Anouk Lommen
 • een hele fijne vakantie gehad!

  lees meer
  -
  Sandra de Meijer en Frank Hageman
 • We waren zeer verrast met de bos bloemen op Schiphol!

  lees meer
  -
  Marrit en Martin

Tip: Zo mooi is Mauritius

Tip: Goed nieuws van KLM!

De luchtvaartmaatschappij gaat vanaf 30 oktober 2017 rechtstreeks op Mauritius (MRU) gaat vliegen met een Boeing 787 Dreamliner. 

De vluchten worden 3x per week uitgevoerd op maandag, donderdag en zaterdag.

Tip: LUX* 3 Resorts in de mix

3 prachtige resorts in een Mauritius rondreis!

Bekijk ze alle drie!